LUDIA JA UZ NEVIEM AKO TO SPRAVIT...ked proste pride k vam a spyta sa ,ze ci s nim nechcem chodit..cokolvek mu poviem nahneva sa.. ..viem ze je to tazka dilema ale chcem pocut vase navrhy.. ..a ako odmietaju chalani baby?..
hej jedneho som skusala a doteraz sa so mnou nebavi..no ale on nechcel so mnou len chodit..chcel viac...ale ja proste odmietnem kazdeho ked som prave zaslepena..mam taky pocit ze som mrcha..
@0 mas pravdu, COKOLVEK povies nahneva sa a dotkne sa ho to... Cize hlavne nieco povedz a neoblbuj... Aj chalani su ludia... ... A pozor prekvapenie: NIEKTORI maju aj SRDCE!!!! Ano, vraj maju... Cize jemne, s citom ale dosledne ...Vela stastia...
To sa potom nenormalne tes, ked budes mat 18-19-20 a nebudes zadana... pokial budes trosku pekna a aj nieco v hlavicke mat... bude ta chciet kazdi koho stretnes...
ak sa nahneva tak ti nestoji zato. Nieco ako respektovanie anzoru ineho mu nic nehovori? to ze si neni ista a necitis sa na vztah s nim,ej normalna vec,zvlast v tvojom veku...
Normalne mu vysvelti dovody,preco ten vztah s nim nechces a hotovo...
Jednoducho mu povec ze proste nie nechces ..lebo si myslim ze ked mas s niekym ist do vstahu musis nieco k nemu citit bez lasky ziadny vstah nevydrzi ...a ked on chce bt s tbeou no pre teba je lne kamarat tak naco budes s nim a mas sa nudit do niecoho co nechces... staci mu to vysvetlit takto ked sa nahneva ze ci by chcel aby si sa dala nasilu s nim dokopy a bola by si nestastna koli tomu lebo ho nelubis a nechces byt s nim len rpeto aby on bol rad a nebol nahnevany lebo si ho odmietla.A myslim ze ani on by nechcel aby si bola vo vshatu s nim len tak s toho dovodu tym padom to pochopi dufam po tomto vysvetleni a ani sa nebude henvat.. a ked hej tak sa ho psytaj ci by bol stastny keby vedel ze ty sa takl citis? lebo chlapec ktory ta ma rad to pochopi ked nechces byt s nim lebo on pre teba znamena len kamarata.Mam takych veci odst za sebou ako kazdemu sa to da vysvetlit ver tomu ;o) drzim prsteky
Mám rovnaký problém, začala so to Valentínom keď na moje prekvapenie som dostala toľko vecí, že až... jeden chalan to však nevzdal len jednou ružou, ale priniesol aj macka, a vždy sa pýta či s ním budem chodiť. Je to zložité,lebo je milý a nechcem mu ublížiť. Vždy mi niečo prinesie, a pripadám si ako mrcha..Chodí ma navštevovať, keď som chorá, vadí mi len to, že vždy che pusu a pusu, alebo či ma môžem držať atď.. ale už to musím riešiť ! Lebo bude zle..
Ja mám podobný probléém ako ty len že mňa do toho núti kamoška ...... Ale ja by som na tvojom mieste asi povedala : Sory.....Ale medzi nami nič nebude.....Proste ja nevravím že si škaredý ale proste by nám to nefungovalo sory ..... ! Zato by sa možno nepohneval či ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A opakuje sa to často?
a vtedy sa objaví ten chlapec, ktorý má teraz 30 a chce ho každá
Normalne mu vysvelti dovody,preco ten vztah s nim nechces a hotovo...