Diskusie - 557. stránka fóra
20
Fajčíš vo vnútri? (v izbe, byte, dome)
6. 1. 2018 05:19
2
Nazov prieskru na prenajom
Caute, chcel by som si prenajat nejaky priestor v Bratislave lenze vsetko co som zatial nasiel su bud byty alebo obchodne pripadne administrativne priestory a co hladam by bol priestor na osobne vyuzitie, stacila by jedna miestnost a... Otvor fórum »
6. 1. 2018 03:16
15
TUKE / STUBA - architektúra
Ahojte, chcem sa poradiť ohľadom štúdia arch. Som druhacka na gympli kde mame myslim že velmi dobru matematiku a fyziku (ucitalia vedia naucit)... a musim povedat ze mat ma na gympli zacala velmi bavit a hlavne rysovanie, ... Otvor fórum »
6. 1. 2018 01:26
5
Architektúra VUT Brno, ČVUT Praha
Chcela by som sa opýtať či už nemáte náhodou nejaké ("tajné") informácie aké sochy budú na prijímacích skúškach a aké úlohy budú v jednotlivých dňoch a pod. + Chcela by som sa opýtať... v... Otvor fórum »
6. 1. 2018 01:24
7
Užívanie Antikoncepcie
Ahojte, chcem sa spýtať, že čo sa stane keď začnem antikoncepciu užívať v protismere šípok. Má poradie nejaký veľký význam? Otvor fórum »
6. 1. 2018 01:17
49
Aká je vaša obľúbená filmová, seriálová, knižná, herná hláška?
Máte nejakú? :) Otvor fórum »
5. 1. 2018 23:58
1
Štipendium na strednúškolu v zahraničí
Poprosila by som o skúsenosti so štipendiom na SŠ do zahraničia. Kde žiadať, vybavovať, informovať sa. Budem vďačná za každé info. Kompetentní nič nevedia, už som obvolala všetky možné inštitúcie ! Otvor fórum »
5. 1. 2018 22:29
5
Čo to je?
teraz sa mi to zobrazila takato vec na facebooku https://www. gearbest. com/stands-holders/pp_1526242. html alle neviem prísť na to čo to je Otvor fórum »
5. 1. 2018 21:36
6
Kniha podobná ako Mŕtve dievča neklame
Kúpila som ju sestre na Vianoce a páčila sa jej, chcela by som jej na meniny kúpiť podobnú ale v tomto žánri sa nevyznám, ja som skôr na fantasy :D takze keby ste vedeli poradiť nejakú podobnú tejto... Otvor fórum »
5. 1. 2018 19:46
6
Nemčina
Ahojte, čo znamená doslova gemacht werden konnen a kedy sa to používa díkk Otvor fórum »
5. 1. 2018 15:21
10
Hra na zabavenie sa s kamarátom
Poznáte nejakú online hru pre dvoch hráčov, ktorá je zadarmo? Nemám v pláne dávať za to peniaze, ide o zábavu na jeden večer. Mám na mysli hru ako napr. Damned, alebo niečo také. Ďakujem... Otvor fórum »
5. 1. 2018 14:52
5
Gta na ps3 a xbox one
Ahojte, prosím dá sa nejako spraviť aby kamarát mohol hrať gta online na ps3 a ja na xbox one a aby sme boli na rovnakom servery? Otvor fórum »
5. 1. 2018 13:37
5
Stresujem pred zapasom
Hram tenis už dlhe roky ale moje vysledky niesu take ake by som čakala. Problem bude asi ten že sa stale pred zapasom dopredu vystresujem a neviem ako tomu mam čeliť. Ďakujem za rady. :) Otvor fórum »
5. 1. 2018 12:10
11
Je lepšie ísť na VŠMU alebo policajnú akadémiu?
5. 1. 2018 11:08
19
Po prvýkrát
ahojte. mam taky da sa povedat problem. boli prvý sex? s frajerom sme kratko no bojim sa aj tak dosť. priznala aom sa mu že som panna povedal ze nevadi a ze je to vynimocne. vsade citam... Otvor fórum »
4. 1. 2018 19:55- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 7 Kto tu má najstarší účet?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Kto tu má najstarší účet?