Diskusie - 698. stránka fóra
13
Otázka len pre chalanov
Chalani aký máte názor na baby ktoré sa chovajú a bavia skôr s chalanmi ? ako s babami ? A nemusia tie midžoviny ako sú mejkap, nákupy, a iné chujoviny ? Radšej kvalitná oslava O:) (hehe) či... Otvor fórum »
18. 5. 2017 20:12
27
Najzaujímavejší ľudia bircu
Kto sú podľa vás najzaujímavejší ľudia bircu? Ja si myslím, žee hajzelbaba vďaka svojmu talentu a openmindedfreak vdaka svojmu cestovatelskemu zivotu Otvor fórum »
18. 5. 2017 19:23Kúpele Dudince
Boli ste niekto v týchto kúpeloch? Ak áno aké to tam je? Napíšte čo sa vám tan páčilo alebo nepáčilo :) a ešte by ma zaujímalo..sú tam tobogány? :D Otvor fórum »
18. 5. 2017 17:59
19
Na zš, sš škole si patril/a alebo aktualne sa este radis medzi
- nezavislých (samostatna silná jednotka)
- bonzakov,ritopichov tých ktorým trčia už len nohy z každeho profesorskeho zadku :D
- vodcov,ludi co chcu mat pod palcom vsetko co sa deje a kazdeho v triete
Ďalšie možnosti »
18. 5. 2017 16:17- bonzakov,ritopichov tých ktorým trčia už len nohy z každeho profesorskeho zadku :D
- vodcov,ludi co chcu mat pod palcom vsetko co sa deje a kazdeho v triete
Ďalšie možnosti »
3
Skuška a termín
Bol som na jednej skúške, z ktorej som dostal E. Chcem ísť ešte raz si to opraviť, ale AIS ma nechce pustiť, že už hodnotenie mám. Ako sa prosím dalej postupuje? Viem, že môžem... Otvor fórum »
18. 5. 2017 13:18
6
Prvý let lietadlom
Zaujíma ma ako to prebieha ... kontrola a batožina ... môžem si zobrať notebook so sebou alebo sa pripláca? čo elektronika v batožine? ako je to s batožinou? kde mi ju označia a kedy ju položím na ten... Otvor fórum »
18. 5. 2017 12:24
13
Zvyknete nosiť slnečné okuliare?
18. 5. 2017 10:18
4
Vysoká škola presov
Chcel by som sa spýtať ... chodí niekto na vysokú školu do prešova ? (Aké to tam je ? ) Otvor fórum »
17. 5. 2017 22:36
18
Isic
Cuss, neviete nahodou ako je to s isicom po skonceni strednej? Viem ze na zapise mi daju novy a ze znamka plati az do septembra, ale mna zaujima ako si mam dobit cip, kedze ten plati len... Otvor fórum »
17. 5. 2017 21:19
10
Bojíte sa hadov?
- Áno, mám rešpekt/bojím sa
- Nie, nemám strach
- Ešte som sa s hadom nestretol/nestretla
Ďalšie možnosti »
17. 5. 2017 18:44- Nie, nemám strach
- Ešte som sa s hadom nestretol/nestretla
Ďalšie možnosti »
10
Prečo P***r a jeho alter ego na "E" uráža ľudí?
Neviem čo podrobnejšie napísať. Len ma tak napadlo čo za tým stojí, či sa mu niečo stalo v detstve alebo neviem. Je mi to ľúto. Otvor fórum »
17. 5. 2017 18:38
8
B. stretko
Ahoj te, zajtra rýchle BA stretko poobede, kto chce?idem aj do kompotu a taak Otvor fórum »
17. 5. 2017 18:33
4
Prenesenie zodpovednosti
Napr. Milgramov experiment, lekar kaže človekovi davať el. šoky inemu človekovi a povie mu že ak ho zabije, nebude to naň ho, že on mu to prikazal, je to na zodpovednosť lekara. Keby... Otvor fórum »
17. 5. 2017 17:46
44
Je podľa Vás normálne ak si chalan holi nohy
Nechcem nikoho takého uraziť ale podľa mňa to nieje normalne. Skôr si myslím že to robia iba buzici Otvor fórum »
17. 5. 2017 07:28- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?