Diskusie - 588. stránka fóra
8
Depresia
Je tu niekto kto zazil po pripade zaziva toto peklo? Nemyslim smutnu naladu myslim stav ze neviete vstat ani z postele potrebovala by som sa o tom porozpravat Otvor fórum »
8. 11. 2017 22:55
2
Mere-exposure effect
Ľudia Birdzu!Potreboval by som slovenský ekvivalent tohto fenoménu. Nie som dosť dobre zbehlý v tomto a internet mi pomáhal len v anglickej forme a nejak mi nenapadá výstižný a hlavne krátky slovenský preklad. Viete mi s tým prosím pomôcť?Neodsudzujte ma... Otvor fórum »
8. 11. 2017 21:15Advokatsky koncipient?
Ahojte je tu niekto kto pracuje ako koncipient? Popripade ako právnik a nedávno skončil skolu? Ďakujem. Otvor fórum »
8. 11. 2017 19:45Jesseniova lekárska fakulta v Martine
Čaute, ak je tu nejaký študent čo studuje v Martine Verejne zdravotníctvo alebo pop. Robili len prijímačky prosím správu. :) Otvor fórum »
8. 11. 2017 18:09
4
Štúdium psychológie
Ahojte, chcem sa spýtať či sa mi oplatí ísť študovať psychológiu a dnešnej dobe. Je možné rýchlo sa uplatniť po štúdiu? Do akej mieri tam potrebujem biológiu? Je to ťažké (Veľa biflovania)? Aké skoly odporúčate respektíve neodporúčate? Otvor fórum »
8. 11. 2017 16:42
8
Stahovacie nohavicky
Caute, chcela by som sa opytat aku mate skusenost so stahovacimi nohavickami. Idem na akciu kde mam dlhe saty uzke a obtiahnute a chcela som pod to stahovacie pradlo aby to bolo dokonalejsie.. no netlaci to alebo ako... Otvor fórum »
8. 11. 2017 16:36
25
Máte obavu ísť sám po zotmení?
8. 11. 2017 15:39
53
Ultimate cringe: Ktorý masami obľubovaný seriál/film/tv program vám príde ako totálna sračka či sklamanie?
50 shades, take me out.. u know the deal :D Otvor fórum »
8. 11. 2017 14:10
2
Tlmočníctvo/prekladateľstvo (AJ+iný jazyk)
Ahojte, je tu niekto kto študuje tlmočníctvo/prekladateľstvo? Ak áno, na akej škole a aké jazyky? Mohla by som vám prípadne napísať a popýtať sa na nejaké veci? :) Ďakujem :) Otvor fórum »
8. 11. 2017 11:58
4
Čo je lepšie - byť prirodzene tenký/tenká a chcieť pribrať alebo byť prirodzene tučný/tučná a chcieť schudnúť?
- byť prirodzene tenký/tenká a chcieť pribrať
- byť prirodzene tučný/tučná a chcieť schudnúť
Hlasuj »
8. 11. 2017 11:09- byť prirodzene tučný/tučná a chcieť schudnúť
Hlasuj »
13
Čo najradšej fotíte?
8. 11. 2017 09:59
5
Jawa pionier - prihlásenie
Mám doma pioniera, mam od neho aj papiere ale je prihlásený na staré československé značky, chcel by som sa opýtať, či sa dá prihlásiť na normálne a koľko by ma to stálo ? Otvor fórum »
7. 11. 2017 22:46
6
Najlepšie odjeby :D
Cawteee ľudkovia :D Spomínate si na nejaké vaše odjeby, alebo ako niekto odjebal vás? Dajte len tak sem do komentov. :D Že by sa bolo na čom zasmiať. :D Otvor fórum »
7. 11. 2017 22:18
4
Tlmocnictvo - prekladatelstvo alebo režia
rozmýslam na aku vysoku skolu ist a su dva smery, ktore ma tak najviac tahaju. prekladatelstvo (anj/frj/spaniel/holand - nejake 2 z nich) na FF UK v BA. alebo este mam vemi blizky vztah k rezirovaniu - na VSMU... Otvor fórum »
7. 11. 2017 21:41
1
Umelecká škola
Ahoj ja chcem ísť na umeleckú skolu v TN a tak by som sa chcel spýtať že aké tam sú talentovky(čo ste museli kresliť, čo ste tam robili)?? Ďakujem za odpoveď. Otvor fórum »
7. 11. 2017 20:11- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 7 Kto tu má najstarší účet?
- 8 Vies kto bol Sandokan?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Kto tu má najstarší účet?
- Rollo
Hlasuj »