Diskusie - 667. stránka fóra
8
Hladám nápad na videa na moj YT kanál
Ahojte idem si založiť yt kanál kam by som rád pridával zaujímavé videá ohladom android smartfónov , len neviem sčím začať či videom a zlapšení chodu androidu alebo o recenzii na nejakú aplikáciu prípadne niečo inšie , prosím poradte. Otvor fórum »
2. 7. 2017 12:24
28
Aka je vasa oblubena filozoficka otazka?
Myslim si, ze kazdy z nas aspon raz rozmyslal nad nejakymi filozofickymi otazkami. Ktora je ta vasa oblubena? Popripade mate k nej nejaku super toeriu? :D Otvor fórum »
2. 7. 2017 09:29
12
TAKŽE ČO ROBIŤ V LETE???
- skončila škola a teraz mám zrazu prazdne dni nasledujuce 2-3 mesiace... Otvor fórum »
2. 7. 2017 00:40
6
Gitara
Hráte niekto na gitaru? Chcem začať a nikdy som nehral na gitare. Poradíte mi prosím akú kúpiť a kde nájsť nejakého "učiteľa"? Poprípade nejaké odporúčania na kurzy ale prosím za normálne ceny. Otvor fórum »
1. 7. 2017 22:56
6
Práca denného študenta staršieho ako 26 rokov
Ahojte chcem sa spýtať, ideálne ak tu niekto študuje právo, ako je to s prácou, ak by som chcel pracovať popri škole. Som študent denného štúdia, ale mám už viac ako 26 rokov. :(... Otvor fórum »
1. 7. 2017 20:39
24
Spravili ste už niekedy niečo, čo ste si skôr mysleli, že nikdy nespravíte?
Najskôr ste si povedali, že sa to nikdy nestane, nikdy to neurobíte a neskôr, možno sledom udalostí sa to predsa deje Otvor fórum »
1. 7. 2017 18:52
15
Brigáda odcod
Zdar, brigádujem v zahraniičí. Robotu nám (mne a spolužiakovi) vybavila jeho teta. Ide tu o náš odchod. Pri prvom stretnutí sme jej povedali, že tu chceme ostať do 15. 8 ale nakoniec sme sa rozhodli... Otvor fórum »
1. 7. 2017 18:27
19
Obľúbený film?!
Aký je váš obľúbený film? Poprípade seriál? Sú prázdniny tak nech mám čo pozerať... :D Otvor fórum »
1. 7. 2017 18:04
18
Na medicínu zo zdravotníckej strednej školy
Ahojte, študujem na zdravotníckej škole a rozmýšľam nad tým kam ďalej. Od malička túžim po štúdiu medicíny, no čím ďalej, tým viac mám pocit, že moje šance sú mizivé. Je medzi vami niekto, ... Otvor fórum »
1. 7. 2017 17:47
26
Káva
Ako často pijete kávu ? Akú značku ? Máte radšej kávu z kávovaru , zalievanu alebo z automatu ? Otvor fórum »
1. 7. 2017 16:35
21
Podobnosť
Povedal vám niekedy niekto, že sa podobáte na nejakú celebritu? o koho išlo a ako ste na to zareagovali? Otvor fórum »
1. 7. 2017 15:51
4
Nitra (UKF)
Zdravím, neviem či sem chodia aj ľudia starší ako 20, ale risknem to a opýtam sa či tu je niekto kto chodí na výšku do Nitry (UKF) ak áno tak nech mi dá o sebe vedieť potrebujem nejaké... Otvor fórum »
1. 7. 2017 14:59
9
Ku akemu operatorovi by ste presli z O2? (SK)
1. 7. 2017 13:58
4
Bluetooth slúchadlá
Nejaké tipy na kvalitne prepracované slúchadla so super zvukom a možnosťou pripojenia aj s jackom? Cena max do 100€. Ja viem že za kvalitu sa platí, ale je to narýchlo. Otvor fórum »
1. 7. 2017 11:31- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Kto tu má najstarší účet?
- 3 Sny
- 4 Vies kto bol Sandokan?
- 5 Váš vzťah k BDSM?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?