Diskusie - 670. stránka fóra
34
Začal by si si so zenou
Ktorá nemá žiadnych kamarátov iba pár chlapov z pokecu čo ju chce pretiHnut keď je na verejnosti stále tuka do telefónu a polku života prežila na FB a instagarame o živote nič nevie zato pozna naspamäť všetky serialy Otvor fórum »
27. 6. 2017 17:51
1
Externe štúdium
Ahoj s priatelom by sme si chceli dokoncit studium-maturitu ja mam 3 roky bez vyucneho lebo na maturitny rocnik som sa vykaslala(ano hlupa mladá hlava) a priatel ma 2 roky, odisli sme do zahranicia a po rokoch sme 'zatuzili'... Otvor fórum »
27. 6. 2017 16:43PEF Mendelu Brno
Ahojte chcem sa spytat ci niekto nejdete nahodou do prveho rocnika na pef mendelu do Brna odbor cestovny ruch :) Nikoho tam nepoznam a chcela by som niekoho spoznat este predtym ako tam nastupim Otvor fórum »
27. 6. 2017 16:31
5
Ktorý intrak v Trenčíne je najlepší? :)
27. 6. 2017 15:20
11
Nejaká francúzska pesnička
Zdravím, prosím Vás pekne, neviem ako sa volá pesnička zjavne francúzska ktorú v poslednom čase hrajú v rádiach. Je tam chlap ktorý spieva francúzsky takým tupým tónom akoby hovoril "žive žive žive živééé" a potom príde taký... Otvor fórum »
26. 6. 2017 22:47
9
Nosenie chladných zbraní na Slovensku
Zdravím, chcem sa opýtať ako to je s nosením chladných zbraní na Slovensku, konkrétne ide o katanu (tupú/ostrú) pri sebe napríklad na verejnosti, lebo vo svojom voľnom čase trénujem iaido a rád by som cestoval so svojou... Otvor fórum »
26. 6. 2017 19:14
3
Nosenie chladných zbraní na Slovensku
Zdravím, chcem sa opýtať ako to je s nosením chladných zbraní na Slovensku, konkrétne ide o katanu (tupú/ostrú) pri sebe napríklad na verejnosti, lebo vo svojom voľnom čase trénujem iaido a rád by som cestoval so svojou... Otvor fórum »
26. 6. 2017 19:14
29
Opis
Ako by si sa opísal, keby si sa mal opísať ako presný opak toho, kto si? Otvor fórum »
26. 6. 2017 13:02
13
Herné PC -350€
Zdravim chcem sa spýtať je možné postaviť Pc do 350 eur? Hlavne na CS:GO, GTA V, LoL Poprosím radu moc sa v týchto veciach nevyznám. . Otvor fórum »
26. 6. 2017 12:14
12
Copiky
Aký máte názor na chalanov ktorý majú copiky. ? A neberte do úvahy že to je moderne. Otvor fórum »
26. 6. 2017 07:42
6
V ktorom meste ste videli najkrajšie graffiti?
A možte sem hodiť na ukážku nejaké, ktoré sa vám páčia. Ktoré sú váš štýl. Otvor fórum »
26. 6. 2017 07:37
9
Avensis t25 benzin
nájdem tu niekoho kto jazdí na avensise model t25 motor 1. 8 vvti 95kw? Otvor fórum »
26. 6. 2017 02:43
15
Chceli by ste frajerku/frajera ktorá/ktorý má rovnaké meno ako niekto z vašej rodiny?
- Vôbec mi to nevadí.
- Neviem si vôbec predstaviť hovoriť pred mojím otcom Petrom hovoriť frajerovi "Peťko"
- Neviem si vôbec predstaviť hovoriť pred mojou mamou Kristínou frajerke "Kikuška"
Ďalšie možnosti »
26. 6. 2017 00:32- Neviem si vôbec predstaviť hovoriť pred mojím otcom Petrom hovoriť frajerovi "Peťko"
- Neviem si vôbec predstaviť hovoriť pred mojou mamou Kristínou frajerke "Kikuška"
Ďalšie možnosti »
5
Právo
Prosim niekto kto sa vyzná , má skusebost, študuje na škole alebo počul od niekoho, lepšie je na TRUNI/ UK ? Otvor fórum »
25. 6. 2017 22:20
2
Zubár
Viete mi prosím niekto poradiť dobrého zubára, ktorý nebude chcieť milióny za svoje služby v Spišskej Novej Vsi poprípade okolí? (Levoča, Poprad, Smižany) Ďakujem za odpovede. :) Otvor fórum »
25. 6. 2017 21:06- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?