Moja situacia je, ze chodim na strednu skolu ale o rok tam uz nebudem chodit ... Vlastne uz som bola aj na zapise na inu strednu skolu .. Musim dokoncit tento rok na povodnej strednej skole? ... Dakujem za odpovede ... :- )
ja som prestupil v prvom na ''lahsiu'' skolu,ale som ju nedokoncil a zase ked som siel na novu skolu tak som mal na vysvedcku,ze som dokoncil povinnu skolsku dochadzku
Ja som si tým úplne istá, lebo som mala dve spolužiačky, ktoré to tak robili. Pokiaľ ideš začať znova chodiť do prvého ročníka, tak je pre teba tento školský úplne bezpredmetný a zbytočný. Povinnú školskú dochádzku ukončíš až na tej inej škole a do školy ďalej chodiť nemusíš, je to pre teba len stráta času.
Aj ja sa chystám prestupovať (z bilingválneho na normálny gympel), takže budem znova prváčka, ale o tom, že môžem kašľať na tento rok v podstate mi ani nedošlo. Ejha, vďaka!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja som prestupil v prvom na ''lahsiu'' skolu,ale som ju nedokoncil a zase ked som siel na novu skolu tak som mal na vysvedcku,ze som dokoncil povinnu skolsku dochadzku