Diskusie - 677. stránka fóra
12
Čo potrebujem na biligválne?
Ahojte, stále sa rozhodujem či ísť na normálny gympel alebo na bilingváne. Ak by som išla na biligválne čo tam prosím potrebujem? Pretože chcem ísť na španielske, ale nikdy som sa španielčinu neučila a neviem či je... Otvor fórum »
17. 6. 2017 18:44
6
Bolesť/Pichanie v krku
Bolí alebo skôr pichá v krku na lavej strane. Potrebujem si dať niečo na bolesť ale nemám lieky doma a lekáreň je už zatvorená. Poraďte nejaký účiný domáci recept na bolesť. Vďaka ; ) Otvor fórum »
17. 6. 2017 18:04
1
Holandsko pracicka
Nema niekto priamy kontakt na nejaku neodbornu pracu v Holandsku(skoncene gymnazium), alebo nejaka normalna agentura cez, ktoru ste boli v Holandsku Otvor fórum »
17. 6. 2017 17:02
29
5
POMOC
Ahojte, mam taky problem, chodil som k 1 psychiatrovi na vysetrenia a nemohol som kvoli tomu chodit na seminare z 1 predmetu na vysokej skole a zistil som, ze prodekani odo mna chcu urcite odovodnenie preco som... Otvor fórum »
17. 6. 2017 15:32PASA Trenčín
Ahojte, chodíte niekto na PASU do Trenčína ? Aká je to škola ? Vaše názory ? (učitelia, učebne, ľudia ?) Otvor fórum »
17. 6. 2017 15:27
21
Podviedli ste niekedy svojho partnera?
- Áno, stáva sa mi to dosť často...
- Áno, raz a nikdy to nechcem zopakovať
- Ešte nie, no chcem si nájsť milenca/milenku, na spestrenie
Ďalšie možnosti »
17. 6. 2017 14:50- Áno, raz a nikdy to nechcem zopakovať
- Ešte nie, no chcem si nájsť milenca/milenku, na spestrenie
Ďalšie možnosti »
2
Fotoaparát
Pred 2 týždňami som si kúpila fotoaparát Canon EOS 100D. Pár krát som s ním fotila doma, pred týždňom na oslave a v stredu skoro celé poobedie na výlete, no večer mi už nešiel zapnúť. Celú noc som nechala nabíjať... Otvor fórum »
17. 6. 2017 14:36
1
Fotoaparát
Pred 2 týždňami som si kúpila fotoaparát Canon EOS 100D. Pár krát som s ním fotila doma, pred týždňom na oslave a v stredu skoro celé poobedie na výlete, no večer mi už nešiel zapnúť. Celú noc som nechala nabíjať... Otvor fórum »
17. 6. 2017 14:36
5
Bozkávanie
Nadviažem na otázku od @dee99, "prečo je bozkávanie medzi babami viac vzrušujúce pre obe pohlavia ako medzi chlapcami?" Otvor fórum »
17. 6. 2017 13:58
13
Hádka
Odpustili by ste priatelovi ak je v strese pred Live kamerou a namiesto "priatelka" vás nazve "kamarátka". PS. nebol to úmysel. Otvor fórum »
17. 6. 2017 13:25
11
Zapojte svoju fantáziu a vymyslite nejakú hovadinu
Ahojte dievčatá a chlapci. Skúste vymyslieť nejakú vetu, ktorá absolútne nedáva zmysel a jednotlivé slová nepasujú k tým druhým. Napr. Pokazený kaktus jahodovej príchute, Drevené želiezko z umelej hmoty, Lastovičia srsť bežala so svorkou divých ježkov a... Otvor fórum »
17. 6. 2017 12:42
5
5
Kotrý mobil je najlepší a najvýhodnejší na kúpenie?
17. 6. 2017 12:00
15
Niekto kto nedal tretiak na vyške ?
Ako doma oznamim rodičom, že som dropol pred štátnicami ? Asi skočím pod autobus... . Otvor fórum »
16. 6. 2017 23:54
10
Práca Holandsko
Nema niekto priamy kontakt na nejaku neodbornu pracu v Holandsku(skoncene gymnazium), alebo nejaka normalna agentura cez, ktoru ste boli v Holandsku Otvor fórum »
16. 6. 2017 23:47
13
Spirulina
Máte niekto skúsenosť s týmto doplnkom výživy ? Ma fakt také pozitívne účinky ? Otvor fórum »
16. 6. 2017 21:36
3
FEM SPU vs FPM EUBA
Co si myslite?? Ktora skola je jednoduchsia? V zmysle, ze je menej narocne sa tam udrzat? Alebo je to rovnake? Za normalne rady dakujem :-) Otvor fórum »
16. 6. 2017 21:04- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?