viem ze vela z vas povie ze dievca daj mu pokoj a najdi si iny objekt.
tiez som si to povedala, ale to sa proste neda.. poznam ho uz dlhsie a sme kamarati a on je presne taky typ muza akeho som si predstavovala.. je inteligentny, ma rozhlad, rozvany
fakt ti radím.. kašli na to,, ak ju ľúbi, tak to pôjde aj tak asi ťažko a možno aj keby si ho nejak "zbalila" a potom by ste zistili, že vám to neklape, zbytočne by zahodil 2 ročný vzťah ..
súhlasím s @dsimca mám charakter, čiže by som to nedokázala spraviť a súhlasím aj s @66janica6 vraždila by som keby že viem že to nejaká napíše o mojom chalanovi.. asi tak
ja ti nenapíšem, aby si sa nato vykašlala, lebo očividne ho máš moc moc rada a skúšala si to už asi veľakrát a nejde to, ale nič s tým asi nespravíš, môžeš akurát tak dúfať, že im to už dlho nevydrží a o to to máš horšie keď ste kamaráti , a on vie, že ho ľúbiš?
ja viem ludia, tiez by som cudzej poradila nech si da pokoj.
ale citom nerozkazete, uz pol roka sa to snazim ignorovat ale kazdy bozi den na to myslim..
a co ak sme si akurat my dvaja sudeni? ved nie je zenaty, to by som na to ani nepomyslela pokial ju lubi urcite ju nenecha, nie je hlupy a nie je ani pojaseny..
dohodnime sa na tom ze je to nemiestne ale presto mi skuste poradit ze co aspon mozem skusit
sa zamysli milá moja, ak je s nou dva roky, zrejme je spokojny a lubi ju. cize kludne to skusaj ale mam pocit, ze nemas sancu. to si vsimas,?
a aj keby, tak zautocis na jeho sexualnu zranitelnost, zvedies ho. mozno sa kvoli tomu rozijdu ale s tebou nebude uz duplom. cize.. ale skusat to mozes
@tenario preco hned takto reagujes.. ja nie som kurva, mala som doteraz len jediny vztah a tiez bol dvojrocny, zoznamila som sa s kamaratom akurat ked ma nechal chlapec.. a dost mi pomohol a stal pri mne.. ja viem ze je to zle ale co si pomozem? preco ma nikto nemoze pochopit. nechcem si ho "vybojovat" alebo ho "ukradnut" nechcem ho ziskat nijakym ojebom .. chcem aby sa rozhodol on sam.. len chcem aby o tom aspon zacal rozmyslat
ja som toho názoru, že takéto veci sa v živote vracajú, čiže ak spravíš niečo takéto zámerne a úmyselne - jedného dňa ti to niekto spraví tiež a pocítiš tú bolesť na vlastnej koži - preto sa tomuto snažím vyvarovať
a po jednej stránke ti rozumiem - pokušenie je to veľké, ale nakoniec by ti to prinieslo viac smútku ako radosti
@bu nechceš si ho získať žiadnym ojebom a ani ho ukradnúť? Tak potom sa prečo pýtaš nás, potom je to jasné. Povedz mu, že ho ľúbiš a nech sa rozhodne. Každé iné zvádzanie, keď vieš, že má frajerku je ,,kradnutie" !
kamoška zažíva niečo podobne...akorat že ju chce jej dobry kamarat....lenže ona už ineho lubi a dost dlho snim lubi....a poviem ti....kroť to v sebe lebo ak sa pokusis a povies mu o tom tak sa ti bude stitit....a ak sa nebodaj budes snaziť im to pokaziť tak ťa znenávidí....
a ak ho mas rada budes rada ked buje stastny stu svoju babu...
ja som zacala chodit so svojim spoluziakom po dvoch rokoch asi, zacali sme byt velmi dobri kamarati prave ked mal caju ... po pol roku sa s nou rozisiel.. kvoli mne, nechcela som im rozbit vztah ale on sam mi povedal ze to co citil k nej sa neda ani porovnat s tym co citi ku mne ... sme spolu uz skoro dva roky a nenormalne stastni na tvojom mieste .. kedze som sa podobne trapila .. jednoducho mu to povedz, budes uprimna za to ti nikto nic nemoze dokonca to ani nie je netaktne ved ty nemozes za to do koho sa zalubis. no a podla reakcie uz uvidis. ak ti povie sorry ale lubim inu, musis sa s tym zmierit a aspon to bude signal ze mas ist dalej . ak vsak sam nad tym zacne rozmyslat, mozno tiez pride na zaujimave veci. ale urcite nerob ziadne spinavosti ako zvadzanie a co ja viem co este, to sa ti raz moze vypomstit
ked som mala 15 zazila som cosi podobne, velmi sme sa mali radi s kamaratom, no on mal vztah - priatelka mu byvala v inom meste... nechavala som to tak, že hadam sa rozidu a ja budem vtedy pri nom, nemala som vela kamaratov a popri tom som si dost dlho pisala s jednym chalanom na nete... a jedneho dna som mu povedala na com som, lebo som si už o tom potrebovala pokecat, ked ma to velmi trapilo... ten chalan, ktoreho som poznala len cez net, bol jej fake... dobre co? najprv sa na mna vyvrieskala ona, že co si to predstavujem... potom on, lebo si myslel, že ja som sa jej ozvala sama od seba s tym, ze im idem rozbit vztah... skoncilo to jedine tak, že oni dvaja spolu ostali a on sa prestal so mnou na nejaky cas bavit... potom sa jedneho dna ozval a ja, aby vedel ze nie som cvok , som mu povedala, že to je v pohode, lebo aj tak sa mi teraz paci niekto iny a on zacal ziarlit ... no proste, zase sme sa pohadali...
Ja len tak na okraj, ze ja a narazky na alkohol su dost caste, ze az mozem posobit, ako notorik, ale opak je pravdou . Ono malokto pochopi, ze tym clovek moze vyjadrovat i pohorsenie a snahu o vseobecne uvedomenie, hm... Asi musim zmenit taktiku
fakkt to nerob... byt na mieste toho dievcata... iba si zober keby si ty mala 2rocny vztah a nejaka by sa ti zaala do toho montovat.. nie je to prijemne...
nenic nieco taketo....proste bud jeho kamaratka....hladaj si novy objekt....a ak to nedokazes ckj....vsetko raz konci....len do toho nezasahuj....lebo ty budes ptm ta najvacsia kurva na svete....a poviem ti je to strasny pocit
tomu druhemu rozbil hlavu stastne a vesele (neviem co tebe by spravila ta druha baba )
chcem tym povedat daktori to beru inac ako by sme si mysleli a dakedy to stoji za vsetko! prajem ti VELA NEUSPECHU v tvojom SNAZENI ty by si tiez nechcela aby ti niekto preberal chalana...
určite netvrdím, že nemáš charakter.ale nechaj si to radšej uležať v hlave a prehodnoť to celé..lebo v prípade, že by ťa to prešlo sdystrojuješ zbytočne vzťah..
no, keby som bola na jej mieste, tak by mi bolo dosť jedno, či ty citom nerozkážeš, a že on je chalan, akého si si predstavovala, atď, to nič neznamená. okrem toho, keď majú dvojročný vzťah a on vyzerá byť spokojný, aj tak s tým nič neurobíš. predstav si, že máš šťastný vzťah a teraz na teba vybehne nejaký kamarát, že by s tebou chcel chodiť. no samozrejme, že neopustíš niekoho, s kým si šťastná. prepáč, ale radím ti radšej obmedziť s ním kontakt.
@ssnehulienka V tom pripade taktika nie je dobra, lebo "taktika" vychadza z toho, ze vies spravne zmanipulovat ludi naokolo vo svoj prospech a to sa mi zjavne nepodarilo .
1)keby to vedel, ublizis sebe, jemu, a ak sa s nou rozide, tak aj jej, cize radsej drz hubu a zmier sa s tym a trp iba ty, pretoze nie je horsi pocit ako ked kvoli tebe trpia ostatni
2)keby sa aj s nou rozisiel kvoli tebe, o dva roky mozes byt zas taka ako si ty, a on sa s tebou rozide kvoli takej, ako si ty
@fartgas no jo, len dobre 4 roky sme sa kvoli tomu vobec spolu nebavili... pritom ja som nic nerobila, len sme si pisali na nete a vedela som, že on ma chcel, len sa od nej nevedel odtrhnut... a ona to zrejme vedela tiez ...
@fartgas ale ona bola rozmaznana a taka cudna, urazila sa kvoli uplnej blbosti co ju podpichol a to ju podpichol ohladom rozpravky ktoru chcela stiahnut a nie nejak hnusne, zobrala sa a sla domov na vlak on si povedal, že za nou nepojde kvoli takemu trucu a tak nejak sa rozisli... im to strasne skripalo od toho incidentu so mnou... a on potom dalsi rok a pol chodil s holkou co ho podvadzala...
Ja len jednu vec ... nechce sa mi to tu celé čítať, takže možno ti to tu už niekto povie ale .. akože .. chápem že ho strašne chceš .. ale ... ak nechá svoju holku kvôli tebe .. ako si môžeš byť istá, že potom nenechá teba kvôli ďalšej ? .. Takého by si chcela ?
sorry moja asi ťa sklamem tým čo ti poviem jeb na neho nestojí ti o to aby si sa o niečo pokúšala, lebo ak by si sa o niečo pokúšla tak by si potom s to ho vyšla ako tá najväčšia krava... radšej zostante kamošmi...
Kašli na to.. Keď sa to dozvie jeho frajerka, pri najmenšom ťa zabije.. Starať sa do vzťahu, jak by sa tebe páčilo keby si chodila s niekym 2 roky a nejaká defka by ti ho chcela prebrať?! Zamysli sa nad tým!
neber si tak tie nadavky a urazanie co ti ludia pisu.....bola som v rovnakej situacii nedavno, nuz vies ako som si pomohla ???? nanic....chalan ju so mnou podivedol, rozisli sa, ja som sa s nim samozrejme dokopy nedala...a je to takto uz polroka..stretavam sa s nim, ale iba nezavazne... nestalo mi to za to... ked ho lubis tak musi ti stacit pocit ze on je stastny..aj ked nie s tebou..je to na cock, ja viem...ale asi si fakt nepomozes holka.. :/ vies lebo aj keby sa rozisli tak bude pravdepodobne v depke po takom dlhom vztahu a pochybujem ze by sa pustil do dalsieho..je mi ta luto ale
@bu namotavaj ale nic neries, nesnaz sa aby ukoncil vztah ..... takto zistiiis ako ta berie on a ak podlahne mozes byt stastna a ak nieee tak sa to neoplati nech robiiis co len chces
ale nie...ak sa naozaj neda, tak mu o tom aspon povedz. aspon nieco tak urobis aj ked to mozno bude mat hrozny vysledok. ale treba sa v takomto pripade pohnut aspon niekam. inac ostanes stat na jedom mieste a mozes byt bezvysledne zalubena velmi dlho. tak mu to radsej povedz a uvidis
@bu z vlastnej skusenosti ti poradim asi to, co tu uz bolo povedane predo mnou. mala som podobny problem - tiahlo sa to cca 2 roky (a skoncilo to asi pred 2 mesiacmi). zalubila som sa do chlapa, ktory bol zadany. ale nebudem tu rozpravat svoju story.
proste, na rovinu mu to povedz, pretoze on mozno netusi, ako na tom si. ak ste iba kamarati, berie ta ako kamaratku a nepripusta si, ze by to mohlo byt inak. no ak mu to povies, daj mu cas, aby sa spamatal, pretoze to pre neho bude urcite supa. a nech sa rozhodne sam, co spravi. nemas co stratit, mozes len ziskat. pretoze ak mu to nepovies, bude ta to zozierat a nakoniec to aj tak pokazis, a ked sa rozhodne, ze chce zostat so svojou terajsou, tak po kratkej pauze, ak je co k comu a ceni si ta ako kamaratku, tak vase priatelstvo bude super a este budes rada, ze je to tvoj kamarat. a smutok z odmietnutia casom opadne. drzim palce
@zlapotvora Prečo si použila pojem šľapky? Vôbec sa to nehodí a nehodnoť pokiaľ nie si v jej koži. Ona sa pýtala len o radu a nie o súdenie. To dokáže každý.
tak toby som aj ja chcela vediet ... a vazne lutujem tych co povedali ze ta lutuju ! nieje tu nic na lutovanie ste tu blbci ludia vazne .... ja sa s tym snazim zmierit (moc sa to nedari) a stale duufam
@nicoolka a v čom chce akože poradiť? že áno dievča, choď do toho, rozbi vydarený vzťah, ktorý funguje už pomaly roky... ja som jej radu dala nech zabudne...a ako ty môžeš vedieť či som ja nebola v jej koži.. nech si radšej ona skúsi byť v koži priateľky toho dotyčného, som zvedavá ako by bolo jej alebo hocikomu čo sa jej tu zastávate kebyže vám po priateľovi pokukuje nejaká malá sliepočka, ktorej to, že je vo vzťahu a je spokojný, a ktorý navyše netrvá len tak pár týždňov nestačí na odradenie... hlavne potom keď je tu už reč o nevere, tak každý odrazu začne každého čo sa jej dopustil odcudzovať a poučovať, ale teraz ju chudinku tu obhajujte..no tak dobre, nech ho ožere, zvedie alebo čo a nech sa s ním pre mňa za mňa aj vyspí, je mi fuk čo urobí ale z duše takéto ženské neznášam! rovnako ako aj keď muž má vzťah a je schopný sa zároveň vláčiť s inými, alebo len tak bez rečí si začať s inou ... a ak ma chalepc rozum, odpíska ju sám ak by sa o dačo pokúšala a ak nie, je to rovnaký chudák .. viem nemám už k tomu čo dodať..
Záleží na tom kolko je s tou babou a čo k nej cíti....Ak ju miluje tak zabudni a nekaz zbytočne vzťah dvom ktorý sa majú radi...Pozri kebyže sa mi nejaka baba snaží prekaziť moj vzťah a zistím to tak ju asi zabijem....Rob čo chceš ale najlepšie bude zabudnúť ak ho máš fakt rada tak ho nechaj nech je šťastný s tou ktorú miluje...
vyjeb sa na to ty píčo, veď ten chlap je asi narozdiel od teba normálny a nebude sa kôli dákej piče rozchádzať s človekom ktorého najskôr asi fakt miluje a minimálne mu na nom záleží... kebyže ťa chce tak je už dávno s tebou...
mimochodom kebyže toto povie nejaká kurva o mojom, tak už neni medzi živými... a väčšina žien/báb je takých ako ja, ak nejaká kurva robí nájazdy na ich drahých...
takže asi tak...
radšej ser na to :p
sorry za vulgarizmi.. ale vžila som sa do situácie
mimochodom keď som náhodou zazreal jednu tvoju reakciu... tak myslím že keď ťa už každý odsúdil, tak ti nebude radiť :p kebyže chcú radiť tak ti to napíšu hneď.. :p
no je jasné, že ak sa ti podarí rozbiť mu vzťah tak ten váš by nemal buducnosť, lebo ja osobne, by som sa stále bála kedy sato podarí nejakej inej babe, kedže sa tak ľahko dá namotať..
ale aj tak si myslím chod do toho - a prajem úspech
@107 - čistá pravda .. ale .. @bu , počúvaj (teoreticky, čítaj) , povedz mu čo cítiš , ale ak on necíti to isté k tebe tak na to zabudni .. tým že by si ho začala zvádzať a podobne , ťa znenávidí O.o .. prešla som si podobným .. treba si na to dávať veľký pozor .. medzi láskou a nenávisťou je veľmi tenká čiara
@bu ak ste si súdený, tak sa k tebe raz dostane tak či tak. inak by som takým, čo chcú prebrať chalanov lámala ruky a nosy, ale pocity sú pocity. naozaj kašli na to, lebo ak sa rozíde kvôly tebe s dievčaťom, ktoré má rád a s tebou sa mu to nebude tak páčiť, no, rád ťa za to mať moc nebude.
Ja to mam tiez take podobne ako ty..:/ poznam sa s nim uz 3roky, ale on ma inu, chodil s nou, rozisli sa , a teraz iz zasa su spolu, uz par mesiacov... Ja som mu doteraz stale pisala.ao prva, normalne sme si pisali, ako dobri kamosi fakt no, ale pred par dnami uz ma zacal taknignorovat, tak ja uz teraz si hovorim ze mu uz nenapisem,a vyklaslem sa nanho...:/ ale aj tak, mam obcas ma pochytia take depkovske nalady... Sice som ti nijako neporadila, len som sa podelila , ako to mam ja...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
ak ho ľúbiš tak mu budeš priať šťastie s inou
A nakonec by si to aj tak celé pokašlala a nebudeš mať ani kamaráta
nijak....
ale citom nerozkazete, uz pol roka sa to snazim ignorovat ale kazdy bozi den na to myslim..
a co ak sme si akurat my dvaja sudeni? ved nie je zenaty, to by som na to ani nepomyslela pokial ju lubi urcite ju nenecha, nie je hlupy a nie je ani pojaseny..
dohodnime sa na tom ze je to nemiestne ale presto mi skuste poradit ze co aspon mozem skusit
a píšeš, že je spokojný. ak to tak naozaj je a je taký úžasný a rozvážny, ako opisuješ, veľké šance, pri všetkej úcte, nemáš.
jedine, že by si prešla do útoku, niečo by ste spolu mali a potom si ťa nevšímal. len to neviem, či by bol ešte stále taký úžasný.
kašli naňho, tým, že sa fixuješ na niekoho, u koho nemáš šancu, strácaš zbytočne čas
Ale ak vsak naozaj nie a nie, tak mam v zalohe par nudzovych rad:
- Zabit jeho partnerku
- Zabit jeho
- Zabit sa
pripadne - alkohol. Vela alkoholu.
a aj keby, tak zautocis na jeho sexualnu zranitelnost, zvedies ho. mozno sa kvoli tomu rozijdu ale s tebou nebude uz duplom. cize.. ale skusat to mozes
a po jednej stránke ti rozumiem - pokušenie je to veľké, ale nakoniec by ti to prinieslo viac smútku ako radosti
a ak ho mas rada budes rada ked buje stastny stu svoju babu...
A preco sa do teba navazaju ?
No asi preto, ze zrely clovek by toto vobec neriesil.
pred pol rokom sme sa dali dokopy
Ja len tak na okraj, ze ja a narazky na alkohol su dost caste, ze az mozem posobit, ako notorik, ale opak je pravdou . Ono malokto pochopi, ze tym clovek moze vyjadrovat i pohorsenie a snahu o vseobecne uvedomenie, hm... Asi musim zmenit taktiku
tomu druhemu rozbil hlavu stastne a vesele (neviem co tebe by spravila ta druha baba )
chcem tym povedat daktori to beru inac ako by sme si mysleli a dakedy to stoji za vsetko! prajem ti VELA NEUSPECHU v tvojom SNAZENI ty by si tiez nechcela aby ti niekto preberal chalana...
Kurva neser sa do zadaného človeka !!!!!!
Byt jehou babou tak ti rozbijem hlavu , nič v zlom
2)keby sa aj s nou rozisiel kvoli tebe, o dva roky mozes byt zas taka ako si ty, a on sa s tebou rozide kvoli takej, ako si ty
takze prestan! a najdi si iny objekt
Dúfam že aj keď sa s ňou raz možno rozíde zvysoka sa ti vyjebe na hlavu
Ani tebe by sa napáčilo keby ti chcú prebrať chalana ....
a sorry že som taká zvedavá ale kto skončil s kým on s ňou, či ona s ním ??
@tenario zeny su svine ale muzi su kurvy
ale nie...ak sa naozaj neda, tak mu o tom aspon povedz. aspon nieco tak urobis aj ked to mozno bude mat hrozny vysledok. ale treba sa v takomto pripade pohnut aspon niekam. inac ostanes stat na jedom mieste a mozes byt bezvysledne zalubena velmi dlho. tak mu to radsej povedz a uvidis
proste, na rovinu mu to povedz, pretoze on mozno netusi, ako na tom si. ak ste iba kamarati, berie ta ako kamaratku a nepripusta si, ze by to mohlo byt inak. no ak mu to povies, daj mu cas, aby sa spamatal, pretoze to pre neho bude urcite supa. a nech sa rozhodne sam, co spravi. nemas co stratit, mozes len ziskat. pretoze ak mu to nepovies, bude ta to zozierat a nakoniec to aj tak pokazis, a ked sa rozhodne, ze chce zostat so svojou terajsou, tak po kratkej pauze, ak je co k comu a ceni si ta ako kamaratku, tak vase priatelstvo bude super a este budes rada, ze je to tvoj kamarat. a smutok z odmietnutia casom opadne. drzim palce
@zlapotvora úplne s tou súhlasím...
mimochodom kebyže toto povie nejaká kurva o mojom, tak už neni medzi živými... a väčšina žien/báb je takých ako ja, ak nejaká kurva robí nájazdy na ich drahých...
takže asi tak...
radšej ser na to :p
sorry za vulgarizmi.. ale vžila som sa do situácie
ale aj tak si myslím chod do toho - a prajem úspech