Diskusie - 666. stránka fóra
6
Nejaký fajn notebook pre študenta?
Nejaký fajn notebook pre študenta do 500 eur? Bol by som rád za niečo tenké a rýchle. Samozrejme viem že za tie peniaze nezoženiem Macbook :D Otvor fórum »
3. 7. 2017 20:01
35
Máte zranenie/jazvu s ktorou sa vám spája spomienka?
Ide skôr o fyzické jazvy, i keď nanešťastie často sú to i tie neviditeľné jazvy na duši ; ) Otvor fórum »
3. 7. 2017 18:15
7
Neviem sa rozhodnúť medzi fyzioterapiu a farmáciu
Ahojte, prijatá som na fyzio do Piešťan a farmáciu v KE. A vôbec neviem co si vybrať co by ste mi poradili? :( Otvor fórum »
3. 7. 2017 18:13
13
Páni, vzrušujú vás na babách hodinky?
3. 7. 2017 16:32
1
Kúpacie kade
Ahojte, chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s kúpacími kaďami. Naši chcú kúpiť nejakú, kvôli tomu že malý brácha je často chorý. Rozhodujú sa medzi drevenou(www. goo. gl/zePHoj)alebo plastovou (www. goo. gl/A9ke6T). Nejaké rady? Otvor fórum »
3. 7. 2017 14:09
23
Prečo tie sk*rvené srnky skáču pod autá
Celý čas tam stoja, ale skočia práve pred auto. Achh . . Otvor fórum »
3. 7. 2017 13:58
1
Koleje Mendelova univerzita (ktory intrak je lepsi)
3. 7. 2017 13:39
11
Učiteľstvo
Ahojte, veľmi chcem byť učiteľkou ale veľa ľudí v mojom okolí ma od toho odhovára vraj s mojimi známkami mám ísť radšej niečo iné dosť ma to demotivuje. Chcela by som učiť dejepis v kombinácii s jazykom(sjl, anj,... Otvor fórum »
3. 7. 2017 13:09
7
Matematika ve starověku. Egypt a Mezopotámie
Čaute, hľadám všade, kde by si dala zohnať publikácia: BEČVÁŘ J. , BEČVÁŘOVÁ M. , VYMAZALOVÁ H. : Matematika ve starověku. Egypt a Mezopotámie, Edice Dějiny matematiky, svazek č. 23, Prometheus,... Otvor fórum »
2. 7. 2017 22:10
5
4
Preepers
Poznáte ľudí čo sa pripravujú na ekonomický kolaps prípadne sú členmi nejakej komunity? Myslíte si, že je to hlúposť, alebo je to pomerne dobrý nápad byť sebestačný a pripravený na horšie časy? Otvor fórum »
2. 7. 2017 20:38
16
Zvyknete si tajne fotografovať ľudí alebo veci?
2. 7. 2017 17:12
8
Chata!
Ahojte. S kamošmi máme zajednanú chatu Lucia na 9. -12. júl, avšak nebudeme sa môcť zúčastniť a tak hľadáme za seba náhradu, lebo záloha je už zaplatená. Tu máte link na chatu, všetky potrebné... Otvor fórum »
2. 7. 2017 16:38
4
Nový iPhone každý rok [MIMOZEMŠŤAN]
Zdravíčko, neviem či ste už postrehli, ale u mimozemšťana majú momentálne takú akciu, že vám dajú nový iPhone každý rok, keď si teraz budete akokeby "splácať" iPhone, ktorý si u nich vyberiete. Ceny sú... Otvor fórum »
2. 7. 2017 15:31
31
Aké najlepšie pivo ste pili? A najhoršie?
Každý má iné chuťové poháriky a zmysly, preto by ma zaujímalo, aké najlepšie pivo ste kedy pili? A ktoré bolo najhoršie? Prípadne pridajte aj ceny tých pív. Najdrahšie neznamená najlepšie a naopak. Ďakujem. Otvor fórum »
2. 7. 2017 15:29
3
Financovanie 4. roku bakalárskeho štúdia v ČR
Viete niekto ako je to u Slovákov? Chodil som rok na jednu vš, kt. som nechal a teraz idem na inú. V ČR sú hradené až 4 roky bakalára, ale na webe Min. školstva SR... Otvor fórum »
2. 7. 2017 12:38- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Kto tu má najstarší účet?
- 3 Sny
- 4 Vies kto bol Sandokan?
- 5 Váš vzťah k BDSM?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?