jeseň?<br /> nadmerné ničenie?<br /> <br /> <br /> a len tak mimochodom, toto fórum tu býva tak každý druhý týždeň, skús vyhľadávať skôr, než založíš fórum ;)
Naozaj je to tu veľmi často v poslednú dobu takže to bude mať niečo s ročným obdobím. <br /> <br /> Aj mne teraz padajú, takže by som počkala či to za nejaký mesiac neprejde samé, až potom to začala riešiť.
Mala som podobný problém, čo mne vlasy nikdy nejak nadmerne nepadli, aj keď ich mám husté, ale skús sprej proti vypadávaniu vlasov Klorane.<br /> Dá sa kúpiť v lekárni, neviem či v každej ale dá. A dosť mi to pomohlo. :)<br /> Nanáša sa to na umyté polovlhké vlasy,.Používam to už cca mesiac, a mne sa to dosť osvedčilo, tak ak budeš chcieť, určite to skús. :)<br /> Ale tabletky tiež nie sú na zahodenie podľa mňa.
je jeseň to bude tým alebo sa mrkni tu http://dlouhevlasy.cz/vysledky-vyhledavani-se-zobrazi-na-teto-strance.html?cx=016811773828299002904%3Ato8osxos60q&cof=FORID%3A9&ie=UTF-8&q=vypad%C3%A1vanie+vlasov+&sa=HLEDEJ+NA+SERVERU+%3E&siteurl=dlouhevlasy.cz%2F&ref=&ss=3786j892706j19<br /> :D
Názory k téme
29 ročný muž
Bratislava
hrá sa, že má 1 rok
Pani lesa
nadmerné ničenie?<br />
<br />
<br />
a len tak mimochodom, toto fórum tu býva tak každý druhý týždeň, skús vyhľadávať skôr, než založíš fórum ;)
27 ročná žena
32 ročný muž
Levice
24 ročný chalan
ekaF
29 ročná žena
fak
<br />
Aj mne teraz padajú, takže by som počkala či to za nejaký mesiac neprejde samé, až potom to začala riešiť.
24 ročné dievča
Banská Bystrica
Dá sa kúpiť v lekárni, neviem či v každej ale dá. A dosť mi to pomohlo. :)<br />
Nanáša sa to na umyté polovlhké vlasy,.Používam to už cca mesiac, a mne sa to dosť osvedčilo, tak ak budeš chcieť, určite to skús. :)<br />
Ale tabletky tiež nie sú na zahodenie podľa mňa.
23 ročné dievča
Brezno
32 ročný muž
Levice
22 ročné dievča
:D
23 ročné dievča
Brezno