Diskusie - 686. stránka fóra
4
Avec Trade skúsenosti
Ahojte. Chcela by som sa opýtať, či máte niekto skúsenosti s touto spoločnosťou. A ak áno aké. Cez leto sa chystám do čiech na balenie zdravotníckych potrieb cez túto spoločnosť a zatiaľ som sa stretla hlavne... Otvor fórum »
4. 6. 2017 20:04
18
Máte 1 alebo viac emailov?, ktoré využívate?
4. 6. 2017 18:51
20
Poraďte mobil
Idem si kupovat novy mobil.. Poradte nejaku dobru znacku ; ) Otvor fórum »
4. 6. 2017 16:09
10
Zvyknete čítať iba komentáre s vyšším počtom likov? (nie iba tento portál)
- Áno, čítam prednostne alebo len takéto
- Nie, zvyknem čítať všetky komentáre
- Nie, nezvyknem čítať komentáre
Ďalšie možnosti »
4. 6. 2017 15:19- Nie, zvyknem čítať všetky komentáre
- Nie, nezvyknem čítať komentáre
Ďalšie možnosti »
51
Hanblivec?
Ahojte. Mam taky mensi problem, ktory skusim tak podrobnejsie opisat. Randim s jednym chalanom uz par dni, zatial sme boli na styroch stretnutiach, no ale vlastne sa trochu pozname zo skoly, takze uplne cudzi... Otvor fórum »
4. 6. 2017 14:26
30
Keď budete mať deti, budete vo výchove,,,,
4. 6. 2017 13:04
10
Lietadlo- batožina
Poprosila by som niekoho kto bežne lieta lietadlom, chcela by som sa opytať informacie ohladom batožin, aby mi napisal TS. (Kto by bol ochotny) Viem že su informacie na strankach spoločností, ale radšej mam osobne vysvetlenie,... Otvor fórum »
4. 6. 2017 12:18
27
Prečo vlastne náckovia bijú
Fetakov, hipsterov, pankacov, metlakov vlasacov a podobnú chamrad? Veď Hitler bol tiež feťák (doktor mu predpisoval metamfetamín čo je inými slovami piko. ) Prečo náckovia nechodia robit bordel na house keď tam sa fetuje úplne najviac Otvor fórum »
4. 6. 2017 10:44
4
Tlačítkový telefon
Mám taký problém, môj mobil sa mi pokazil a ako náhradný používam SE k770i, no problém je ten, že niekedy z ničoho nič prestanú fungovať niektoré tlačítka. Keď mobil rozoberiem, klávesnicu vyberiem a znova poskladam tak to opäť ide. ... Otvor fórum »
4. 6. 2017 09:50
3
Poznáte meno autora obrazu?
Čaute, rád by som vedel názov obrazu a meno autora. Už dlho nám visí na stene a bolo by zaujímavé zistiť, kto je autorom. Ak by ste mali nejaké náznaky alebo viete, bol by som... Otvor fórum »
4. 6. 2017 08:36
11
Warez fóra?
Zdravím, nepoznáte niake warez fóra? Začal som sa nudiť a chcel by som uploadovať soft a hry na dalšie fórka, tak to píšem sem, či nepoznáte ; ) Ďíkes, NF. Otvor fórum »
3. 6. 2017 21:10
31
Akú vetu by ste chceli mať napísanú na náhrobku?
Akú poslednú vetu, odkaz alebo výrok by ste si priali mať vytesanú na hrobe? Otvor fórum »
3. 6. 2017 16:35
9
V obchode som platil 2 € a vydali mi 88 centov, je to fašizmus?
3. 6. 2017 15:24
8
Pokemoni
Dostali ste uz niekedy pokutu za prektrocenie rychlosti, parkovanie, alkohol a pod. ? :-D Otvor fórum »
3. 6. 2017 14:16- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?
- Nie
- Pukám niečím iným ( koment)
Hlasuj »