Diskusie - 775. stránka fóra
2
Škola- project 2 fourth edition
Ahojte..zhanam testy k projektu 2 fourth edition, prosim vas mate ich niekto? Dakujem... Otvor fórum »
6. 2. 2017 22:12
3
Nafúknuté brucho z cvičenia
Ahojte, môj kamarát dlhodobo cvičí, ale stále má problém s nafúknutým bruchom. To brucho nie je z tučnoty, vyzerá skôr ako keby mal pruh. Bol za lekárom, ktorý mu povedal, že pruh to... Otvor fórum »
6. 2. 2017 21:46
3
Color Band A1
Ahojte. Mám hodinky color band A1, ktoré boli k telefónu huawei. No ale háčik je v tom, že nám dali hodinky v telekome bez nabíjacej stanice, takže sa nedajú zapnúť :D Neviete kde by sa... Otvor fórum »
6. 2. 2017 21:46
4
Diaľkový ovládač
Keď kupujem diaľkový ovládač je jedno aký kúpim? :D len sa chcem uistiť, že sa nestane, že kúpim ovládač a nepôjde s ním ovládať telku :D Otvor fórum »
6. 2. 2017 21:14
2
Vlasy
Tato otazka je pre dievcata ktore maju "problematicke" vlasy. Moze byt pravda ze ked su vlasy kratke tak su iba vlnite ale ked su dlhsie tak zacinaju ostavat do vonkajsej strany? (dufam ze to pochopite) Otvor fórum »
6. 2. 2017 20:46
5
Psychologia Trnava
Ahojte, chcem študovať psychológiu a poradili mi , ze v Trnave je to Okej:) je tu niekto , kto tam študuje alebo ma s tym skúsenosti ? Alebo by som sa mala rozhodnut pre ine mesto ?... Otvor fórum »
6. 2. 2017 20:45Letná škola
Viete niekto o nejakom programe cez leto nejaká 'letná škola' alebo niečo podobné cez leto čo by sa týkalo medicíny a akoby 'učenia' viem že sa to robí pre fakulty ale ja chcem niečo pre mladších chápete spojene s učením... Otvor fórum »
6. 2. 2017 20:13
9
Opakovanie ročníka na VŠ
som v 3. ročníku a asi neurobím prenášaný predmet. Budem potom môcť ísť do letného semestra porobiť čo najviac predmetov a v septembri pôjdem do medziročníka a budem mať len tie predmety, kt. som nezrobila teraz alebo... Otvor fórum »
6. 2. 2017 20:06
7
Ahoj nepoznáte náhodou nejaké lieky ktoré majú halucinogenne účinky ako napríklad stopex?
Nepoznate nejaké lieky ktoré majú halucinogene účinky ako napr stopex a dajú sa kúpiť bez predpisu v lekárni ? Otvor fórum »
6. 2. 2017 18:27
1
VŠMU - divaelný management
Ahojte, študoval niekto/ hlásil sa na VŠMU na odbor divadelný management? Boli ťažké príjmačky? Viem, že tam berú max. 14 ľudí, tak či je možné sa tam dostať aj inak ako po známosti. Otvor fórum »
6. 2. 2017 17:58Letný program
Viete niekto o nejakom programe cez leto napríklad tábor nejaká 'letná škola' alebo niečo podobné cez leto čo by sa týkalo medicíny a akoby 'učenia' viem že sa to robí pre fakulty ale ja chcem niečo pre mladších... Otvor fórum »
6. 2. 2017 17:06
5
Hľadám hercov pre krátku komédiu :)
zháňam jednu peknú babu a chalana 17-18r, keďže som študent nemám vás začo zaplatiť :D takže ide o maximálnu dobrovoľnosť. Ak si myslíš že si dobrý herec/čka napíš mi :) .. charakter postavy pošlem do správy... ... Otvor fórum »
6. 2. 2017 15:21
3
Appka
Prosim vas ako sa vola ta appka na iPhone, ktorá počíta dni vo vztahu ? Otvor fórum »
6. 2. 2017 15:10
6
2 stichy
Mali ste rozbite celo? Myslite, ze 2 stichy po zahojeni bude vidiet? Otvor fórum »
6. 2. 2017 10:19
8
Ak pracujete alebo ste pracovali - vyplnite mi prosim Dotaznik?
Ahojte :) Môžete mi prosím anonymne vyplniť dotazník? Ďakujem Vám veľmi pekne za Váš čas a ochotu. Link: docs. google. com/forms/d/e/1FAIpQLSeqLS9sbmG8F-sglJBiXBRy3ZZ59dVR42UlYl99xyGg9yFSTA/viewform Otvor fórum »
5. 2. 2017 23:00
26
Leto 2017
Ahojte, čo chystáte na leto? Dovolenka, brigáda, road trip... Aké krajiny, destinácie sa chystáte navštíviť alebo odporúčate? Otvor fórum »
5. 2. 2017 22:16
35
Skazene deti
Serus. Mam spoluziakov na strednej. A vymenuju vam vsetko o trave speku alkohole drogach atd. Je toto uz mozne? Existuje niekto kto toto nerobi? Ako halo 15-16 rocne deti kazdy piatok najebany? A potom machruju co zazili... Otvor fórum »
5. 2. 2017 22:00