čuste poznam jednu babu isty čas sme spolu aj chodili potom sme sa rozviedli. teras by som zase chcel s nou chodit znova .len ja mam podmienku ze nechcem aby to vela vykecavale aj preto sme sa prvy vztah kvoli tomu rozvieldi ako by som sa mal s nou dat o
ja sa za nu nehanbim len mam v skole matkua mne to je trapne ked mi doma povie som pocula ze mas niaku babu. to mi vadi ako ostatny mi nevadia len to ze tam mam mater
Nauč sa prosím ťa po slovensky. A ser na tú buchtu. Vidíš, že to nemá význam, ste nezrelí, neviete čo je to vzťah. Za 10 rokov možno dozriete... možno..
´´Rozviedli,, Ale to je jedno No skús za ňou prísť a dať jej neakého macka s i love you alebo kvetiny ospravedlniť sa za všetko a zober ju do obchodov nech si ide niečo kúpiť (ale za tvoje love ) no a chyť ju za ruku ale choď pomaly netlač na ňu uvidíš zabere skús a potom mi napíš ci zabralo
A maminu máš v škole to verím je to zaberák ale nevšímaj si to správaj sa tak ako by tam nebola normálne jej daj pusu aj pred mamou neboj a ked sa ťa bude pýtať povedz jej že to je tvoja vec !! !! alebo na drzovku odídi a ju to omrzi alebo sa jej priznaj že hej bože však to není také hrozné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Prečo chceš aby to nikto nevedel? Hanbíš sa za ňu?
inak ked aj ona suhlasi, tak spolu pred ludmi budte normalni.
a chodte von, tam kde vas nepoznaju.
(ak chapem co sa pytas teda)
jak ste sa "rozviedli"?
A čo je na tom? Tak to tvoja mama bude vedieť, ver tomu že keby si mamu s ňou zoznámil tak by bola oveľa pokojnejšia
a nauc sa oddelovat vety a suvetia
Inak @10.. Zle sa to lúšti
kks zváž čo píšeš...
ale inak začni robiť čo sa jej lúbi
podla mna je to trošku nemožne aby to nevedelo moc ludi
reči sa širia rychlo