hm vznikol hooodne davno (mal som asi 7-8 rokov?) kamosi sa snazili skomolit neako moje priezvisko, bolo to vseliako ze Zahilak, Zahitko (tak ma sem tam niekto este oslovi), kdeako to sem tam este skomolili na Pahyľ a tak no ale nakoniec sa to skratilo na Zahi... Ako svoj nick som ho zacal pouzivat o par rokov neskor (kazdy ma tak oslovoval a poznal, tak co som mal robit? xD) a mam ho doteraz (mnoho ludi ani nevie ako sa skutocne volam, dokonca si myslia ze Zahi je moje priezvisko
Pri registrácii na iné fórum mi to napadlo po prečítaní akéhosi návodu na obsluhu, kde sa hovorilo o vodeodolnosti..Dve áčka na konci sú preklep, vďaka ktorému nikdy neuvidím polovicu reakcií na fóre.
este za cias mojho zavislacenia na WoWku som potreboval nick pre Taurena a kedze Taurus aj Minotaurus som uz mal pouzite tak som hladal dalsiu alternativu ktora by sa mi zaroven aj pacila a dala sa pouzit aj mimo hry trosku som googloval a nasiel som: APIS
egyptský posvätný býk, uctievaný v Memfide ako symbol plodnosti a forma vtelenia boha Ptaha. Znázorňovaný obvykle ako stojací, obvykle so slnečným kotúčom a Urom medzi rohmi. Mŕtvy Apis bol v spojení s Usirom uctievaný ako ochranca mŕtvych a pochovávaný v sev. Sakkáre. dokonale mi to vyhovovalo kedze som narodeny v znameni byka a zaroven oblubujem grecku, rimsku aj egyptsku mytologiu takze tak
Ale prečo práve takáto negatívna myšlienka, to netuším Asi sa mi len páčilo, ako sa dá tá veta zakamuflovať Ale mám ten nick rada, veľmi ... Proste Hejtjú
vymýšľala soms postavu pre moju shamanku vo wowku pri mojej fantázii na mená mi to trvalo asi štvrť hodinu kým som bola ako tak spokojná xD ale tiež ho používam pre jednu upírku v mojom vymyslenom príbehu
ale prezývok na nete mám viac, no v reále ma nikto nimi nevolá, fňuk :"(
volám sa Zuzana čo vzniklo z hebrejského Šóšana (šóša=ľalia) no a aby to nejak vyzeralo a znelo (sosana mi prišlo smiešne) tak je z toho Shoshana... logické, myslím si...
kamaratka sa cinila ked mi asi pred rokom hovorila ze objavila nieco ako birdz kazala mi regnut sa tak som jej povedala ze okej ale vymysli mi nick takze ze toto moze jej kreativita
asi že sa volam Nikola .. tuto prezývku mam väčšinou všade ai ked tie x-ká su trpáne ae čo už x) bola som mladšia hlupšia a neskusenejšia x) asi mi to zostalo xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Prvé meno jedného senátora.
E12 - E je podla môjho mena Ester a 12 - narodila som sa 12.12.
a tiež vznikol náhodne položením prstov na klávesnicu
ice ako ľad (ľadový, chladný Tom )
27 ako šťastné číslo
a LAVATIVA, čo znamená problemová....čiže problemové dievča
a inak aj ja som založila raz túto diskusiu
egyptský posvätný býk, uctievaný v Memfide ako symbol plodnosti a forma vtelenia boha Ptaha. Znázorňovaný obvykle ako stojací, obvykle so slnečným kotúčom a Urom medzi rohmi. Mŕtvy Apis bol v spojení s Usirom uctievaný ako ochranca mŕtvych a pochovávaný v sev. Sakkáre. dokonale mi to vyhovovalo kedze som narodeny v znameni byka a zaroven oblubujem grecku, rimsku aj egyptsku mytologiu takze tak
Ale prečo práve takáto negatívna myšlienka, to netuším Asi sa mi len páčilo, ako sa dá tá veta zakamuflovať Ale mám ten nick rada, veľmi ... Proste Hejtjú
ale prezývok na nete mám viac, no v reále ma nikto nimi nevolá, fňuk :"(
volám sa Zuzana čo vzniklo z hebrejského Šóšana (šóša=ľalia) no a aby to nejak vyzeralo a znelo (sosana mi prišlo smiešne) tak je z toho Shoshana... logické, myslím si...
asi že sa volam Nikola .. tuto prezývku mam väčšinou všade ai ked tie x-ká su trpáne ae čo už x) bola som mladšia hlupšia a neskusenejšia x) asi mi to zostalo xD