Diskusie - 578. stránka fóra
25
Ste zástancom životného štýlu "V živote treba vyskúšať všetko" ?
- áno, vrátane extrémov
- áno, ale netreba to hrotiť
- nie/nepotrebujem to do života
Ďalšie možnosti »
26. 11. 2017 11:12- áno, ale netreba to hrotiť
- nie/nepotrebujem to do života
Ďalšie možnosti »
23
Duch v byte
Ahojte, myslim že máme v byte ducha. Máme 2 yorkshire, sučku 3, 5 r psíka 5 mes. Často chodia ku kuchyni pozeraju sa na 1 miesto , stekaju, v noci sa budim na to ze... Otvor fórum »
26. 11. 2017 10:58
3
Halp
Pár rokov dozadu som si tu dosť fičala na príbehoch/fanfiction o Tokyo hotel a teraz to v zápale nostalgie neviem nájsť. Pomoc? Otvor fórum »
26. 11. 2017 10:37
10
Je 12-13 rokov na začatie mažuretky veľa?
26. 11. 2017 10:31
2
Progesterón
Čaute ženy mám taký problém beriem progesterón a neskutočne sa mi z toho točí hlava mali ste niektorá rovnaký problém? Otvor fórum »
26. 11. 2017 09:12
22
Je nefér voči nemu, keď snívam o tom, že by som žila sama vo vlastnom byte bez svojho frajera?
... a iba by sme sa navštevovali? Je to niečo, na čo nemám právo a čo by rozhodilo vzťah? Neviem, nechávam si to zatiaľ pre seba, ale túžim byť úplne sama, pretože ešte stále bývam s rodičmi a... Otvor fórum »
25. 11. 2017 22:13
4
Čislovanie od určitej strany
Spravi mi niekto čislovanie vo Worde keď mu pošlem dokument? Potrebujem bez očislovania prvej strany- uvodnej, a poslednej- bibliografie (skušala som aj sama podla tutorialov ale nejde mi to) Otvor fórum »
25. 11. 2017 16:00
13
Slovná úloha
Dobrý deň, prosím aký je výsledok? Anička mala napísané dva čísla, pripísala k nim najväčší delitel a nasobok, mala štyri čísla menšie ako 100, keď najväčšie z nich vydelila najmenším dostala spoločný delitel všetkých štyroch..Aké dva... Otvor fórum »
25. 11. 2017 15:37
16
Patríte medzi Slovákov žijúcich v zahraničí?
25. 11. 2017 13:13
12
Prisla vas navstivit kontrola ked ste boli na PN ?
Som tyzden po autonehode, ale hybem sa v pohode uz viac menej, dneska ide frajerka oslavovat narodeniny vecer aj s partiou. Chcel by som ist nejak na dve-tri hodky, dat darcek a ist domov. Aka... Otvor fórum »
25. 11. 2017 12:25
9
Bioinformatika
Pardon, že sa ozývam s podobnou témou ešte raz, ale potrebujem poradiť. Rozpíšem sa v komentári :) Otvor fórum »
25. 11. 2017 12:17
1
Koule, Gule, Varle, Pytel atd.
Moze mi nejaka zena vysvetlit preco niektorym zenam tak extremne vadi hladenie, lizanie, drazdenie semennikov ked na tom nic neni? X krat sa stalo, ze mi nejaka zena povedala, ze sa jej to nepaci, nechce, ... Otvor fórum »
25. 11. 2017 12:11
1
Belabel
Pozná niekto túto stránku? Sú spoľahliví? Chcem si u nich vytvoriť nejaké originálne, vianočné darčeky, ale nepoznám nikoho kto má s nimi nejakú skúsenosť... Ďakujem za každé rady :) Link keby niečo:... Otvor fórum »
24. 11. 2017 21:19
9
Mali by ste problém začať si s človekom, ktorý sa volá rovnako ako nejaký člen vašej rodiny?
- Áno, vadí mi to. Ale nemal/a by som problém začať si s ním/ňou.(dokedy?)
- Nie, vôbec mi to neprekáža.
- Áno, vadí mi to. Preto pri takýchto ľuďoch vôbec nezvažujem niečo viac.
Hlasuj »
24. 11. 2017 20:07- Nie, vôbec mi to neprekáža.
- Áno, vadí mi to. Preto pri takýchto ľuďoch vôbec nezvažujem niečo viac.
Hlasuj »
1
Software navrhovanie súčiastok a materiálov
Pozná niekto software na navrhovanie súčiastok a pod. ? Navrhovanie celej súčiastky, dizajnu a pod. Otvor fórum »
24. 11. 2017 20:06
13
Ked mas hanburger
ktory je 3x vacsi ako tvoje usta (vola sa to royal a predavaju to napriklad na dolnych honoch oproti tescu) tak ho zjes cely na jeden hryz alebo si vyberes mesa zemle a oblohu a schalujes to s priborom? Otvor fórum »
24. 11. 2017 20:05- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 7 Kto tu má najstarší účet?
- 8 Vies kto bol Sandokan?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Kto tu má najstarší účet?