Diskusie - 618. stránka fóra
5
Hanba
Čauko. Na chate mi v tej najnevhodnejšej chvili vyšiel z plaviek penis pred jednou babou. Aby nestacilo bol úplne tvrdy.. Ide o to ze sa vidíme dosť často a vzdy keď ju vidím ma ten trapas napadne. ... Otvor fórum »
16. 9. 2017 00:09
3
Vysoká škola v USA
Ahojte, prosím je tu niekto, kto momentálne študuje v USA na nejakej vysokej škole a popísal by mi, čo všetko človek potrebuje k tomu, aby sa na nejakú vysokú školu v amerike dostal. Bol by... Otvor fórum »
15. 9. 2017 20:55
6
Pomooc
Ahoe vie mo niekto poradit... mam mobil huawei p8 lite a ked chcem vymazat hocijaku hudbu napise chyba pri oodstranivani suboru :D neviem ako podstupovat auž potebujem uvolnit preistor :D vdakaaa Otvor fórum »
15. 9. 2017 20:34
1
Stahovanie KE
Hladam dlhodobejsiu brigadu v KE na piatok a sobotu sťahovanie a pomoc pri sťahovaní. Nevie niekto o niečom takom? Otvor fórum »
15. 9. 2017 19:58
12
Super film na večer
potrebovala by som poradit kde najdem dobry film? diki za odpovede :) :D Otvor fórum »
15. 9. 2017 18:18
21
Potrebujem pomoc
Ahojte, potrebujem pomoc. Som mladý 25 ročný chlapec, ktorý úspešne ukončil vysokoškolské štúdium a momentálne si hľadá prácu. Možno si kladiete v duchu otázku, prečo potrebujem pomoc? Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, ... Otvor fórum »
15. 9. 2017 17:16
6
Začínajúca choroba
Asi zacinam byt chora. To pre mna nie je vobec dobre. Viete mi poradit nejake sposoby ako to cez vikend zahnat? Cez tyzden si nemozem dovolit byt chora. Hocijake rady dajte Otvor fórum »
15. 9. 2017 16:35
6
Leto na Floride? :)
Ahojte, viem, že toto tu už bolo, ale teraz je tá možnosť reálnejšia (namiesto tých 4 rokov :D ) či by ste strávili leto v USA konkrétne na Floride, alebo blízkom okolí (Georgia, Alabama... )... Otvor fórum »
15. 9. 2017 16:23
19
Máte radi spontánne (nenaplánované) akcie / výlety?
- Áno
- Nie
- len občas (Musí mi prísť vhod, byť niečo zaujímavé alebo / aj vo vhodnom čase.)
Hlasuj »
15. 9. 2017 12:17- Nie
- len občas (Musí mi prísť vhod, byť niečo zaujímavé alebo / aj vo vhodnom čase.)
Hlasuj »
Accent
Neviete niekdo kde by som mohol zohnať display na accent neon lite? Otvor fórum »
15. 9. 2017 11:50
2
Zmena autoškoly
Dá sa zmeniť autoškola a za akých podmienok? Mám 12 jázd. Inštruktor-majiteľ tlste perverzne prasa, je nervózny, obchytkáva ma, kričí Bojím sa ho niečo opýtať, reaguje neadekvátne. Bojím sa aj, ako bude reagovať..môže... Otvor fórum »
15. 9. 2017 11:17
4
Jedlo
Čo najviac divné ste jedli a nebolo to úmyselne?? Ja som si do kofoly naliala mlieko, mysliac si, že je to melta (neodporúčam) :D Otvor fórum »
15. 9. 2017 09:46
4
New Bedroom ♥
- Biely/Svetlý nábytok matný
- Biely/Svetlý nábytok lesklý
- Stredne Tmavý/Svetlý nábytok matný
Ďalšie možnosti »
14. 9. 2017 22:21- Biely/Svetlý nábytok lesklý
- Stredne Tmavý/Svetlý nábytok matný
Ďalšie možnosti »
5
Vlasy, odrasty
Čauko ľudia môj "problém" je taký že som si nafarbila vlasy lebo som chcela zmenu ale cítim že mi trošililinku zredli, nie je to ani vidieť ale ja to cítim a chcela by som s tým prestať. Predsalen... Otvor fórum »
14. 9. 2017 21:39
1
George Carlin - It's bad for ya!
Dobrý deň, Pozná tu niekto vystúpenie Georga Carlina It's bad for ya! alebo Life is worth losing s českými titulkami? Vďaka. Otvor fórum »
14. 9. 2017 20:49- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Kto tu má najstarší účet?
- 3 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 4 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 5 Sny
- 6 Vies kto bol Sandokan?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Kto tu má najstarší účet?
- 8 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 9 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 10 Sny
- Nie, ešte som nespal/a
- Iná odpoveď
Hlasuj »