Diskusie - 699. stránka fóra
44
Je podľa Vás normálne ak si chalan holi nohy
Nechcem nikoho takého uraziť ale podľa mňa to nieje normalne. Skôr si myslím že to robia iba buzici Otvor fórum »
17. 5. 2017 07:28
2
FMK vylucenie
Caute, chcel by som sa len spytat, ci tu nie je nahodou niekto kto sa nechal vylucit z FMK? V Septembri mam zapis na inu skolu, len kvoli brigade chcem teraz vediet, ci mi pride papier... Otvor fórum »
17. 5. 2017 00:25
15
Manažment alebo medzinárodné podnikanie? :/
Ahojte, píšem o radu, pretože v rovnaký deň mi vychadzaju dve prijmačky na rozdielnych školách. A neviem prečo sa mám rozhodnúť či ten management na UK alebo to medzinar. podnikanie na EUBE. Čo sa viac oplatí... Otvor fórum »
16. 5. 2017 22:52
17
O čom sa najčastejšie rozprávate?
O čom sa najčastejšie s niekým blízkym rozprávate? Aké sú vaše obľúbené témy, ktoré radi riešite, o ktorých radi diskutujete a dokážete s nimi stráviť veľa času? Napr. hudba, hokej, šport ako taký,... Otvor fórum »
16. 5. 2017 22:43
3
Zubarina LF UPJS?
Mam tu nejakych spolubojovníkov? :) rada by som si popísala/podporila trosku:) Otvor fórum »
16. 5. 2017 21:49
6
Vysoká škola / policia
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ze ci sa oplatí robiť vysoku školu keď chcem ísť za policajta ... Otvor fórum »
16. 5. 2017 21:45
7
Vyhadzov
čo by ste robily ak by vás už viac krát vyhodil mamin / otcov priateľ ? ( z jeho) Aj to za totálnu kktinu že nechcete obsluhovať jeho deti ? :/ :D Otvor fórum »
16. 5. 2017 20:15
13
Aký máte vzťah k igelitkám?
Riešite, či niekto má igelitku (igelitovú tašku)? Aký máte k tomu postoj? Vnímate to ako módny prešľap alebo je to niečo in a cool? Alebo proste takéto nepodstatné veci neriešite a beriete to tak, že v živote záleží... Otvor fórum »
16. 5. 2017 19:41
38
Kamarátku chcú udať
Kamoška na pokeci natrafila na jedneho týpka ktorý jej ponúkol 1 500 € za sexchat. Ona to brala ako srandu ale ten týpek jej peniaze poslal a ona mu mala napísať príbeh ako 12 ročné dievčatko prvý krát skúša... Otvor fórum »
16. 5. 2017 16:36
17
Doktorandské štúdium
Aké máte skúsenosti, je ťažké dostať sa na Phd? Aká je konkurencia? Kedy ste to začali riešiť, a konkrétne čo (napr. publikácie a pod)? Dá sa potom pracovať popri štúdiu? Samozrejme viem, že to závisí od... Otvor fórum »
16. 5. 2017 13:14
1
Ekonomika KE TUKE
Poprosim niekoho, kto ma v tejto oblasti znalosti alebo tam chodi na skolu. Oplati sa mi ist na prijmacky ked za maturitu z ANJ mam 28 bodov z maturity z MAT 33 a za sš plus maturitu z... Otvor fórum »
16. 5. 2017 12:02
41
Sny
Veľmi by ma zaujímalo, ako su na tom ľudia so snami. Pýtal som sa viacero ľudí a väčšina mi odpovedala : Založiť rodinu, kúpiť dom, nájsť si dobrú prácu. To je všetko? Žiadne ďalšie sny?... Otvor fórum »
16. 5. 2017 11:20
14
Zdedili ste niekedy niečo?
- Áno, materiálne s vyššou hodnotou
- Áno, materiálne s nižšou hodnotou
- Nie, musel som dedičstvo odmietnúť
Ďalšie možnosti »
16. 5. 2017 09:05- Áno, materiálne s nižšou hodnotou
- Nie, musel som dedičstvo odmietnúť
Ďalšie možnosti »
8