....no fakt by ma zaujimalo, ake dievca je podla vas idealne ...co vam vadi na dievcatach a ...neviem ....preco napriklad pozvete dievca na rande...okrem toho ze je pekna ....ako....viem blbe otazky....ale ja uz fakt chcem zistit preco nemam chalana...
ma mat vlasny nazor.... sebavedoma... trochu tvrdohlava... ma si stat za svojim nazorom... trochu drza... na mna mila... nech ma nemeni... NECH JE SPOKOJNA Z VLASNYM VYZOROM... nech sa moc nemachli(nemaluje) ... nech sa mi paci... a ked ma este daco napadne tak napisem... aha este dlhe rozpustene vlasy... a este by mala byt otvorena a nehanbliva ... a samozrejme pozitivny vztah k sexu...
Mno wacsine chalanom ide hlawne o to jak baba wyzera (cest wynimkam), takze ak nie si prawe najkrajsia, tak uz si zistila preco nemas chalana...
Ja na babach neznasam ked su namyslene, oki mozu byt namyslene na to ake su pekne, ale ked si o sebe myslia ze su tje najwacsie na swete, tak z takych mi je na grc. Dalej nemam rad falosne baby a potom barbiny a tak..
Mno a moja potencionalna partenrka by mala byt hlawne sama sebou, NEKLAMAT a aspon trosku pekna a to by aj bolo setko.. hlawne nie wolaka stetka co da kazdemu.
A možno ani nechceš chalana. Nehlaď na to , že ostatne baby už niekoho majú,veď mať niekoho, koho ľúbiš nie je šport.Nejde o to kto bude prvý. Nesnaž sa nasilu niekoho mať, nebude to stáť za nič. Ak teda netúžiš len zbierať "body" za najväčší počet chalanov, s ktorými si chodila (či spala) tak počkaj, on sa určite nejaký nájde, ktorý Ťa hlavne bude milovať preto aká si a nie preto aké máš prsia, či aká si v posteli a pod. Radšej mať jedného a poriadneho partnera ako viac, ktorí ani len dokopy nestoja za nič. A čo sa týka mňa mne sa páčia dievčatá, ktoré sú osobnosťami, teda sú samé sebou a na nič sa nehrajú.Dokážu si v dnešnej spoločnosti, kde sa každý snaží niekým byť, niekoho napodobňovať...zachovať vlastnú identitu. Myslím, že jedným slovom sa to dá povedať aj, že majú charakter.
no podobne...pomaly kazdy, z ktorym som mala docinenia, mal na prvom mieste postavu...a proste výzor celkovo...to ma najviac stve, ze je tu viac povrchnych chalanov(teda aspon v mojom okoli), ktori chcu babu na prezentaciu...cest vynimkam...
vlastny nazor, nech sa s nou da porozpravat a nech sa nechichoce na kazdom naznaku vtipu...lebo to pri mne by ju potom boleli "usmievave" svaly cely zivot...:-]]]
no a to este nie je vsetko, ale toto su zakladne crty osobnosti
ostatne je uz na tom, ci si povie chlapeca da alebo nie
No to inak ani ja nechapem...si sem dala dobru otazku Bora
No ja by som chcela vediet, ze ako to myslite,lebo chcete babu sebavedomu, ale zas nenamyslenu... A kde mate tu hranicu, lebo to su si dost blizke pojmy....suseda je namyslena ako... no neviem ziadne prirovnanie ma nenapada... a ma kazdeho, po kom kukne. A neberte to ako zavist, aj chalani si o nej myslia ze je horenos, len preco s nou potom vsetci nieco riesia akoze nad moje chapanie.
a co tak ten vyzor?kazdy tu hovori o vlastnostiach...a pritom ak je baba pomaly uplne dokonala v tom a ma nejake tie chybicky krasy nema u mnohych sancu...
a viete co je blbe?....ked stretnete niekde nejaku holku ....tak ju napriklad niekam pozvete alebo nie ale len podla toho ako vyzera...lebo vy este neviete aka je .....takze aj tak sa vsetko toci len okolo toho ako vyzera...ale bo ci vam je sympaticka alebo nie...asi trochu odveci......ale tak ma to napadl
akoze ja ne som namyslena, ani sa nesnazim nikoho menit a mam vlastne nazory a nemam ani najmensi zaujem sa po niekom opicit a hrat sa niekoho, kym nie som, a aj tak to nestaci, asi sa prestahujem na inu planetu, fnuk!!!
viete mne je uz v podstate jedno ci ma holka 50kg alebo 100kg dospel som do stadia ked uz to nehra klucovu ulohu dolezite je aby holka mala pochopenie pre moje zaujmy a by tam bola nejaka ta vzajomna iskra alebo aspon naznak
Na dievčatách.Oči i ked ja sám nenávidím ked sa mi niekto pozerá do očí.Prečo?To si nechám pre seba.
No mala by byť pekná.Nie tak ako si každý páči.Mala by byť taká pri ktorej pohlad na ňu Vzkriesi plameň vo mne.musím sa citiť príjemne.A ona zasa pri mne.Mala by biť mudra.A aby dokázala pochopiť svet okolo nej a mňa.
NO ja tiež súhlasím...myslím že chalani už maju vytipované tie "svoje" baby ,ktoré sa im páčia také tie dokonalé a tie možú mat chalana ktorého chcú a my ostatné možeme len snívat... no ja si myslím že nie som zas taká škaredá sú aj horšie a aj tak nemám chalana ... lebo tam sú tie "bohyne" ... alebo dokonca aj tie nie velmi pekné baby majú nejajkého chalana
bora8 moja zlata tak toto nex ta netrápi akože ani ja nema žiadneho xalana ale proste nejak to neriešim ked bude mat niekto prist tak sa objawi a da jasne najawo že ma zaujem
Jednoznačne mám rád hry, a keď dievča čiastočne preberá iniciatívu, napríklad, o života: dosť ma potešilo keď som sa s jednou holkou asi desať minút naháňal pred obchodným centrom, lebo mi nechcela dať slaninový rožok čo som si kúpil a pri platení jej ho podal.
Trochu bláznovstva proste neuškodí, ale musí byť na správnom mieste.
37. Preco tak skatulkujes? vobec to nie je pravda, plno takych je aj po 16, zalezi aku ma clovek psychiky, niektori ju maju do konca zivota ako male deti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ja na babach neznasam ked su namyslene, oki mozu byt namyslene na to ake su pekne, ale ked si o sebe myslia ze su tje najwacsie na swete, tak z takych mi je na grc. Dalej nemam rad falosne baby a potom barbiny a tak..
Mno a moja potencionalna partenrka by mala byt hlawne sama sebou, NEKLAMAT a aspon trosku pekna a to by aj bolo setko.. hlawne nie wolaka stetka co da kazdemu.
moj typ ? - 185cm, IQ 185, postava bohyne
moj ozajstny typ - aby nebola blond... tmave vlasy a prirodzene pekna, bez mejkapu , jn a aby bola stihla, kuknite si webku Nasťa a zistite presny typ
no a to este nie je vsetko, ale toto su zakladne crty osobnosti
ostatne je uz na tom, ci si povie chlapeca da alebo nie
EQ
No ja by som chcela vediet, ze ako to myslite,lebo chcete babu sebavedomu, ale zas nenamyslenu... A kde mate tu hranicu, lebo to su si dost blizke pojmy....suseda je namyslena ako... no neviem ziadne prirovnanie ma nenapada... a ma kazdeho, po kom kukne. A neberte to ako zavist, aj chalani si o nej myslia ze je horenos, len preco s nou potom vsetci nieco riesia akoze nad moje chapanie.
EQ
farba vlasov - nepodstatna
vyzor - 30%
inteligencia - na tom staviam
postava - nepodstatna
viete mne je uz v podstate jedno ci ma holka 50kg alebo 100kg dospel som do stadia ked uz to nehra klucovu ulohu dolezite je aby holka mala pochopenie pre moje zaujmy a by tam bola nejaka ta vzajomna iskra alebo aspon naznak
No mala by byť pekná.Nie tak ako si každý páči.Mala by byť taká pri ktorej pohlad na ňu Vzkriesi plameň vo mne.musím sa citiť príjemne.A ona zasa pri mne.Mala by biť mudra.A aby dokázala pochopiť svet okolo nej a mňa.
Určite pre každého subjektívne ale...
Jednoznačne mám rád hry, a keď dievča čiastočne preberá iniciatívu, napríklad, o života: dosť ma potešilo keď som sa s jednou holkou asi desať minút naháňal pred obchodným centrom, lebo mi nechcela dať slaninový rožok čo som si kúpil a pri platení jej ho podal.
Trochu bláznovstva proste neuškodí, ale musí byť na správnom mieste.
sa mozte snazit a nic z toho...bezne idem po ulici a nejaky trapny chalan ma pozyva do baru len preto aby sa mohol mnou pochvalit.Neznasam takych