Mnohí tu píšete, že je to OK a podobne, no pre mňa to OK nie je. Prichádzajú sexuálne túžby a predstavy a keď už od zúfalstva (lebo mi ten pocit vzrušenia lezie na k*k*t a mám z neho depresie) idem to spraviť, tak aby som to mal rýchlejšie za sebou tak si
to, ze tu dievcata vypisuju, aby si si nasiel frajerku len kvoli nadrzanosti len poukazuje na to, preco ony si hladaju frajerov....na sex ti netreba frajerku, staci super dobra kamoska....alebo kazdy tyzden chod niekam na diskoteku a urcite sa najde nejaka, co ti to da dobrovolne alebo dalej masturbuj, ved je to sex s niekym koho mas rad
"And a lot of the times, you know, I’ll get an erection when I’m working on something or writing on my guitar, and I’ll just go masturbate. Or, sometimes, I’ll try to hold back because I’ll see the orgasm as something that will be detrimental to my strenght creatively. So sometimes I will, you know, I’ll see that erection as being my enemy. " *John Frusciante - pan genius xD
@riddler ak je pre neho masturbácia koreňom zla tak predpokladám že predmanželský sex tiež neuznáva...
@drevolp
kastrácia. lebo kým sa nevykastruješ tak si proste funkčný samec, a vrámci toho máš normálne bohom dané sexuálne pudy a potreby.
alebo teda sa rýchlo oženiť. ak nevieš s kým, z vietnamu sa dá kúpiť manželka za 6000 dolárov, dokonca aj so zárukou že ak ti v priebehu prvého roka zdrhne dostaneš zadara náhradnú.
"asi ťažko keď sexualna tužba prameni z mozgu, odrezanie penisu nepomôže, pýtal som sa na to doktora."
asi ťažko, väčšina testosterónu sa tvorí v semenníkoch, resp. im pridružených žľazách, a tento testosterón pôsobí na mozog tak že sa v ňom tvorí sexuálna túžba. čiže odstránením semenníkov odstrániš zdroj testosterónu a tým aj sexuálnu túžbu. zlý doktor.
alebo teda možno dobrý doktor, lebo vie že mrzačiť sa kvôli viere je hovadina
(v českej je výslovne napísané že sa tvorí v semenníkoch, a v slovenskej zas výslovne že ovplyvňuje myslenie, to aby si náhodou nemusel hľadať samostatne lebo viem že to ľudia nemajú radi)
Proti obhrýzaniu nechtov je taký paprikový krém. Keď si začneš hrýzť nechty začne ťa páliť papuľa. Možno keď ho začneš používať a chytíš do ruky predkožku .... .
*tiež sa toho chcel zbaviť a nedarilo sa mu a vždy to pociťoval ako zlyhanie. Ale ked ma spoznal, vedel, že by mi to ublížilo, preto nemal problém prestať. Prirodzene, po nejakom čase sa ešte niekoľko krát stalo, že podľahol a bolo to ťažké pre nás oboch no snád práve pre tú bolesť si dvakrát rozmyslí(me) či odolať alebo nie. Ak nemáš priateľku ktorú by to zranovalo, urob to kvôli tvojej budúcej priateľke. Si silný.
@sislik Prirodzene, po nejakom čase sa ešte niekoľko krát stalo, že podľahol a bolo to ťažké pre nás oboch no snád práve pre tú bolesť si dvakrát rozmyslí(me) či odolať alebo ??nie.
ty nie si normalna....ale vas si takeho chalana....vies ako musi trpiet ak mu ani ty nedas?? len mysli na to ze potom budes musiet kazdy tyzden menit obliecky na jeho posteli...lebo ako sa vravi ked nejde mohamed k hore ide hora k mohamedovi
@kaderuka hm.. ja som asi z jupitera... bo nezdielam tento vseobecne rozsireny nazor o trpeni a podobne... ale ako vsetko ma to svoj vyznam.. podciarkujucu egoizmus tych co ho prezentuju a oovplyvnujuc myskenie tych komu je prezentovany.. smutne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@drevolp
kastrácia. lebo kým sa nevykastruješ tak si proste funkčný samec, a vrámci toho máš normálne bohom dané sexuálne pudy a potreby.
alebo teda sa rýchlo oženiť. ak nevieš s kým, z vietnamu sa dá kúpiť manželka za 6000 dolárov, dokonca aj so zárukou že ak ti v priebehu prvého roka zdrhne dostaneš zadara náhradnú.
"asi ťažko keď sexualna tužba prameni z mozgu, odrezanie penisu nepomôže, pýtal som sa na to doktora."
asi ťažko, väčšina testosterónu sa tvorí v semenníkoch, resp. im pridružených žľazách, a tento testosterón pôsobí na mozog tak že sa v ňom tvorí sexuálna túžba. čiže odstránením semenníkov odstrániš zdroj testosterónu a tým aj sexuálnu túžbu. zlý doktor.
alebo teda možno dobrý doktor, lebo vie že mrzačiť sa kvôli viere je hovadina
» cs.wikipedia.org/wiki/Testostero...
» sk.wikipedia.org/wiki/Testoster...
(v českej je výslovne napísané že sa tvorí v semenníkoch, a v slovenskej zas výslovne že ovplyvňuje myslenie, to aby si náhodou nemusel hľadať samostatne lebo viem že to ľudia nemajú radi)
napríklad ja by som bola úplne najradšej keby nemusím srať ale keď už musím ta čo, ta užijem si to, ne? :letim:
ty nie si normalna....ale vas si takeho chalana....vies ako musi trpiet ak mu ani ty nedas?? len mysli na to ze potom budes musiet kazdy tyzden menit obliecky na jeho posteli...lebo ako sa vravi ked nejde mohamed k hore ide hora k mohamedovi
@sislik