Diskusie - 687. stránka fóra
14
Kodaň, Dánsko
Ahojte! Idete niekto študovať tento rok do Kodane alebo tam už študujete, prípadne viete o niekom kto tam študuje? Prosím napíšte mi! :) Otvor fórum »
3. 6. 2017 12:43
15
Bývanie v zahraničí
Ahojte, nie som ešte plnoletá, ale už dlho ma ťahá Amerika, alebo proste zahraničie a chcela by som vedieť aký vy máte názor na Slovensko. A keď máte nejaké skúsenosti atď. Otvor fórum »
3. 6. 2017 11:21
6
Vysoká škola verejných a medzinárodnych vzťahov
Zdravím, chcem sa spýtať, má niekto skúsenosť s touto vysokou školou? Vyzerá to celkom zaujímavo, čo sa týka predmetov a budúceho uplatnenia... http://www. vip-vs. sk/studijne-programy/70-medzinarodne-vztahy-diplomacia Otvor fórum »
3. 6. 2017 11:14Pomoc s dotazníkom
https://www. survio. com/survey/d/E3G2B2G4V5V4B1O8I Kto by mal chvíľu čas, nech prosím vyplní pár otázok týkajúcich sa problémových vlasov Vďaka:) Otvor fórum »
3. 6. 2017 11:10
7
Neviem názov filmu :D
Ahojte, mohli by ste mi, prosím, poradiť s názvom jedného filmu? Jedna rodina sa nasťahuje do domu, kde údajne straší. V rodine je menší chlapec a dievča v puberte. V dome sa nachádza drahý obraz,... Otvor fórum »
2. 6. 2017 21:19
19
Kúpili ste si niekedy časopis Nota Bene (alebo obdobný)?
2. 6. 2017 13:21
54
"Ten pravý" alebo ideálny vzťah. Po rokoch nešťastných vzťahov neviem ako by to malo vyzerať.
ľudia šťastne zadaní - ako ste vedeli že človek s ktorým ste, je pre vás ten pravý? Aké ste mali pri ňom pocity, keď ste sa začali stretávať? ideálny vzťah - ľudia nezadaní - aká je... Otvor fórum »
2. 6. 2017 12:36
19
Snívaj, snívam, snívame,,. Spíš? Spím! Nespíme.
Máte nejaký sen na ktorý si živo spomínate? Pamätáte si svoje sny? Snívala sa Vám niekedy opakujúca sa nočná mora? Splnilo sa Vám to čo sa Vám snívalo? Ak poviete "idem spať okolo ôsmej tak to znamená že idete spať... Otvor fórum »
2. 6. 2017 12:04
7
Farmácia Košice vs Pozemné staviteľstvo v BA
Rozhodujem sa medzi týmito školami ja viem každá z iného cesta viac by ma bavila farmácia ale Košice mam veľmi ďaleko a moc ma to mesto neláka ale stavebná by bola pre mňa ťažšia a nebavilo by ma to asi... Otvor fórum »
2. 6. 2017 09:24
3
Nemiznúci fľak na pokožke
Po silvestri som na svojom latku našla niečo podobne skrabnutiu. Nebrala som to vazne, myslela som si, ze to zmizne. No rana sa nehojila. Doteraz ju mam, vždy sa na nej spraví chrasta a... Otvor fórum »
2. 6. 2017 08:40
2
Ako to je,,
na VŠ s uznávaním skúšok? Uznajú vám len tie, ktoré ste dokončili v ročníku, či aj tie, ktoré ste skončili v semestri? Otvor fórum »
2. 6. 2017 08:34
9
Kupujem klavír
Už prib. 7 rokov hrám na keyboarde, no to ma už nebaví a chcel by som začať hrať na klavíri. Plánujem kúpiť menšie krídlo z bazaru, a teda potreboval by som poradiť, na čo si... Otvor fórum »
1. 6. 2017 20:50
9
Word na vysokej škole
ahojte. učí sa word na vysokej škole? konkrétne na odbore informatika Otvor fórum »
1. 6. 2017 20:10
17
Tatarák
Ako ste na tom s konzumovaním tatárského bifteku? Lebo ja osobne nechápem, ako to niekto môže dať do úst, aj s tým surovým žĺtkom, tak ma zaujíma, aký máte na to názor vy? Otvor fórum »
1. 6. 2017 20:05- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?