Diskusie - 684. stránka fóra
13
Prečo sa hanbí
Vždy keď idem s jednou babou von, čo už pomaly budem s ňou chodiť tak sa má strašne hanbí. Prečo? Ako urobím aby sa má nehanbila? Obidvaja máme 16. Díki za rady Otvor fórum »
8. 6. 2017 08:29
37
Kedy ste sa rozhodli čo chcete naozaj robiť?
Kedy ste prišli na to, čím sa v budúcnosti chcete živiť? Je asi normálne, že v 15 rokoch ľudia ešte nevedia úplne čo by chceli robiť. Kedy napr. vám napadlo, na akú výšku chcete ísť?... Otvor fórum »
7. 6. 2017 23:02
23
Váš doterajší život je:
7. 6. 2017 20:48
19
Aké rastliny máte vo vašej domácnosti/intráku?
Máte radi rastliny v domácnosti? Pestujete nejaký obľúbený druh rastliny? ; ) Otvor fórum »
7. 6. 2017 18:15
5
Najlepší kandidát na prezidenta
7. 6. 2017 17:16
4
Finančné ohodnotenie grafika?
čaute. som vo photoshope nová. a veľmi ma to baví... ale dostala som ponuku urobiť vizitky, informačný leták aj plagát pre jednu organizáciu. aaale vôbec si neviem predstaviť ako sa takéto veci hodnotia finančne. viete... Otvor fórum »
7. 6. 2017 17:11
7
Hlada sa song
Neviete ako sa vola taka pesnicka tanecna idu ram sloca take ze everybody look so night... a tak a refren nieci v zmysle o the in cu sekelin Otvor fórum »
7. 6. 2017 17:08
25
Prečo sú všetky ženy rovnaké?
Ženy s obľubou hovoria, že všetci chlapi sú rovnakí. Ale platí to aj o ženách a do bodky. Prečo keď vás nahnevá váš partner a on chudák nevie o čo ide a chcel by to vedieť, vaša univerzálna odpoveď na... Otvor fórum »
7. 6. 2017 09:04
77
Najpríjemnejšia ochrana.
Baby? Ktoré kondómy vám zaručia pocit ako keby úplne nebol cítit? Existujú vlastne také? Počul som o rôznych ultratenkych. Ake máte skúsenosti?Vraj niektoré ako keby ani neboli a sú cítiť len veľmi malo. Citit velky rozdiel ako bez?máte ... Otvor fórum »
7. 6. 2017 00:39
4
Bolesť drieku
Ahoj už. Celkom dlhodobo trpím bolesťou v dolnom chrbte. Čítal som si že príčinou je že mám posunuté bedra. Keďže mám kratšiu nohu o niečo tak mám aj krivo panvu a tak aj bedra. Mám iba... Otvor fórum »
6. 6. 2017 22:23
42
Tomu ver bracho
Čo si myslite o peknej žene keď rozpráva jak dlaždič a jej slovník obsahuje vety ako "Čo ti jebee?" alebo "tomu ver!". Otvor fórum »
6. 6. 2017 21:16
3
Maturanti, kam ?
Na ake univerzity a aky odbor? Som zvedava na druhých ľudí (do ktorých mysle však nevidím fnuk) ako a podľa čoho volili svoj výber . Ide na niekto na Unipo na FF študovať učiteľstvo anglického jazyka , alebo... Otvor fórum »
6. 6. 2017 20:05
3
Marco Polo
Dobrý deň chcel by som od vás pomoc. Pomôžte mi vyhladať nejaké fakty o Marcovi Pollovy. Potreboval by som to čo najrýchlejšie, Vopred ďakujem. Otvor fórum »
6. 6. 2017 17:43
27
Poznáte nezvyklé prezývky?
Stretli ste sa s vtipnými prezývkami? Ako vznikli? ; -D Otvor fórum »
6. 6. 2017 15:44
4
Posilka
Poraďte mi pls nejaké cviky v posilke. S čím mám začať a tak. Preferujem kardio. Oplatí sa 40 min byť na stacionarnom bicykli potom si dať strečing a ísť domov? Alebo 10 min na pásy 10 na... Otvor fórum »
6. 6. 2017 14:47
4
Aplikácie Iphone 6s
Ahojte vie mi niekto poradiť, ako si mám sťahovať bezplatné apky v tomto mobile? Videla som návod, kde si mám stiahnut akusi apku a podnou su vsetky ostatné zdarma ale ja práve tu najst nemožem . ... Otvor fórum »
6. 6. 2017 12:52- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?