Diskusie - 778. stránka fóra
11
Tunel v uchu?
Ahoj :D Páči sa mi veľmi tunel v uchu a strašne by som si to chcela dať. Mohli by ste mi dať nejakú radu? Je to zdravé? Kde to môžem kúpiť? Aké je najlepšie a najkrajšie? Páči sa... Otvor fórum »
3. 2. 2017 15:32
47
Existencia
Aký je váš názor na dôvod našej (ľudskej) existencie a ako podľa vás vznikol tento priestor nazývaný vesmírom? Myslíte si, že je ešte niečo za vesmírom? O čom to tu celé podľa vás je? Viete o sile myšlienok? Viete,... Otvor fórum »
3. 2. 2017 14:16
2
Prihláška
Ahojte chcem ísť na vysokú rok po skončení strednej. Je treba prihlášku dať podpísať aj strednou alebo netreba? Keď už mám maturitu a všetko ? Nestačí len zájsť na matriku a potvrdiť to tam ? :D Ďakujem. PS na... Otvor fórum »
3. 2. 2017 14:16
4
Čo si myslíte o filme?
Videli ste niekto film Pasažieri? Čo si o ňom myslíte?A oplatí sa mi nato ísť do kina? Otvor fórum »
3. 2. 2017 14:15
18
Epilepsia a trasenie
Dobrý deň, mám epilepsiu už zo päť rokov, ale bez záchvatov, jem lamictal ráno večer po 50 mg, a už asi dva týždne sa mi výraznejšie trasú ruky a od včera ma klepe vnútorne celú, ... Otvor fórum »
3. 2. 2017 13:57
1
Prestup
Nepoznáte niekoho kto prestupoval na LF SZU alebo LFUK? Ďakujem vopred za odpovede. Otvor fórum »
3. 2. 2017 13:02
1
Kníhkupectvo Trenčín
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejaké dobré kníhkupectvo v Trenčíne okrem Panta Rhei ? Nejaké, čo je otvorené aj počas víkendov najlepšie :) Otvor fórum »
3. 2. 2017 12:49
11
Ktorým prstom strláčate pravé tlačidlo myši?
3. 2. 2017 09:37
12
Akú VŠ by ste poradili? :D
Ja si tu uz pridem jak trepnuta na mozog :D ale skusim... aku vysku by ste odporucili?? napr Prešov? Trnava? ale mam podmienku... aby tam nebola matika diik :D :D Otvor fórum »
3. 2. 2017 08:36
5
Andragogika Mgr
Ahojte. Končím Bc štúdium na UMB - andragogika. Prosím zo skúseností, na ktorí príbuzný odbor môžem prestúpiť na MGR ? Teoretických možností je veľa, ale zaujíma ma skúsenosť z praxi, na aké školy ste prestupovali... Otvor fórum »
2. 2. 2017 20:18
10
Šalvia Divotvorná
Ahojte mal by som záujem kúpiť lacnejšie extrakt zo šalvie divotvornej lebo zdá sa mi to dosť drahé investovať 30 euro do 1 gramu extraktu konkrétne (20x). Nevedeli by ste mi pomôcť? :) Otvor fórum »
2. 2. 2017 18:57
22
Mám 17 on 15, veľmi sa mi páči aj ja jemu, mohli by sme to skúsiť? Poraďte mi prosím. Chodili by ste s niekym mladším?
- Určite áno, je to nová skúsenosť
- Nevidím v tom problém ale radšej staršieho
- Určite nie,je to dieťa
Hlasuj »
2. 2. 2017 18:09- Nevidím v tom problém ale radšej staršieho
- Určite nie,je to dieťa
Hlasuj »
19
VŠ a ty
Napíšte mi všetko o vašej VŠ - či sa Vám páči tam kde chodíte, čo ste si pred ňou mysleli o učení. aká je skutočnosť, či by ste niečo zmenili. Proste, čo vás napadne :)... Otvor fórum »
2. 2. 2017 16:59
13
Vzťah s kamoskou
Ahojte píšem lebo som povedal svojej kamoška že či by somnou chodila. No respektíve som jej to napisal. Problém je že teraz sme k sebe odmerani teda hlavne ona a nvm čo si mám o tom myslieť.... Otvor fórum »
2. 2. 2017 14:57
9
Tablet
Ahojte viete mi poradit tablet ktorý nieje veľmi drahý a robí dobre foto? uvažujem nad lenovom aké máte skúsenosti? Otvor fórum »
2. 2. 2017 13:25
5
Opäť sa pýtam o VŠ,,.
Ahojte neviete ake predmety su na odbore Verejná správa a regionálny rozvoj na skole A. Dubčeka v Trenčíne? vdaka za odozvu :D Otvor fórum »
2. 2. 2017 09:27