Veď sa tu konecne niečo deje (potvrdzovalie mailu, # v liste...), takže este takých 5-10 rokov a dočkáme sa registracii Ale uz to bude portál pre 25-45 ročných asi ehm.
Najskôr budem naštvaná, že mi zmiznú blogy a inde ich nemám a niektoré by som si pre seba rada nechala. A ešte mi bude smutno za vtipnými komentármi k fotkám, ktoré majú cca 10 rokov. Taktiež by mi pár ľudí chýbalo. Často myslím na minulosť, takže budem asi veľa spomínať. No neumriem , iba by to bola škoda, keďže už tak dllllho tu som (aj keď s prestávkami).
Tak ako predtým, keď som žil bez Birdzu.. :S Prežil by som to a život by išiel ďalej, akurát by som možno viac bol znudený, hľadal by som možno inú náhradu pokecania si, a asi by mi aj bolo veru tu smutno za tými, čo som s nimi kecával. Ak by mal byť koniec, tak by to mohli predom oznámiť, aby sme sa mohli presunúť inde (teda samozrejme) pokiaľ oni budú chcieť, lebo ja nikoho nebudem nútiť a mu prikázať, aby so mnou vykecával.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov