Diskusie - 572. stránka fóra
20
Prečo si baby dávajú mobil a iné veci do zadných vreciek na rifliach?
- Chcú aby im ho ukradli
- Chcú si ho prisadnúť a poškodiť
- Chcú mať hranatejšiu prdel
Ďalšie možnosti »
6. 12. 2017 00:55- Chcú si ho prisadnúť a poškodiť
- Chcú mať hranatejšiu prdel
Ďalšie možnosti »
11
Slecna mlaskajuca vagina
ked som v posilovni a docvicim tak sa idem osprchovat ladovou vodou aby som sa trosku schladil ale ked sa oblecem zase mi je horko asi 10 min. a po prichode domov musim znova do sprchy. ako... Otvor fórum »
5. 12. 2017 20:03
32
Koľko GB mobilných dát mesačne potrebujete?
Ak tušíte. Ak nie, tak si aspoň tipnite :D Otvor fórum »
5. 12. 2017 19:46
4
Notebook - vrátenie
Na nemenovaný web som už písal a niesu schopný mi odpovedať, tak z dlhej chvíle napíšem aj sem. Kúpil som si nb, nainštaloval/regol win na seba (úvodný sprievodca a registrácia na microsoft), kt. bol k nb... Otvor fórum »
5. 12. 2017 17:18
33
Prečo chcú kresťania zakázať potraty, drogy, prostitúciu atď
Veď boh dal človeku rozum a slobodnú vôľu... tak prečo mu ju chcú kresťania zobrať? ak človek nekoná dobro z vlastnej vôle ale len zo strachu pred trestom nemá jeho konanie žiadnu hodnotu. Otvor fórum »
5. 12. 2017 15:54
2
Chodí niekto na Filozofickú fakultu zameranie učiteľstvo?? skúsenosti?
Ahoj, chcem sa spýtať niekoho kto na tú školu chodí alebo chodil aké má skúsenosti, pocity z tej školy, či z nej niečo má, aký tam je prístup a či sa to dá zvládnuť a konkrétne... Otvor fórum »
5. 12. 2017 14:10
10
Je mozne otehotniet ?
Nesmejte sa, sama by som na tu otazku kedysi odpovedala ze sotva....ale psychika robi svoje... bol to treti styk v poradi, dva krat sa pred tym urobil a umyl, vzdy s kondomom, pri tretom styku praskol... Otvor fórum »
5. 12. 2017 13:53
14
Rozumiete si so súrodencami?
5. 12. 2017 12:16
4
Balík do ČR
ahojte, objednala som si z eshopu topanky lenze mi nesadli tak ich chcem vrátit a teraz pozeram ze to musim az do ceska poslat :D na poste to vraj stoji 8 eur je to pravda ? neda sa to... Otvor fórum »
5. 12. 2017 11:52
43
Veriš v boha?
- ano v jahveho
- nejakeho ineho ako jahve (trebars Zeus, Ahura Mazdu, Brahma, Hare krišna)
- nie neverim, modlim sa k marxovi, leninovi a hranolovi
Hlasuj »
5. 12. 2017 08:38- nejakeho ineho ako jahve (trebars Zeus, Ahura Mazdu, Brahma, Hare krišna)
- nie neverim, modlim sa k marxovi, leninovi a hranolovi
Hlasuj »
11
Si Introvert alebo Extrovert?
5. 12. 2017 08:30
4
Odstranenie zlcnika - vojak
Hrozi vojakovi, ktorému budu musiet odstranit zlcnik zdravotna klasifikacia D ? Otvor fórum »
5. 12. 2017 04:07
3
Chodí u vás Mikuláš aj keď doma nemáte deti?
5. 12. 2017 03:20
4
Zabalenie balíka na pošte
ahojte, objednala som si topánky z eshopu ale nesadli mi tak ich chcem vrátit len neviem ako zabalit tu krabicu :D do coho by som ju mohla zabalit ? alebo mi to vedia zabalit na pošte ? Otvor fórum »
4. 12. 2017 22:53
4
Dokument Nejsledovanější
Čaute ľudia chcela by som sa spýtať neviete na akej stránke by sa dal pozrieť/stiahnuť ten dokument o youtuberoch Nejsledovanější? Odpovede ako "je to sračka" a podobne mňa nezaujímajú chcem si to len pozrieť pretože som nestihla kino. Dekuju... Otvor fórum »
4. 12. 2017 21:59
5
Vysoká škola v Dánsku/kea
Ahojte! Je tu niekto kto študuje v Kodani na Kea? S akými známkami vás alebo ľudí ktorých poznáte vzali?( áno viem že na známky sa nekladie najväčší dôraz ale predsa) Otvor fórum »
4. 12. 2017 21:55Vysoká škola
Chcela by som sa spýtať na odbor Urgentná zdravotná starostlivosť na VŠ v Prešove. Ohľadom prijímacích skúšok, viem čo všetko je tam potrebné ale chcela by som o tom zistiť viac a či je problém sa tam dostať.... Otvor fórum »
4. 12. 2017 21:17- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 7 Kto tu má najstarší účet?
- 8 Vies kto bol Sandokan?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Kto tu má najstarší účet?
- Nemáme
- Je prerobená na podkrovie
Ďalšie možnosti »