Diskusie - 710. stránka fóra
7
Štúdium v ČR
Ahojte :) neviete mi prosím poradiť ako to funguje ak už mám odštudované 2 roky vš na Slovensku ale štúdium som zanechala a odsťahovala sa do ČR a tu by som chcela študovať odznova - platí sa za nadštandardné štúdium... Otvor fórum »
4. 5. 2017 21:08
19
FILM
Ahojte všetci :) Chcela by som si pozrieť nejaký film vzhľadom na to, že ležím chorá doma. Ak by vás niečo napadlo, budem rada ak napíšete :) Pekný zvyšok večera Otvor fórum »
4. 5. 2017 20:55
2
Logopédia- talentové skúšky
Ahojte, chcela som sa opýtať či mi neviete poradiť akú literatúru si mám prečítať pred ústnym pohovorom na prijímačky na logopédiu?? Budem vďačná za každú radu Otvor fórum »
4. 5. 2017 19:38
10
Migrácia
O migrantoch sa toho nahovorilo dosť. Poďme sa na to pozrieť z iného pohľadu. Väčšina stredoeuropanov sa trepe na západ. A čo keď bude západ moslimský? Myslíte si že praví (bieli) európania sa budú sťahovať k nám?... Otvor fórum »
4. 5. 2017 19:30
25
Obľúbenec
ahojte, máte tu, vrámci birdzu nejakých svojich "obľúbencov" (čítate radi ich statusy, pozeráte fotky, fóra, ba dokonca sa s nimi radi stretávate... ) ? :) Otvor fórum »
4. 5. 2017 18:21
10
Lozenie v uchu
Často cítim akoby mi niečo lozilo v uchu, ale tesne nad otvorom. Neviem či môžem vylúčiť hmyz ale už to trvá asi pol rok. Takú dobu by tam hmyz neprežil. Ale keď si ucho "postláčam" tak... Otvor fórum »
3. 5. 2017 23:11
19
Čo by vám viac vadilo? Keby vás niekto označil za,,.
- mamonára–niekoho,kto hromadí peniaze,ide si za nimi a rieši ich
- dlžníka – pijavicu – niekoho, kto žije na úkor druhých
- Myslím si, že existuje aj iná možnosť (napíš dole aká).
Hlasuj »
3. 5. 2017 23:01- dlžníka – pijavicu – niekoho, kto žije na úkor druhých
- Myslím si, že existuje aj iná možnosť (napíš dole aká).
Hlasuj »
16
Poznáte niekoho, kto by si zaslúžil Nobelovu cenu za trpezlivosť?
Ak takého človeka poznáte, napíšte kto to je a za čo by to mal dostať. Ďakujem. Otvor fórum »
3. 5. 2017 20:27
14
Geografia - GIS
ahoj, je tu nejaký geograf, ktorý sa vyzná v programe GIS? Otvor fórum »
3. 5. 2017 19:17
13
Váha v 15?
Ahojte, mám otázku.. Keď mám 15 rokov 171 cm a 65 kg je to zlé? Potrebujem radu či mám schudnuť alebo nie... :) Otvor fórum »
3. 5. 2017 18:30Prípravný kurz - UK - Marketingová komunikácia
Ahojte, Podal som si prihlášku na marketingovú komunikáciu na Fif UK v Bratislave. Domov mi prišiel list, že organizujú prípravné kurzy za 50€. Máte s tým niekto skúsenosti, boli ste tam niekto? Či sa... Otvor fórum »
3. 5. 2017 17:49
9
Ako sa odvďačiť majstrovi
Nazdar :) chcel by som sa nejak odvďačiť majstrovi za to, že mi pomohol dokončiť moju záverečnú prácu (zosilňovač). Dosť toho spravil aj niečo za mňa. Ako by ste sa vy na mojom mieste mu odvďačili ?... Otvor fórum »
3. 5. 2017 16:14
16
Iphone 5S, oplatí sa v 2017?
Seruste. Mam dilemu či si kúpiť iPhone 5s keďže už ma asi 3 aj nieco rokov. Alebo zainvestovat do novsieho. Otvor fórum »
3. 5. 2017 16:06
12
Kam posielať články?
Zdravím, už dlho rád píšem poviedky zamerané hlavne na hororovú tématiku. Skúšal som aj vlastný blog ale neujal sa. Tak mi napadlo že by som mohol poviedky uverejňovať ako články v nejakom časopise alebo na nejakej stránke.... Otvor fórum »
3. 5. 2017 14:42
16
Stretávate sa s komplimentami?
- Skôr ich rozdávam, menej prijímam
- Skôr ich prijímam, menej rozdávam
- Prijímam ich i rozdávam
Ďalšie možnosti »
3. 5. 2017 14:00- Skôr ich prijímam, menej rozdávam
- Prijímam ich i rozdávam
Ďalšie možnosti »
10
Ľudia BIRDZU! Páči sa vám Mauricio Galdi (živý ken) ? (foto v {dúfam, že prvom} komente :D )
- Som žena a nepáči sa mi
- Som žena a páči sa mi
- Som muž a nepáči sa mi/nechcel by som tak vyzerať
Ďalšie možnosti »
3. 5. 2017 10:38- Som žena a páči sa mi
- Som muž a nepáči sa mi/nechcel by som tak vyzerať
Ďalšie možnosti »