Diskusie - 758. stránka fóra
15
Potrebujem pomoc
Ahojte, už okolo 3 roky pocitujem únavu a nič sa mi nechce robiť. Doteraz sa to celkom dalo zvládnuť, ale je to čím ďalej, tým horšie. Za dva mesiace musím odovzdať diplomovú prácu a nedokážem... Otvor fórum »
1. 3. 2017 14:09
24
Dnes som,,.
- Papal mesko ,obycajny vsedny den :)
- nepapal mesko, drzim post :/ (armagedon na Vas)
- Som vigan ,vigatarian (mam post furt) :(
Ďalšie možnosti »
1. 3. 2017 13:02- nepapal mesko, drzim post :/ (armagedon na Vas)
- Som vigan ,vigatarian (mam post furt) :(
Ďalšie možnosti »
3
Dánsko - Kodaň
Čaute tak ďalší mesiac idem do Kodane na víkend tak sa chcem informovať ak z vás niekto už bol v tomto meste. Ako to funguje s MHD, odporúčať nejaké tie bary kluby atď a samozrejme nejaké pamiatk. Otvor fórum »
1. 3. 2017 12:47Stres, tréma
Nemá prosím vás niekto prácu na tieto témy alebo je tu niekto kto sa podrobnejšie zameriava/l na tieto témy? Otvor fórum »
1. 3. 2017 11:07
29
Poznáte zaujímavé ŠPZ?
Videli ste značky ktoré boli iné? Prezývkou alebo odkazom ; ) Na takéto značky existuje web, ktorý sa venuje ich zbieraniu, videli ste však nejaké na vlastné oči? ; ) Otvor fórum »
1. 3. 2017 08:37
25
Zle stavy z travy
Po 4mesiacoch som sa nafajčila. Začalo mi strašne rýchlo biť a potom sa mi začala točiť hlava a zahmlelo sa mi pred očami zrazu mi niečo zsčiernío zrak a odpadla som. Nikdy sa mi pred tym nič take... Otvor fórum »
28. 2. 2017 21:18
11
Fyzioterapia
Chcem sa spytat ci sa da uplatnit z fyzioterapie. Prihlasku uz mam podanu ale nemam v tom este jasno. Otvor fórum »
28. 2. 2017 20:55
11
Financie, bankovníctvo a investovanie
Zdravím, chcela by som sa opýtať, či tu niekto študuje odbor Financie, bankovníctvo a investovanie a či by ste boli ochotní mi odpovedať na nejaké otázky, porozprávať o vlastnej skúsenosti :) Otvor fórum »
28. 2. 2017 20:45
23
Nejaký smutný-depresívny film?
Poraďte film nejaký dojímavý až depresívny, tak ako je "zostaň so mnou", "na vine sú hviezdy", "miestnosť samovrahov" Otvor fórum »
28. 2. 2017 16:45
32
Problems
Ja neviem ako mám pomôcť svojej kamoške. Sa mi priznala že si dala Ibalgin a Magrilan sedem tabletiek iba tak medzi rečou. Snažila som sa aby prišla na iné myšlienky. Som sa bála o ňu aby sa rana dožila.... Otvor fórum »
28. 2. 2017 16:12
2
Laboratórne vyšetrovacie metódy v Trnave
Ahojte, som študentkou prvého ročníka LVMvZ na Trnavskej univerzite a chcem sa opýtať nejakých ľudí čo tento odbor študuju a sú vo vyšom ročníku, alebo niekoho čo už pracuje v tomto odbore, či sa vedeli upatniť?? Otvor fórum »
28. 2. 2017 14:24
2
Učiteľstvo slovenského jazyka a literatúry- PO
Ahojte, prosím vás, kto študuje tento odbor na filozofickej fakulte? Chcela by som si naň podať prihlášku, zaujímala by ma náročnosť štúdia a nejaké tie podrobnosti o štúdiu a tak z pohľadu študenta :)Prosím, píšte vaše... Otvor fórum »
28. 2. 2017 12:49
21
Aké povolanie by som nikdy nerobil/a
28. 2. 2017 12:37Parkovanie v BA
Caute Bratislavcania Ako to mate s parkovanim v BA? Mozem parkovat hocikde aj ked nema rezidencnu kartu a nemam ečv BA ani BL. Budem parkovat centre pri ruzine. Pripadne ceny parkovania na den alebo... Otvor fórum »
28. 2. 2017 10:47
26
Chýba vám leto? Prečo?
Táto zima bola taká skutočná, no pomaly sa dní predlžujú a blíži sa prvý jarný deň. Chýba vám leto? Aké aktivity? Dlhé letné večeri, pobyt vonku, gril, voda, dovolenky... Čo okrem komárov ; ) Otvor fórum »
28. 2. 2017 08:38
11
Vypadavanie vlasov
caute mam strasne riedke vlasy a este k tomu som postrehol masivne vypadavanie... nevedeli by ste mi nejako poradit? Riedke vlasy mame v rodine ale moji starsi surodenci majú hustejsie ako ja. Budem vdacny za kazdu pouzitelnu radu... Otvor fórum »
28. 2. 2017 06:12