Diskusie - 689. stránka fóra
25
Párty
Šli by ste sami na nejakú párty, kde veľmi chcete ísť, ale ľudia s ktorými ste mali ísť, nakoniec nejdú? Otvor fórum »
30. 5. 2017 22:06
16
Sony Xperia
Sú to dobré telefóny? Mám v pláne kúpiť niečo od Sony, ale pár ľudí mi povedalo že je to predražené a neponúka to nič ... ale Japonci vedia robiť elektroniku, či? :D nejaké skúsenosti ohľadom... Otvor fórum »
30. 5. 2017 20:43
5
18
Životné postrehy
Máte nejaké situácie kedy ste si uvedomili nejakú zmysluplnú myšlienku ? Ja som si dnes dnes napr. uvedomil, že treba si dnes riešiť naozaj len svoje, lebo aj keď pomôžete druhému z dobrej vôle, ... Otvor fórum »
30. 5. 2017 16:43
9
Makeup
Chalani, uprednostňujete dievčatá s makeupom alebo bez? Aký máte na to názor? A čo nedostatky ako napr. kruhy pod očami alebo akné? Otvor fórum »
30. 5. 2017 15:18
26
Zábavná matematika!odmena!
Prosím Vás ľudkovia, viem ze to bude pre vas ľahké a primitívne ale pekn by som vás poprosil o vysvetlenie prečo to tak je, za odmenu pošlem čokoládku na uvedenu adresu Otvor fórum »
30. 5. 2017 14:17
37
Superschopnosti na jeden deň
Ak by ste mohli mať nejakú ''superschopnosť'' na 24 hodín, aká by to bola a čo by ste s ňou urobili?? :) Otvor fórum »
29. 5. 2017 21:54
14
Je odveci ísť s kufrom?
Trošku vo mne zostalo to také zmýšľanie, že čo si kto o mne pomyslí :D tak 10% to mám v hlave, kedysi to bolo tak 60% :D ide o to, že letíme z Anglicka do Brna a... Otvor fórum »
29. 5. 2017 20:40Baby, išli by ste na povinnú vojenskú službu?
- Áno, mám rada akčnosť a som športový typ
- Áno, ale asi by som nevydržala
- Nie, som lenivá a bojazlivá
Hlasuj »
29. 5. 2017 19:17- Áno, ale asi by som nevydržala
- Nie, som lenivá a bojazlivá
Hlasuj »
58
Ste vulgárny?
29. 5. 2017 18:34
16
Dokážete sa nehnevať počas nepriaznivej situácie na ceste? (nie len ako vodič)
- Áno, ľahko ma to vytočí
- Podľa situácie, stresu alebo okolností
- Nie, som voči tomu imúnny
Ďalšie možnosti »
29. 5. 2017 18:14- Podľa situácie, stresu alebo okolností
- Nie, som voči tomu imúnny
Ďalšie možnosti »
Správa z praxe
Ahojte, je tu niekto kto študoval Obchodnú akadémiu a absolvoval povinnú dvojtýždňovú prax, z ktorej na konci musel urobiť vo Worde správu z praxe? Ak by ste to náhodou mali a boli ochotní a poslali, bol by... Otvor fórum »
29. 5. 2017 18:07
9
Powerpoint na XP
Ahojte. Momentálne praxujem a na zajtra potrebujem prezentáciu. V notebooku mám powerpoint 2010 (windows 8), lenže počítač, na ktorom potrebujem prezentáciu spustiť má ešte starý windows XP. Chcem sa spýtať - pôjde to vôbec spustiť? Otvor fórum »
29. 5. 2017 15:38- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?
- Biele víno
- Ružové víno
Ďalšie možnosti »