Diskusie - 784. stránka fóra
24
Ruka cez ústa na fotkách
Prosím Vás, čo znamená to keď má niekto, väčšinou puberťiak na fotke ruku cez ústa spôsobom že trčí len nos Znamená to že neexistuje sloboda prejavuje alebo že jedli cesnačku alebo to má duchaplný význam? Fakt neviem, keď... Otvor fórum »
26. 1. 2017 16:08
1
Stredná škola v zahraničí inak
Ahojte, premýšľam nad rokom na strednej v zahraničí (USA) avšak nie cez agentúru(je to príliš drahé) Poznáte nejaké alternatívne spôsoby, ako to mať lacnejšie?(Nemám vlastnú rodinu, ktorá by v tej danej krajine žila) štipká a programy z... Otvor fórum »
26. 1. 2017 15:12
3
Kedy chodi papier o vylúčeni - UNIPO
Čaute, nevie niekto kedy posielaju papier zo skoly ohladom vylúčenia zo skoly na UNIPO? Viem ze vo februari , ale kedy.. A este, ze ako to plati? Je tam datum na papieri ku ktoremu dnu alebo to... Otvor fórum »
26. 1. 2017 14:48
4
Boli ste v 2014 na Hasselhoffovi v Orechovej Potôni?
- Áno - z recesie/presvedčenia/nostalgie, ...
- Nie, nevedeli ste o tom, inak by ste išli
- Nie, nevyšlo vám to
Ďalšie možnosti »
26. 1. 2017 14:33- Nie, nevedeli ste o tom, inak by ste išli
- Nie, nevyšlo vám to
Ďalšie možnosti »
9
Internetové bazáre
Aké máte skúsenosti s nákupom/predajom/prenájmom/darovaním cez internetové bazáre? Vítané sú aj príhody s nakupujúcimi/predávajúcimi. Vopred ďakujem zúčastneným :) Otvor fórum »
26. 1. 2017 11:59
12
Zažili ste sťahovanie na väčšiu vzdialenosť?
- Áno, a je to v novom lepšie
- Áno, no nie je to v novom lepšie
- Nesťahoval som sa/nie väčšiu vzdialenosť
Hlasuj »
26. 1. 2017 11:06- Áno, no nie je to v novom lepšie
- Nesťahoval som sa/nie väčšiu vzdialenosť
Hlasuj »
2
Štúdium VŠ
Ahojte, chcela by som sa opýtať, ze či sa tu nájde človek, ktorý študuje/študoval na pedagogickej fakulte aebo ma filozofickej faulte - odbor pedagogika. Chcela by som študovať ANJ a SJ, a sa tu... Otvor fórum »
26. 1. 2017 11:05
1
Fire department 3 problém
mám notebook acer aspire e17 intel core i3 4005U 4GB RAM NVIDIA Geforce 940m windows 8. 1 Mám problém s tým že po inštalácii hry fire department 3 my ešte nainštaluje nejaké kodeky k... Otvor fórum »
26. 1. 2017 09:54
6
Aj stránka Birdz s "s" na konci sem patrí?
Ahojte, smiem sa spýtať. Včera som narazila na stránku birds. sk so "s" na konci. Aj tá nám patrí? Prečo ostatné na nej nejde a nepresmeruje sem? Či to je nejaký phishing na odchyt hesiel iba? Alebo... Otvor fórum »
26. 1. 2017 09:05
8
ČTJB?! WTF? POTREBUJEM SÚRNE POMOC!!!
Ahojte ľudia. Potreboval by som sa poradiť s lyžiarskych prilbami. Mám ísť na lyžiarsky, tak by ma zaujímalo ako je to s prilbami? Keď si chcem vypožičať mám dať veľkosť hlavy. To mám jak zistiť? :D... Otvor fórum »
25. 1. 2017 21:25
2
Kvízy
Všimol som si, že v poslednom čase sú veľmi populárne rôzne kvízy. Tak by ma len zaujímalo či sa niečoho podobného zúčastnujete - napr. v Bratislavskom Nu spirite býva parádny kvíz s Ludvigom Baginom - Múdry pondelok,... Otvor fórum »
25. 1. 2017 20:24
64
Láska
@Kierkegaard tu položil otázku, dovolím si na nej založiť fórum, lebo si myslím, že je to veľmi pekná téma: Koľkokrát v živote ste boli zamilovaní/ľúbili niekoho a ako dlho? Otvor fórum »
25. 1. 2017 19:45
5
Okupace vašej mysľee
Zdravím :) Rád by som vedel, akú životnú filozofiu v živote máte, čo je vo vašom živote takým ťahačom a ako sa staviate k problémom ? (napríklad ak ste uviazli v živote na jednom bode čo vás... Otvor fórum »
25. 1. 2017 19:04
5
Naj forum
Aké fórum tu bolo najdiskutovanejšie? pri akej téme bolo najviac komentov? :) Otvor fórum »
25. 1. 2017 18:23
11
Ktoré je vaše obľúbené MMORPG?
25. 1. 2017 18:22
7
Nevjem jak sa vola :( +×÷=%_€£¥₩ ▪○●□■
Neviete jak sa volá jeden taký film o jednom čarodejníkovi, ktorý sa volal heri poter a bojoval proti takým dementom takou paličkou (pravdepodobne na výter). A väčšina hercov boli dôchodcovia a jeden taký zakomplexovaný debil ktorý mal asi... Otvor fórum »
25. 1. 2017 17:07
6
Názov filmu
Ahojte, hladám film, ktorý spočíval v tom, že dvoch manželov zacal niekaý muz vydierat. Mali odovzdat niekomu akýsi balicek v kt. nic nebolo. Nakoniec sa ukázalo, že tá manželka z toho páru... Otvor fórum »
25. 1. 2017 16:45
14
Oblubene hudby/pesnicky
Caute chcel by som sa opytat ake su vase oblubene hudby/pesnicky :D zakladam play list ... budem rad za kazdy tip :) Otvor fórum »
25. 1. 2017 14:44