Ako sa spravate, ak idete na rande len zo slusnosti?
Ak idete na rande zo slusnosti, co dotycnemu/nej pisete, ako reagujete nanho? Ste zdvorili a nechcete druhemu znicit ego alebo davate surovo najavo svoj nezaujem? A co by ste robili ak by vas dotycny/na prehovaral/a aj na dalsie rande?
@nobile@dievcatko13 take, ze niekto ta pozve von, a ty sa vyhovoris, ze nemas cas, ale ze o 2 tyzdne budes mat, a myslis si, ze budes mat pokoj, ale nie...o 2 tyzdne ti teda dotycna zavola, ze co a ako, a ty nechces byt klamarsky zmrd, tak s nou teda nakoniec pojdes von
@dievcatko13@trdelniiiq ked ta nejaka zenska,ktoru ledva poznas pozve z nicoho nic von, tak predpokladas, ze je to priatelska vychadzka?...no ako chces
@nobile problem je v tom, ze je to zena, takze nedava jednoznacne najavo ci ma o mna zaujem alebo len chce sa kamaratit...takze len ja to beriem, ze chce rande, ale kludne sa moze vyklut z toho len kamaratske stretnutie....ako nepise mi kazdy den vysmajlikovane smsky neboj
@trdelniiiq vies co, vobec si nepochopil pointu, a sam sa hras iba so slovickami az si sa zamotal...ze ju nepoznas? a co? ved na to idete von,aby ste sa spoznali tebe by asi implikovalo, ze ides na rande az to, keby ti poslala ziadost, kde ti vyslovene velkymi pismenami napise, ze idete na rande
@popolcek hej, hej strasne jej klamem, a ako v com?...ze jej davam sancu?...ako ja neviem aka si ty povrchna pri vybere partnera, ale ja nepotrebujem mat najkrajsie dievca, ze mam pri nej nonstop erekciu.. ved kludne ma moze zaujat aj niecim inym ako vyzorom, ale ty si zjavne vyberas partnera len podla vzhladu, takze hned vies, ci pojdes s niekym na rande alebo nie este pred tym ako vobec dotycneho spoznas
@maximax nezamotal som sa len som obohatil predoslu vypoved o dalsiu alternativu, ktora mi napadla po odoslani prispevku
Skor ty si vopred domyslas za kazdou schodzkou to, ze s tebou dotycna hned chce ist niekde na rande, resp. pozvanie von nim je a hodit sa ti do narucia.
@trdelniiiq mne to viac prislo ako zamotavanie...no ty si na druhej strane vzdy myslis, ze ide iba o kamaratske stretnutie...rob ako chces, tiez som niekedy tak zmyslal, a i niekolkokrat ma "kamaratky" pozvali po nejakej party prespat u nich, a kedze som im nedaval navrhy (lebo som si myslel, ze sme iba kamarati), mali ma za gaya
jasné,zaujme ťa iným ako výzorom a preto keď ťa niekam pozve sa vyhovoríš že nemáš čas a potom keď ti zavolá zasa, už sa ti očividne nechce vyhovárať, tak pôjdeš zo slušnosti.
shit is getting serious.
a tým že si hneď začal apelovať na moju " povrchnosť" si mi len potvrdil, že mám pravdu
keď už idem von s chalanom ktorý ma chce a ja neho nie a je fajn a zavolá ma von, tak s ním von pôjdem ale nebude to rande zo slušnosti, proste len stretnutie. a budem sa chovať normálne, jak kamarátka.. a nebudem mu dávať falošné nádeje.
@popolcek to skor ty by si mala po sebe citat...ake logicke spojenie ma apelovanie na tvoju porchnost a potvrdenie tvojej "pravdy" ? ..no preto, ze teba chlap nema nicim inym zaujat ako vzhladom, tak to neznamena, ze mna zena nemoze...a jasne, ze idem zo slusnosti, lebo ked tak nalieha,tak jej asi na mne zalezi a ako pise @zrkadlovka jj, tak si ja predstavujem rande zo slusnosti, proste pojdeme von, ale ja sa budem chovat k nej ako ku kamaratke, a budem dufat, ze vyciti, ze z nas nic nebude, ak ma teda nicim nezaujme.
že na rande zo slušnosti,aby som nebol za klamára......ty si uvedomuješ že tým že pojdeš na take rande si ešte horší klamár?....z bejzbalkou po čele ti da´t na prebratie !
Musim povedat, ze mnohe zeny chodia na rande zo slusnosti, ak si chcu zdvihnut sebavedomie alebo nikoho nemaju, a to dokonca aj ked nemaju o toho chlapa uprimny zaujem....mne sa to uz davnejsie stalo - neboli sme kamarati (poznali sme sa sotva tyzden) ani sme sa nespravali ako kamarati, ale chodili sme von, na drink, do kina, ale ked som to chcel "posunut" na vyssi level (nemyslim sex, prasaci , tak sa dotycna zobrala a odisla...dones tomu fakt nechapem, ako o co jej islo....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
to už mi je aká slušnosť dávať niekomu falošné nádeje a potom ho "slušne" odkopnúť?
@3
ale viem, ze niektore baby tak idu, a je to celkom solidny trapas
a neviem radej sa takýmto stretnutiam vyhýbam
čiže pomenovanie ako "klamársky zmrd" u mňa neexistuje
a "ísť s niekým von" za rande nepovažujem
Ked o nu nemas ziaden zaujem, tak jej to daj najavo.
Nie na rande, ale na kamaratske stretnutie s nou ist mozes.
Proste nech vie, ze na nu nepozeras ako na potencionalnu partnerku.
A taketo veci sa riesia skor, ako neskor.
Usetri to vam obom mozne neprihemnosti a trapnosti
Asi som neslušná
Stalo sa mi niečo podobné, ale veril som že to dobre dopadne. Nedopadlo, tak som jej hneď povedal, že nech sa nehnevá, ale nič z toho nebude..
radšej bude holku klamať a robiť si z nej prdel než by nabral zbabelý kúsok odvahy a jej mal ( určite nie na rovinu , debo) povedať že nemá záujem.
zbabelý chudák.
@popolcek hej, hej strasne jej klamem, a ako v com?...ze jej davam sancu?...ako ja neviem aka si ty povrchna pri vybere partnera, ale ja nepotrebujem mat najkrajsie dievca, ze mam pri nej nonstop erekciu.. ved kludne ma moze zaujat aj niecim inym ako vyzorom, ale ty si zjavne vyberas partnera len podla vzhladu, takze hned vies, ci pojdes s niekym na rande alebo nie este pred tym ako vobec dotycneho spoznas
Skor ty si vopred domyslas za kazdou schodzkou to, ze s tebou dotycna hned chce ist niekde na rande, resp. pozvanie von nim je a hodit sa ti do narucia.
jasné,zaujme ťa iným ako výzorom a preto keď ťa niekam pozve sa vyhovoríš že nemáš čas a potom keď ti zavolá zasa, už sa ti očividne nechce vyhovárať, tak pôjdeš zo slušnosti.
shit is getting serious.
a tým že si hneď začal apelovať na moju " povrchnosť" si mi len potvrdil, že mám pravdu
po druhe: ma sancu ma zaujat, ak nie, tak dufam, ze jej dopali, ze nic nebude
po tretie: 90% chlapov, hlavne "vysokomoralne" typy ako ty by ju este v ten vecer pretiahli, a sa vykaslali na nu, ale toto ja neplanujem