mam 16 rokov a mam celkom peknu postavu som chuda ale moja tvar je skareda ... co mam spravit chcem byt pekna .... len mi tu nepiste nazory ako chod na plastiku .... potrebujem pomoc vazne poradte... dakujem
tak ja neviem, ja som az taky problem nemala..taka ni mne sa vela veci na sebe nepaci, ale zas tak taka som a ina nebudem...ale vsak to ju prejde...a kozmeticka uz ked nepomoze tak aspon si trochu zdvihne sebavedomie...
myslim ze make up vela spravi napriklad zvol si farby ktore ti pristanu a torska sa s nimi pohraj ale ne moc napr ak chces vyzerat krajsie tak si daj tekutu linku aj hore aj dole budes vyzerat tmavo a do vnutra si daj dajaku farebnu ceruzku to ti ocka zvyrazni preste sA hraj sama zo sebou...ja tiez so sebou nesom spokojna napr mam väcsie brucho a to o dost alebo mam strojcek na zuboch a zijem... kazda baba je pekna
to je pravda, kazda baba je pekna ale zasa ked ma naozaj nesumernu tvar, tak jej mejkap nepomoze... ale podla mna to neni take hrozne... len sa podcenuje
Hm sa podcenujes. Ukaz fotku bez make - up a urcite nie si na tom az tak zle ako Pamela .
Ak ti az tak vadi ako vyzeras nos bielu satku cez tvar. Alebo sa ponor do vapna. priapdne popros dakemo potieraca panelov nek prejde dakou stierkou po tebe. A nikto nic nezisti. A nerobim si s teba srandu. Myslim to fakt vazne
vytrhat Breznevovske obocie, popripade fuzy, zmyt spinu, pouzivat farby laky na tvar, zmenit uces, vyraz tvare, mozno oblecenie, aby si vsimali postavu a nie tvar
Tak si skareda no co, je tam toho ako keby to zaujimalo toho chalana co ta bude milovat (ak teda uz nejakeho nemas). Ale ak si povies ze si skareda tak ti to povie kazdy. Uz vela krat som tu pisal ze kazdy je taky pekny ako sa citi byt peknym.
nejde len o tvar...hlavne ze nejsi tucna teda dufam ze nejsi a ked hej tak s tym nieco rob...ked mas pekne prisa a zadok tak to mas v pohode...ja face nemam tiez najlepsi a postavu dost v pohode vsetci hovoria stale sportujem jak saleny skoro kazdy den v tyzdni aj do posilky chodim a haluz je ze som este namal babu...haaaloooo baby deeee steee???
Seco123: Pockaj si co to tu furt kazdy chce babu? vydrzte, aj na vas sa raz dostane
A ohladom diskusie Tommyhot sa vyjadril, kazdy je tak pekny akym peknym sa citi byt cize ak chodis po ulici a cumis do zeme, vyraz ala Zombie z Dawn of the Dead tak to naprav- usmej sa a prd na make-up, umela krasa sa ceni z estetickeho hladiska, ale normalne su baby krajsie prirodzene (moj nazor tak ma nekamenujte
Naozaj pekná a pravdivá myšlienka, musíš sa cítiť byť pekná ty vo svojom vnútri a hneď bude svet okolo teba krajší
Ale nikto neni dokonalý a nemá všetko na sebe krásne, nesmieš sa proste podcenovať, ak ťa bude chalan skutočne ľúbiť, tak aj s tvojou nesúmernou tvárou.
Viete mi niekto vysvetliť, načo tu sú takéto diskusie načisto o ničom? Myslím, že nie je podstatné to ako vyzeráš a ako sa oblečieš ale to aká si vo vnútri. To je to najdôležitejšie a ostatné sú len nezmysly.
no a ? ja zase nemam vobec idealnu postau kedysi som mala nadhernych 53 kil na vysku 171, vcul mam 65 a je mi to jedno - v zivote uz nechcem zazit take drav problemy kvoli vahe!
dalsia vec nie som ziadna kraska a vobec mi to nevadi, som jednoducho sama sebou a chalanom sa to paci.
Pozri na polnisovu podla mna je hviezda aj ked nie je dokonala.
Pocuj pokial budes sama sebou a nebus sa riesit tak ta tvar nebude vobec problem !
viem ze sa to asi lahko hovori..ale mala som tiez kedysi taky problem ze som stale mala pocit ze nieco je zle toto a inde zas toto..prosto rpilis som sa skumala hej..ale aj ked je fraza "prava krasa vychadza zvnutra! osuchana..je pravdiva..musis sa naucit mat rada samu sbea aka si..mozno prave to co si mylsis ze je podla teba skarede a nesumerne je pre niekoho pekne..a prave tym si prenho zaujimava..
Kazda zena je niecim vynimocna....vetsina je vynimocna so svojou picou.....kebyze som ta videl by som vedel posudit ci si pekna, alebo ako byt ked nie si...=D
nikto nieje dokonali. a vsetko nieje len o vonkajsej krase...ked sa sama sebe nepacis no budes sa s tym muset zmierit..a ked sa nepacis inym ludom nech idu do p..... musia ta brat aka si a tu tvar mozes vylepist len tym ze sa o nu budes starat aby si nemala vyrazky a pekne zuby
Preco sa tak podcenujes ?? Kazde dievca je pekne svojim sposobom, mozno nevyzeras ako nejaka modelka z reklamy ale urcite si svojim sposobom pekna tak nemaj komplexi a mozno mas ine prednosti, dolezita je aj vnutorna krasa
vies to je individualne, mozno tebe sa nepaci ale niekomu sa moze zdat naopak pekna.rafinovanim licenim (nemusis make up len napr. vyuzit triky pri liceni oci ci pier) sa da aspon opticky upravit aby si sa citila sebavedomejsia.ak napr. nemozes ist ku kozmeticke koli peniazom alebo inym dovodom tak si skus popozzerat zenske casopisy-bajecna zena,novy cas pre zeny atd. tam je vela uzitocnych rad a tipov pre rozne tipy dievcat.ale podla mna si hlavne zacni viac verit
nechapem načo to riešite preboha ved každy je svojim sposobom pekny či je tlsty alebo ne a ta tvar preboha ved sa tolko nepodcenuj určite to neni tak zle ked tty na tvoju tvar nikdo nič nepovedal
pozri, na začiatok by si si mala začať trochu veriť. ja som niekedy mala sebavedomie na bode mrazu, no tým, že si aspoň každý deň povieš, že si pekná, ti to pomôže. a určite niesi škaredá. veď už len to, že si chudá a máš dobrú postavu ti pridáva zopár bodov. a čo, keď nemáš najkrajšiu tvár? podľa mňa to nieje až také zlé. ráno v kúpeľni daj na fantáziu. ale podľa mňa, by ti stačil len kúsok krémového make-upu a špirála, tým nepokazíš nič. Ale VER SI!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
....to je uplne normalne ze baba sa samej sebe nepaci...ako neboj aj ja mam take fazy..
lebo bez toho ti tu asi neporadime...
vazne, skus si hodit foto, nech vieme posudit ci je to naozaj take strasne...
daj si fotku a pockaj si na ohlasy
ale tak aspon ked mas postavu dobru...
Ak ti az tak vadi ako vyzeras nos bielu satku cez tvar. Alebo sa ponor do vapna. priapdne popros dakemo potieraca panelov nek prejde dakou stierkou po tebe. A nikto nic nezisti. A nerobim si s teba srandu. Myslim to fakt vazne
A ohladom diskusie Tommyhot sa vyjadril, kazdy je tak pekny akym peknym sa citi byt cize ak chodis po ulici a cumis do zeme, vyraz ala Zombie z Dawn of the Dead tak to naprav- usmej sa a prd na make-up, umela krasa sa ceni z estetickeho hladiska, ale normalne su baby krajsie prirodzene (moj nazor tak ma nekamenujte
Ale nikto neni dokonalý a nemá všetko na sebe krásne, nesmieš sa proste podcenovať, ak ťa bude chalan skutočne ľúbiť, tak aj s tvojou nesúmernou tvárou.
dalsia vec nie som ziadna kraska a vobec mi to nevadi, som jednoducho sama sebou a chalanom sa to paci.
Pozri na polnisovu podla mna je hviezda aj ked nie je dokonala.
Pocuj pokial budes sama sebou a nebus sa riesit tak ta tvar nebude vobec problem !
Ja som si raz objednala dajaku masť na noc proti pupakom a poha to !