Diskusie - 567. stránka fóra
13
čierne sviečky (na tortu)
Ahojte! Kamoši potrebujem zohnať NA DNES VEČER čierne sviečky (na tortu - radšej uzke ako také veľké ako na adventný veniec :D ). Mám po ruke iba AUPARK... Viete mi tam poradiť nejaký obchod? Otvor fórum »
15. 12. 2017 15:51
25
Penis
Ahoj mám 12 môj penis ma 10cm a keď sa postavy ma 14cm je to normálne?napiste svoj názor. A môžte dať skype niekedy spolu zavoláme. kto ma zaujem nech sa ozve na email 493rado493@gmail. com ak mate rovnaky problem... Otvor fórum »
15. 12. 2017 13:58
11
Otázka pre Bratislavčanov?
Čo je najväčšie plus a čo najväčšie mínus Bratislavy? A za koľko rokov, ak by mala BA dobrých primátorov, sa dá mesto dať do poriadku? Aby to bolo mesto aspoň na úrovni Brna, alebo Krakowa. Otvor fórum »
15. 12. 2017 13:37
30
Ako zaujať chalana?
Poradíte mi ako zaujať o ročník staršieho chalana? Stretávam ho v škole na chodbách a vždy keď ho vidím môj mozog sa už nedokáže na nič iné sústrediť. Vidím na ňom, že je iný... Otvor fórum »
15. 12. 2017 00:30
7
Ako si zmenim pohlavie
Nedávno som sa prihlásil na birdz a miesto pohlavie clapca som si dal dievča. da sa to nejak zmeniť? Otvor fórum »
14. 12. 2017 20:22
7
Skorá téma na najbližšie obdobie.
Akú máte inšpiráciu do nového roka? Čo chcete dokázať v budúcom roku? Čo ste objavili v tomto roku a radi by ste sa o to podelili aj s ostatnými? (Kľudne sa podeľte aj o názov knihy a iné drobnosti. )... Otvor fórum »
14. 12. 2017 18:40
2
Poradte nejaku kvizovu PC hru
S rodinou by som si rad zahral, cize nieco v slovencine/cestine na sposob kvizovych otazok. Milionara uz mame za sebou a este sme hrali cez psp emulator Buzza, ale vsetky otazky sa uz len opakovali.. a na... Otvor fórum »
14. 12. 2017 17:18
14
Radšej by som si zvolil
- Stratiť všetkých ľudí, na ktorých mi záleží
- Stratiť všetky veci, na ktorých mi záleží
- Neviem si vybrať/ Iná odpoveď
Hlasuj »
14. 12. 2017 15:00- Stratiť všetky veci, na ktorých mi záleží
- Neviem si vybrať/ Iná odpoveď
Hlasuj »
53
Máte skúsenosti s Crypto-menami?
Mám na mysli Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple .... Investovali ste niekedy do nejakej z nich? Do ktorej by ste investovali teraz ak by ste mali k dispozícií financie? Je to podľa vás strata času? Otvor fórum »
14. 12. 2017 10:47
2
Stiahnutie zadarmo
Neviete kde si môžem stiahnuť zadarmo seriál new girl s05 ? Otvor fórum »
13. 12. 2017 22:09UNIPO- zmena študijného programu
Ahojte, menil si z vás niekto študijný program na unipo? Ako ste potom zvladali dobehnutie zimneho semestra v letnom? Tiez si menim, tak chcem vediet, ake to bolo narocne. . Otvor fórum »
13. 12. 2017 21:48
4
Kamagra predaj Bratislava
Kde sa da zohnat narychlo v Bratislave? ; ) Otvor fórum »
13. 12. 2017 19:13
3
Bakalárka parafázy/citácie/kontrola originality
Mám historickú tému-Napoleon vychádzam z odborných knih nakoľko minulosť neovyplvnim(snazim sa ich parafrazovat)-otázka, ráta sa za plagiátorstvo parafrázovanie knihy ked neuvediem za kazdou vetou autora? to by bola banalita nie? Otvor fórum »
13. 12. 2017 14:11
29
Vaše najkrajšie kultúrne, umelecké zážitky roku 2017?
Môže to byť filmový, divadelný, výtvarný zážitok. Proste čo vás tento rok najviac oslovilo? Otvor fórum »
13. 12. 2017 12:33
8
Vybral by som si
- Radšej jedno prianie, splnené okamžite
- Radšej tri priania, splnené o päť rokov
- Neviem si vybrať/Iná odpoveď
Hlasuj »
13. 12. 2017 12:19- Radšej tri priania, splnené o päť rokov
- Neviem si vybrať/Iná odpoveď
Hlasuj »
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 7 Kto tu má najstarší účet?
- 8 Vies kto bol Sandokan?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Kto tu má najstarší účet?