Diskusie - 609. stránka fóra
11
Škola-známkyčautee
Čautee mám taký problém zo školou a to taký že sa mi teraz moc nedarí a teraz som sa dozvedela že som dostala 2/10 z fyz a pri tom som jednotkárka nechápem prečo a už tam mám 2 trojky a... Otvor fórum »
2. 10. 2017 15:21
41
Aký najhorší dar ste dali alebo dostali?
Čo najnevhodnejšie alebo najhoršie ste dostali? Aký váš dar dopadol fiaskom? ; D Otvor fórum »
2. 10. 2017 14:21
13
Psychológ/Psychiater v BA
Čaute chcem sa spýtať neviete o nejakom psychológovi alebo psychiatrovi v BA ale nie súkromníka. Otvor fórum »
2. 10. 2017 08:08
2
Wolf Tony - Trpaslíci
Ahoj, zháňam túto knihu Wolf Tony-Trpaslíci v slovenskom jazyku. Prezrel som už snáď všetko. Neviete mi odporučiť nejaký dobrý antikvariát alebo miesto kde sa obrátiť? Na google som ju našiel len v CZ a aj to už... Otvor fórum »
2. 10. 2017 07:51
6
Proteín a obličky
Začal som chodiť do posilky a tréner mi odporučil protein. Konkretne Zeus. Ale v minulosti som mal problémy s obličkami a ešte beriem tabletky Milurit. Môžem brať normálne aj proteín? Alebo by som nemal? Dik za rady.... Otvor fórum »
2. 10. 2017 01:09
8
Lenivá sa učiť
Ahojte, pomôžte ako prekonať lenivosť k uceniu, normálne s tym nemam problém ale ked som doma- nie na intraku/ale niekedy už aj na intraku/ , nechce sa mi učiť. Spoľahlivé metódy? Btw.... Otvor fórum »
2. 10. 2017 01:08
3
Slovenska politika
Uz dlhsiu dobu sledujem dianie v tejto groteske , listujem stare noviny, citam desatrocne clanky o spine na nasej politickej scene. Poznate nejaku/y knihu/y, o tejto teme? Vypovede ludi, pravda a tejto masinerii atd, .... Otvor fórum »
2. 10. 2017 00:06
6
HELP!!
Je potrebné doložiť neúčasť lekárskym potvrdením aj ked´som nebola na prednáške? Alebo sa to týka len seminárov??? UNIPO Otvor fórum »
1. 10. 2017 23:53
7
Tatran
Minule som to s kamarátom "trocha" prehnal s tatranským čajom a odvtedy kedykoľvek si ideme pripiť ma z neho strasie.. Neviete čím by sa to dalo potlačiť? :D Stále mi veľmi chutí tak ako nemienim prestať, ale celkom mi... Otvor fórum »
1. 10. 2017 22:34
24
Odtrhnutie Bratislavskej Republiky od Slovenska
- Som Bratislavčan a som za, živíme celé Slovensko
- Som Bratislavčan a som proti
- Nie som Bratislavčan takže hlasovanie sa ma netýka
Hlasuj »
1. 10. 2017 20:08- Som Bratislavčan a som proti
- Nie som Bratislavčan takže hlasovanie sa ma netýka
Hlasuj »
25
Ste spokojní so svojím životom?
- Nie, neznášam ho
- Nie, ale nie je to až tak zlé
- Áno, ale nie všetko je dokonalé
Ďalšie možnosti »
1. 10. 2017 14:39- Nie, ale nie je to až tak zlé
- Áno, ale nie všetko je dokonalé
Ďalšie možnosti »
14
Váš najkrajší výtvor
Ahojte tak schválne aký bol váš najlepší, výtvor? Už či obrazok, alebo úplne hocičo iné? Keď pošlite do comm aj fotku Otvor fórum »
30. 9. 2017 22:00
29
Rozmýšľate už takto zavčasu o vianočných darčekoch?
30. 9. 2017 15:31
11
Odchod zo zahraničia po VŠ?
Ahojte. Je tu niekto taký, kto uvažuje po skončení Bc. odísť do zahraničia? Chcela by som prerušiť štúdium po Bc. a ísť sa niekde zdokonaliť v angličtine, spoznať nových ľudí. Je tu možno niekto... Otvor fórum »
30. 9. 2017 13:13
28
Prečo mladí ľudia na Slovensku neinklinujú k ľavici?
Česko aj Nemecko má silnú mladú ľavicovú základňu. Prečo podľa vás na Slovensku to tak nie je? Je to tým že Slovensko nemá klasickú ľavicovú stranu? Keby na SK bola klasická ľavicovo - liberálna strana, volili... Otvor fórum »
30. 9. 2017 13:06
27
Váha
Ahojte. Mám menší problém. Potrebujem pribrať. Mám 37 kg a myslím si že je to málo. Nie som anorektička, často zjem viac než moji rodičia dokopy. Pomôžte mi prosím! Otvor fórum »
30. 9. 2017 12:12- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kto tu má najstarší účet?
- 4 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 5 Sny
- 6 Vies kto bol Sandokan?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kto tu má najstarší účet?
- 9 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 10 Sny
- Katniss Everdeen the Mockingjay
- Amelia Pond
Ďalšie možnosti »