Diskusie - 999. stránka fóra
Počítač je v režime off-line
Ahojte, niekedy keď otvorím prehliadač a zadám webovú stránku, ukáže mi že počítač je v režime offf-line. Pričom keď napr. zmením wifi sieť už mi internet normálne ide. Čím to je? Ako sa mám toho... Otvor fórum »
18. 5. 2016 11:42
5
TEENFILM:)
neviete niekto o nejakom romantickom filmee v podobe stredna skola alebo dievca sa niekam pristahuje alebo podobne ? :) nieco na sposob (last song..na vine su hviezdy..aquamarina..ja som ty a ty si ja .. cadet kelly a takk ?? )... Otvor fórum »
18. 5. 2016 11:27
7
Na aký spôsob máte najradšej vajca?
18. 5. 2016 11:22
7
Je apple dobry operacny system aj pre heterosexualov?
Tak je, alebo neni? Otvor fórum »
18. 5. 2016 04:49
10
Narodenie život a smrť
Neviem ako vy ale ja tomu vobec nechapem ze co to ma znamenat :D proste že tu sme na nejakej planete vo vesmíre :Dma to nejaký hlbší zmysel ? Myslím že by som na to asi prisiel až keď... Otvor fórum »
18. 5. 2016 00:21
16
Strojček na zuby
Ahoj:) Mám pár otáziek pre tých, čo majú/mali rovnátka. :D vyzerá to tak, že budem mať rovnátka na hornom rade zubov.. Nebojím sa ani tak bolesti, ako tej ceny :DDD.. Koľko cca stojí fixný strojček na horný... Otvor fórum »
17. 5. 2016 23:24
5
Výrok
čo si myslíte o výroku: "Najradšej máme tých ľudí, ktorým sa darí menej ako nám. " je na tom niečo pravdy? Otvor fórum »
17. 5. 2016 22:51
15
Sáčok
dobry den dnes sa mi stala taka vec ze som niekde v meste vytratil vec v ktorej bola nelegalna latka a zobrala ju taka teta a odlozila na informacie vedlajsej budovy Myslíte ze to budu nejako riesit alebo? Otvor fórum »
17. 5. 2016 21:55
1
Trhanie a farbenie obočia BA
Ahojte, chcela by som poradit neakú dobrú kozmetiku v BA kde mi spravia fakt dobré obočie. Ďakujem. Otvor fórum »
17. 5. 2016 20:51
9
Malorka - jún
Ahojte, potrebujem poradiť. Bol niekto na Malorke v tomto mesiaci ? Chceli by sme s kamoškou ísť, ale neviem, či tam nebude chladno... Niekto nejaké skúsenosti alebo nepočul niekto od známych ? Za každú info dakujem... Otvor fórum »
17. 5. 2016 20:10
23
Potrebujem nazor i ked ide o ultra kokotinu
pokúsim sato zhrnut co najkratsie. Zpacil sa mi jeden chlap, vybehli sme vonku na pivo, par krat som bola u neho doma a v praci, spali sme spolu. Po prvom stretnuti som ho pobozkala, ... Otvor fórum »
17. 5. 2016 17:49
15
CVIKY NA ZADOK
Ahojte! Aké cviky vám pomohli? - ako často a ako dlho? Cvičím asi 5 mesiacov, problém je ale to, že väčšinou len 1 krát do týždňa. Nevidím skoro žiadne rozdiely na zadku, iba nohách :( Chodím... Otvor fórum »
17. 5. 2016 16:34
1
Príjmacie testy
Zdravím, chcel by som sa opýtať, dajú sa niekde na internete pozrieť predošlé príjmacie testy? Napríklad na Univerzite Komenského LF Otvor fórum »
17. 5. 2016 15:59
4
Zložka
caute, mam taky problem... tento pocitač/C:/users/mojemeno/ tak tato zlozka vykazuje že tam je 50gb suborov... ale ked to otvorim a pozriem dalsie subory tam tam je ledva 2gb... s pritom na disku mi to miesto zabera tych 50gb... neviete... Otvor fórum »
17. 5. 2016 15:43
14
Majster Sveta
Ahojte. Koho tipujete na majstra sveta v hokeji? Teda spýtam sa to takto- Kto skončí v poradí podľa Vás na prvých troch miestach? U mňa: 1. Kanada 2. Rusko 3. Česko Otvor fórum »
17. 5. 2016 15:34Návrh trička vo photoshope, alebooo
čautee (taká prosba)je tu niekto ochotnýý, kto by mi vedel vyčariť vo photoshope návrh trička? návrh mám. nakreslený na papieri ale do photoshopu ho dať je iná vec. alebo ak aj viete v inom programee, len... Otvor fórum »
17. 5. 2016 09:29
3
Spomaleny pocitac
uz treti den som si vsimol, ze mi pc neskutocne pomaly sliape. Disk alebo procesor nad 90per. Vo win8 som vypol superfetch a net, aktuslizacie win a pomohlo. No vdaka tomu sa mi graficky ovladac... Otvor fórum »
17. 5. 2016 00:45