Diskusie - 574. stránka fóra
Direkt neu 1
Čaute nemá tu niekto oficiálne testy na direkt neu 1? Celkom by sa mi hodili keďže mám teraz toho strašne veľa do školy a nestíham sa všetko naučiť... Ak by niekto vedel pomôcť tak by som bol happy :) Otvor fórum »
3. 12. 2017 17:02
3
Stolík pod TV aspoň 70 cm výška
chcem si vymeniť v spálni stolík pod TV problém je že všetky stolíky čo som našiel majú výšku okolo 40 - 55 cm. Lenže keď ležím v posteli a som zakrytý hrubým paplónom tak by som pri nízkom stolíku... Otvor fórum »
3. 12. 2017 14:37
16
Aký najhorší darček ste za život dostali?
Keď už sa tak blížia tie vianoce :D tak ma napadla taká otázka ohľadom darčekov: aký najhorší darček ste za život dostali? :) Otvor fórum »
3. 12. 2017 14:16
11
Objektív
Ahojte potrebujem poradiť mám cannon eos 650d a k nemu základný setový objektív Canon EF-S 18-55mm f/3. 5-5. 6....tento objektív sa mi pokazil, momentálne na opravu nemám úplne čas a neviem či sa to vôbec... Otvor fórum »
3. 12. 2017 11:58
4
Audio výstup 3. 5mm konektor samec na bluetooth
potreboval by som z televízora prenášať audio výstup cez bluetooth do veže. ale TV nemá bluetooth výstup (aspon myslím). viete mi na to poradiť nejaký adaptér (vysielač) ktorý by to dokázal? veža má v sebe zabudovaný bluetooth prijímač. Otvor fórum »
3. 12. 2017 11:33
2
Problém s darčekom
Kúpila som Kindle cez Amazon ako darček. Problém je, že teraz keď si chcem kúpiť nejakú knížku, tak mi tam ukazuje, že kam ju môžem poslať, takže mi dáva na výber môj Kindle 1 a... Otvor fórum »
3. 12. 2017 03:59
8
Nejaký didaktik/znalec slovenského jazyka?
Predpoklám, že znalcov nášho rodného jazyka tu bude určite neúrekom. Ale je tu i znalec didaktiky slovenského jazyka, kt. by mi vedel poradiť s termínmi ako: synekdocha, epizeuxa, synestézia a pod. v aplikácií... Otvor fórum »
2. 12. 2017 21:04
6
Pokazená mech. Na gitare
Zasekla sa mi mechanika na Ečku a neviem čo s tým... menil som struny všetko ok ale začalo mi vynechávať Ečko potom mi ladilo len do c a potom sa zaseklo úplne. Skúšal som navijat aj do opačnej... Otvor fórum »
2. 12. 2017 19:19
1
Video věnováno všem přítelkyním
https://www. youtube. com/watch?v=RdC_BWRDm7w Co na toto video říkáte? Pobavilo Vás? Otvor fórum »
2. 12. 2017 18:11
7
Francúzsko
Máte radi Francúzsko? Francúzsku kultúru a celkovo všetko francúzske? Proste ste frankofili? Otvor fórum »
2. 12. 2017 15:29
7
Vlasy
Ahojte, ... mate nejake overene rady ako urychlit rast vlasov? :) nejake doplnky vyzivy, sampony, oleje? Otvor fórum »
2. 12. 2017 11:21
18
Myslíte že, sa mužom páčia zručne ženy?
2. 12. 2017 11:16
4
Odborne e-knihy v AJ
Poradte prosím dobru stránku na odborné knihy (chemického, strojárskeho, priemyselného zamerania) v angličtine. dakujem- Otvor fórum »
2. 12. 2017 10:44
7
Stretkvapko
Už sa vám stalo, že človek, ktorého ste si "objednali" cez internet vyzeral lepšie v skutočnosti než na fotkách? Očakávate vôbec, že pokiaľ niekto pôsobí na fotke menej atraktívne a sympaticky realita môže byť inde? Sem so... Otvor fórum »
2. 12. 2017 00:34
16
Ako je to možné ?
robil som si kura v mikrovlnke a prihorelo mi tak som si dal dole to spalene a zjedol lenze ono to kura clovek by si myslel ze ked prihorelo tak bude aspon mäkke lenze ono bolo este tvrdsie... Otvor fórum »
1. 12. 2017 21:37Niečo produktívne alebo zaujímavé/spoločenské okolie Žilina/Trenčín?
Ahojte, ak by ste boli takí milí, potrebovala by som troška inšpirácie, viete o nejakých podujatiach, kurzy, akcie všeličo iné okolie Žilina a Trenčín(kľudne aj inde, len som dala príklad)? Troška si rozšíriť obzor... Otvor fórum »
1. 12. 2017 20:44- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 7 Kto tu má najstarší účet?
- 8 Vies kto bol Sandokan?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Kto tu má najstarší účet?