Túto si čítame s frajerom pred spaním nahlas: - Widtold Szablovski - Ako nakŕmiť diktátora
plus tak raz za čas si čítam - Svetlana Alexejevič - Zinkoví chlapci (je to moc ťažké, ťaživé, smutné takže postupne po malých dávkach)
a snažím sa nejako prehrýzť aj týmto keď mám náladu na non-fiction, ale nebaví ma to a je to také šrakredé že nechápem ako môže byť slovo design vôbec v názve - Susan M. Weinschenk - 100 Things Every Designer Needs to Know about People
Hmm, bavi ma, ale obcas sa pristihnem pri tom, ze mi to citanie ide lahko , ale po nejakej strane sa uvedomim, ze sakra, nedavala som pozor a musim sa vracat :D take divne kombo.. je to ale velmi zaujimave a cim dalej, tym viac ma autizmus fascinuje a chcem o nom vediet co najviaac
@lenuska175 Mne sa veľmi páči Kerouacov štýl, jeho melanchólia a hľadanie seba samého. Na Ceste je moja najobľúbenejšia kniha, čítam ju 4x, aj keď Deana by som naživo nezniesol. Ja by som od Kerouaca mohol čítať aj živnostenský list a bol by som unesený :D Prečo si ju neznášala a koniec ti zmenil názor? :)
No, mala som davnejsie rozcitany siesty diel Piesne ohna a ladu v nemcine, a stratila som zalozku, a NETUSIM, kde som skoncila, a extremne sa mi nechce zacinat od zaciatku, lebo sa mi to cita velmi pomaly a som z toho nestastna :D
Mimo školské knihy mám rozčítaný Môj príbeh (s @Warble :P ), Chlapec, ktorý patril moru; Slnečnice (S. Winman). Do školy toho mám strašne veľa rozčítané (súčasnú slovenskú prózu aj poéziu) - meh nech už dokončím ten piatak a nemusím čítať túto našu slovenskú literatúru, ktorá ma málokedy zaujme (síce to asi bude tým, že ma to nútia čítať vyučujúci.) :D :D
Dočítala som Hodiny od Cunninghama, čítam Pani Dallawayovú od Woolfovej... dnes som ešte prečítala niekoľko strán Balkovho Ostrova, do toho sa zrejme neskôr pustím naplno, lebo z tých 20 strán mám zatiaľ dojem, že je to prča.
Mam vzdy niekolko a trva to mesiace kym nieco precitam :D Prave teraz mam rozcitane Besy od Dostojevskeho, Something deeply hidden od Carrolla, Iron Council od Mievilla a rozmyslam, ze si znovu precitam The Road ked uz je vsade vo svete apokalypsa :D
Názory k téme
22 ročné dievča
16 ročný chalan
31 ročná žena
Nitra
24 ročné dievča
8mo
hrá sa, že má 1 rok
knižnica
- Alena Morštajnová - Slepá mapa
Túto si čítame s frajerom pred spaním nahlas:
- Widtold Szablovski - Ako nakŕmiť diktátora
plus tak raz za čas si čítam
- Svetlana Alexejevič - Zinkoví chlapci (je to moc ťažké, ťaživé, smutné takže postupne po malých dávkach)
a snažím sa nejako prehrýzť aj týmto keď mám náladu na non-fiction, ale nebaví ma to a je to také šrakredé že nechápem ako môže byť slovo design vôbec v názve
- Susan M. Weinschenk - 100 Things Every Designer Needs to Know about People
hrá sa, že má 1 rok
knižnica
hrá sa, že má 1 rok
Rainbow
27 ročná žena
Kráľovstvo Tatranského čaju, expressive writer
23 ročný chalan
Melmak
hrá sa, že má 1 rok
knižnica
ja som tú knihu neznášala skoro celú dobu ako som ju čítala a na posledných stranách som ju začala milovať
22 ročné dievča
28 ročný muž
Poprad
25 ročný muž
Bratislava
Neil deGrasse Tyson - Astrophysics for People in a Hurry
Neznášam mať rozčítaných viac kníh naraz, ale nejak sa udialo.
hrá sa, že má 1 rok
Rainbow
26 ročná žena
bridge troll
25 ročná žena
Večne v (|)
13 ročný chlapec
ZA
9 ročné dievča
V ✝emnu spanilém
hrá sa, že má 0 rokov
hrá sa, že má 1 rok
V myšlienke neznámeho muža
Do školy toho mám strašne veľa rozčítané (súčasnú slovenskú prózu aj poéziu) - meh nech už dokončím ten piatak a nemusím čítať túto našu slovenskú literatúru, ktorá ma málokedy zaujme (síce to asi bude tým, že ma to nútia čítať vyučujúci.) :D :D
24 ročné dievča
33 ročný muž
blame it on me. I really don't care
26 ročná žena
Planéta psychopatov
25 ročná žena
Čokoládový svet
23 ročné dievča
parkovisko za Viedňou
tvári sa, že má 5 rokov
za oponou
26 ročný muž
Cow signals Jak rozumnet reci krav od Jana Hulsena a druhu Tajny zivot krav od Youngovej (hehe)
29 ročný muž
Stockholm
27 ročná žena
Smultronställe
7 ročné dievča
Uz to mam precitane, ale odporucam Hanu od Mornstajnovej (letim) ...lepsia kniha sa mi tento rok uz do ruk nedostane.
31 ročný muž
25 ročná žena
27 ročná žena
Over the rainbow
31 ročný muž
čo to zase píše?!
mám ju rozčítanú už asi tri mesiace, lebo nie je dlhá, ale ani príliš zaujímavá.