Diskusie - 740. stránka fóra
46
Ženy nevadí vám keď má chlap trochu väčšie bruško?
Jasné veľké brucho nie je pekné. Ale keď má chlap len trochu väčšie bruško, vadí vám to? Otvor fórum »
25. 3. 2017 10:02
26
Nespravodlivosť
Čaute, chcem sa len podelit o svoje myslienky. Co sa nezmesti pokracuje v komentari. Uz dlhsiu dobu pozorujem ze vela mojich vrstovnikov s bohatymi rodicmi chodia na rozne studijne pobyty a pod. ktore si samozrejme treba zaplatit a level... Otvor fórum »
24. 3. 2017 22:57
19
Páčia si vám folklór a ľudové piesne?
24. 3. 2017 22:32
17
Zívacie selfí :D
Táákže milé birdzáci odfoťte sa pri zívaní v tom najlepšom keď máte hubu dokorán :D a dajte fotku sem ! Začínam:..... . Otvor fórum »
24. 3. 2017 21:10
22
Co jedavate?
co jedavate najcastejsie na ranajky obed olovrant veceru ? Ja osobne na ranajky prevazne mozzarellu a jablko Na obed zemiaky, cestoviny, meso s roznymi omackami, kura, paprikas Na... Otvor fórum »
24. 3. 2017 20:18100% ľudské clip in vlasy
Ahojte baby chcela by som vas poprosit na niejaky dobry overeny eshop na clip in vlasy je mi jedno v akej cenovej relacii hlavne aby islo o ĽUDSKE VLASY a aby efekt bol co najprirodzenejsi. Dakujem za kazdu... Otvor fórum »
24. 3. 2017 19:21
3
Kde hladat brigadu?
Ahojte, kde (by) ste si hľadali brigádu na 3 mesiace, keby ste boli v 4. ročníku? :) chodím všade kde sa dá a všade ma odbijú, že hľadajú brigádnikov na celý rok :) ďakujem vám vopred... Otvor fórum »
24. 3. 2017 18:32
34
K akým najpodivnejším veciam máte citový vzťah?
Ktorú vec nikdy nevyhodíte, alebo aká vec vo vás prebúdza spomienky? ; ) Otvor fórum »
24. 3. 2017 12:16
15
Nerozumiete si na sexuálnej úrovni, bude to fungovať?
- Ano, chce to nacvičiť, zvyknúť si na nového človeka
- Nie, nepôjde to. Niektorí ludia proste nie sú na rovnakej vlne.
- Iná odpoveď (napíš)
Hlasuj »
24. 3. 2017 10:20- Nie, nepôjde to. Niektorí ludia proste nie sú na rovnakej vlne.
- Iná odpoveď (napíš)
Hlasuj »
7
Prepis auta z iného okresu
Zdravím, ako to je pri odhlasovaní a prihlasovaní ? Kupujem auto od pána z iného okresu, tak že si vypíšeme splnomocnenia na odhlásenie a prihlásenie vozidla s tým že by som si vozidlo hneď zobral. Ale ako... Otvor fórum »
24. 3. 2017 10:05
11
Prečo keď nalejete malinovku, alebo pivo, (tam to vidno najlepšie) idú bublinky z dna pohára hore? pozerám pozerám a
pozerám pozerám a dole je nejaká bublina, ktorá však nemá dostatočný objem aby z nej vychádzalo toľko bubliniek a tak dlhý čas. Vyzerá to dobre, ale vždy som na to pozeral že " jak... Otvor fórum »
23. 3. 2017 23:15
7
Stratené GB na HDD
Ahojte mám 2TB ext HDD. Dnes som si z neho premazaval veci, prevažne hry. No ukazuje mi, že volné miesto mám iba 80GB. Pritom zaplnit možem 1, 81TB a na HDD mam iba prakticky filmy... Otvor fórum »
23. 3. 2017 21:35
11
Prihláška na VŠ ako vyplnit Bio/Nevl. otca
Dávam si prihlášku na vysokú školu a mám tam že otca mám dať biologickeho alebo nevlastneho "súčastného"? Otvor fórum »
23. 3. 2017 21:28
6
Text ludovej piesne
Neviem ci sa tu niekto taký najde ale slusim :D potrebujem text ludovej pesnicky 'Kozy Polka'. Na internete nie je. Ak niekto pozná ten text alebo nejaký odkaz na neho šup s ním sem ! Vdaka kazdemu !! Otvor fórum »
23. 3. 2017 20:20
5
Tabuľky pre ZŠ
O par dni mam prijimacky a potrebujem pomoc. Kde zozeniem tabulky pre zakladne skoly? V pozvanke na prijimacky je napisane ze mozem pouzivat tabulky pre ZS. Na internete som nasla iba pre stredne skoly bol by to problem... Otvor fórum »
23. 3. 2017 20:03
11
PhD externe
Je tu niekto, kto si robi PhD externe (soc/hum vedy)? Chcela by som si spravit PhD, ale nechcem ucit, byt prof. - len ako zvysenie odbornosti. Tak: 1. Ucite? Ak nie, je to... Otvor fórum »
23. 3. 2017 19:37
2
Nemčina
Ahojte, je tu niekto z vás kto vie nemčinu a našiel by si chvíľku času? Nepotrebujem žiadny preklad, skôr by som potreboval z jedného krátkeho textu napísať pár jednoduchých viet (ako keby stručný obsah). Ďakujem pekne, ... Otvor fórum »
23. 3. 2017 18:21
6
MAC OS X
Ahojte vedeli by ste mi povedat či sa dá nainštalovať MAC OS X na klasický ntb ? Chcem ho mat popri W10 a používat cez Virtualbox. Zvažujem kúpu Macbooku a nikdy som ten OS nepoužíval tak by som si... Otvor fórum »
23. 3. 2017 17:44