ahojte vsetci,chcel by som niaky dobry navod na vyvolavanie ducha,prosim nepiste ze to je nebezpecne ja sa pustim do coho kolvek ja chcem vediet ci je aj druhy svet.
chcem podrobny navod so vsetkymi vecickami co maju byt pritom,nasiel som navody ale
sprav si tabulku s abecedou pod to napis ano a nie. a este aj cisla od 0 po 9.
sadni si pred nu zapal 1 sviecku a poloz nejaky maly skleneny stamprlikovy poharik na tabulku. dotkni sa ho a povec vyvolavam ta prid sem.......... a po chvily ak si tu daJ MI znamenie..... ale nikdy nevyvolavaj konkretnu osobu. to sa m nikdy nepodarilo. vzdy som si povedal ze duch ktory je v tejto blizkosti...
fakt si nevymyslam. to co sa mi stalo je neuveritelne. mne vyleteli vsetky poistky. zhasla sa v tej chvily sviecka. zacala tam byt strasna zima a v lete mi sla para s ust. a ked som zacal pocut tie hrozne hlasy tak som sa na to vysral...
fakt to raDSEJ neskusaj. moze ti to ublizit. hlavne psychicky...
@worms2 na vyvolanie ducha nepotrebuješ vôbec nič iba sústredenú myseľ. no je dobré mať niečo, podľa čoho zistíš, že prišiel (sviečka, otvorené okno a pod.)
píšem ti to však len ako poučenie! každý kto vyvoláva duchov je pre mňa idiot! mala som príliš veľa stretov s duchmi, vyvolávať duchov je kompletne nepekné a choré... druhý svet existuje, to ti musí stačiť... lebo každý je že uu ja budem vyvolávať duchov a blá blá a zamyslel sa niekto nad tým, aké to má následky? DEBILI!
mne stačí, že som musela pár duchov na ten oný druhý svet poslať, keď boli otravní, vyvolávanie je chujovina najhrubšieho zrna... nerob to!
vidím zr nikto uz nepise takze nikto nema skusenosti z duchmi lebo su neni,takze mam aj odpoved dvojnasobnu ta druha je ze som vyvolaval a nist co uz niesu
Meškám 9 rokov ale to nevadí Každopádne skús pohárové orákulum ale varujem ! Nie vždy príde dobrí duch. Pokiaľ príde démon tak si celkom dosť v probléme lebo toho sa tak ľahko nezbavíš. Ale ak chceš zväčšiť efektivitu vyvolanie tak namaluj na zem pentagram a každý člen skupiny nech si sadne na jeden cíp hviezdy. Ak ho namaľuješ krvou tak to ešte zvýšiš ale tak neviem kde by si zohnal krv a hlavne si do tej skupiny nedávaj ľudí ktorí na to neveria lebo to nebude fungovať alebo tím ducha naštveš.
Už pár krát som vyvolávanie praktikoval čiže viem ako to chodí.
A ZA ŽIADNU CENU NEPRERUŠUJTE KRUH !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
do kúta a hanbiť sa!
a aj tak nevyvoláš ducha ktorého chceš,vyvoláš takého ktorý bude akurát nablízku ....
všetci uplne zle....
poriadnej fazulovej polievky si daj..a tolko duchov zo seba vyvolas...az ti to bude ľúto
sprav si tabulku s abecedou pod to napis ano a nie. a este aj cisla od 0 po 9.
sadni si pred nu zapal 1 sviecku a poloz nejaky maly skleneny stamprlikovy poharik na tabulku. dotkni sa ho a povec vyvolavam ta prid sem.......... a po chvily ak si tu daJ MI znamenie..... ale nikdy nevyvolavaj konkretnu osobu. to sa m nikdy nepodarilo. vzdy som si povedal ze duch ktory je v tejto blizkosti...
fakt si nevymyslam. to co sa mi stalo je neuveritelne. mne vyleteli vsetky poistky. zhasla sa v tej chvily sviecka. zacala tam byt strasna zima a v lete mi sla para s ust. a ked som zacal pocut tie hrozne hlasy tak som sa na to vysral...
fakt to raDSEJ neskusaj. moze ti to ublizit. hlavne psychicky...
píšem ti to však len ako poučenie! každý kto vyvoláva duchov je pre mňa idiot! mala som príliš veľa stretov s duchmi, vyvolávať duchov je kompletne nepekné a choré... druhý svet existuje, to ti musí stačiť... lebo každý je že uu ja budem vyvolávať duchov a blá blá a zamyslel sa niekto nad tým, aké to má následky? DEBILI!
mne stačí, že som musela pár duchov na ten oný druhý svet poslať, keď boli otravní, vyvolávanie je chujovina najhrubšieho zrna... nerob to!
načo ich pokúšať?
Už pár krát som vyvolávanie praktikoval čiže viem ako to chodí.
A ZA ŽIADNU CENU NEPRERUŠUJTE KRUH !!!