Diskusie - 559. stránka fóra
15
Zapal pluc zo zimy
Chcem sa prosim spytat ze v izbe nekurim a mam tam teda trochu chladno a dnes rano som sa poc spanku zobudil na to ze som mal studenu pokozku na pravom ramene a taktiez hrudnik pravu stranu som mal... Otvor fórum »
3. 1. 2018 08:20
12
Mám 14 žiadna baba má nechce
Potreboval by som sa niekedy s niečím viac zdôveriť a niekedy mám fakt ťažké chvile a mám chuť sa zabiť. Pomohla ale neviem si žiadnu najist není to tím že som škaredý ale že mám akné nemám ho moc... Otvor fórum »
3. 1. 2018 05:17
13
Rozmnožovanie
Keby nebol pohlavný styk medzi mužom a ženou spôsob splodenia dieťaťa, a rozmnožovanie by prebiehalo inak, dnes by na svete možno nebola ani 1 miliarda ľudí. Keďže by každý iba súložil, a nevznikali by z toho... Otvor fórum »
3. 1. 2018 02:59
4
Hladám seriál
Nevie niekto na akej stránke by som mohla pozrieť alebo stiahnuť seriál Let 29 (Flight 29 Down)? Hladám to všade a nemôžem to nikde nájsť. Otvor fórum »
3. 1. 2018 02:14
34
Internetové stránky, za ktoré sa hanbite
Chodíte na nejaké internetové stránky, čítate články, alebo pozeráte videá, za ktoré by ste sa pred inými mali hanbiť? (Inšpirovalo ma fórum o tom, či sa dá cez wifi prezerať história iného zariadenia) ... Otvor fórum »
2. 1. 2018 20:30
30
Vidí otec historiu stranok ktore navstivim cez jeho wifi?
Ahojte..chcela by som sa spytat ci je mozne aby moj otec videl historiu stranok ktore som si pozerala cez jeho wifi? Ano u seba v mobile to vymazem.. ale ma wifi nejaku historiu ktoru si on vie pozriet? da sa... Otvor fórum »
2. 1. 2018 19:49
15
Aké sú vaše plány v oblasti kultúry na rok 2018?
Aké divadlo chcete vidieť? Na aký koncert chcete ísť? Aké knihy chcete prečítať? Proste čo z kultúry chcete zažiť v roku 2018? Otvor fórum »
2. 1. 2018 18:52
23
Potrpíte si na ticho/tmu počas spánku?
- Pre spánok potrebujem ticho aj tmu
- Pre spánok mi stačí ticho
- Pre spánok mi stačí tma
Ďalšie možnosti »
2. 1. 2018 15:29- Pre spánok mi stačí ticho
- Pre spánok mi stačí tma
Ďalšie možnosti »
5
Pomoc v Photoshope
Pomozte s Photoshopom. Z obrazku som vyretusoval napis pomocou Smudge tool. No ako vidno pozadie by malo smerom nahor pomaly prechadzat do tmavsej farby. Ako teraz urobim plynuly prechod? Otvor fórum »
2. 1. 2018 15:28
39
Sex v 13tich?!
Keďže tuto môže byť len 255 písmen napíšem to do komentára Otvor fórum »
2. 1. 2018 14:43
4
Výlet do jUeSeJ - New York
Ahojte. Chcel by som si spraviť výlet do NY, na koľko by ma to približne vyšlo táto cesta v prípade, že by som tam chcel ísť približne na taký týždeň. Ak by ste boli takí dobrí... Otvor fórum »
2. 1. 2018 14:36
11
Strata chuti hrať na gitare.
Zdravíčko Hrám na gitare 8 rokov , a postupne ma to prestavá baviť. Nenachádzam chuť cvičiť. Niekedy som cvičil aj 4 hodiny. Cvičil som čo sa dalo (techniky , stupnice , arpeggia... Otvor fórum »
2. 1. 2018 13:58
14
SÚRNA POMOC_MAČKA
Čiže stala sa mi dosť zlá vec teda mojej mačke. No ja som sa škrabla na ruži a išla som si to vydenzifikovať tak som zobrala tampón na ktory som dala dosť veľa Detolu a tak som si to... Otvor fórum »
2. 1. 2018 13:57Online shopy na zahraničné veci,,
Ahojte poznáte nejaké ďalšie e-shopy typu queens, shattle, trendsetter? Ideálne aj s väčším výberom :D Otvor fórum »
2. 1. 2018 00:15
8
FCHPT stu
Ahojte, študuje niekto na tejto fakulte? Ktorý odbor sa najviac oplatí študovať? Aaa páči sa vám? Prídu mi všetky skoro rovnaké... takže si neviem vybrať.. Ďakujem Otvor fórum »
1. 1. 2018 23:22- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 7 Kto tu má najstarší účet?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Kto tu má najstarší účet?