Diskusie - 615. stránka fóra
14
Koho ste naposledy zachránili a pred čím?
Ja starú babku pred zlou priehradkou na pošte... Otvor fórum »
21. 9. 2017 15:28
7
Produkovanie hudby, všetko o tom
Zdravím skúsenejších, chcel by som sa začať ako koníček venovať produkovaniu hudby. Potreboval by som pár cenných rád, ako na to, aký program používate(je na to najlepší) ako začať, nejaké tutoriály?Popr. ako vytvoriť aj nejakú hudbu... Otvor fórum »
21. 9. 2017 13:38
11
Vidiek; zvyky
Pre tých čo žijete alebo ste žili na vidieku: Existujú u vás okrem šibačky ešte nejaké staré tradície s predkresťanským pôvodom? Mám na mysli svätojánske ohne, Morenu, Sv. Luciu, a pod. Otvor fórum »
21. 9. 2017 13:03
14
POMOC HACK
ahojte. Včera sa mi niekto snažil napojiť na mobil iphone 5s ..a dnes fonu začalo totálne hrabať. Akonáhle pojdem na messenger alebo na inú appku tak si robí čo chce, nefunguje dotyk poriadne a uplne mu preskakuje. Ak ho zablokujem... Otvor fórum »
21. 9. 2017 12:59
5
IOS 11
Sťahovať či nie? Veľa ľudí sa sťažuje, že im to spomalilo telefón, prípadne vymazalo fotky. Má niekto podobný problém? Otvor fórum »
21. 9. 2017 12:11
18
Chat
Ahoj, pisem si s jednym chalanom s ktorym sa poznam na whatsappe no ked odpisem cakam aj 15hodin kym odpise on, potom zas odpisem a mozem cakat dalsich 10hodin ked odpise. A takto tahame uz 2 tyzdne... Otvor fórum »
21. 9. 2017 09:39
3
Vecierok na strednej
Ahojte bude sa konat u nas v skole vecierok kde si kazda trieda ma pripravit nejake cislo. My by sme chceli tanec v satach ktore svietia v tme(viete na co myslim, v podobe kostry). Aku latku treba... Otvor fórum »
21. 9. 2017 00:49
17
Čo je pre vás osobne lepší pocit?
20. 9. 2017 18:38
10
Ako požiadať o vrátenie kreditu zo sim?
Chcem aby mi Telekom vrátil zostatok kreditu z Easy karty ale už cez 2 mesiace to zdržujú. Odpovedať na mail im trvá tak 2-3 týždne. Otvor fórum »
20. 9. 2017 15:59
5
Bolest pri srdci a praskanie rebra
Vcera po baskete ma zacalo tlacit a pobolievat pri srdci. vecer to prestalo. teraz ked napnem brusne svaly apri niektorych pohyboch mi pukne daco v okoli volnych rebier nalavo a zacne ma tlacit a tahat pri srdci zvnutra hrudneho kosa.... Otvor fórum »
20. 9. 2017 07:59
13
Čím prejavujes že si snob
19. 9. 2017 19:32
11
Skladby, ktoré veľa ľudí pozná ale nevie ich názov
Ahojte, zvykla som si púšťať takéto pesničky ale teraz ten playlist na tytrubke asi niekto zrušil, a samozrejme, ja si napamätám názvy tých skladieb :D ked nejaké také poznáte, tak sa podeľte, nech mám čo... Otvor fórum »
19. 9. 2017 18:32- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kto tu má najstarší účet?
- 4 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 5 Sny
- 6 Vies kto bol Sandokan?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kto tu má najstarší účet?
- 9 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 10 Sny
- Nepanikárim, konám v kľude aj za cenu meškania
- Iná odpoveď
Hlasuj »