Diskusie - 555. stránka fóra
11
19
Čítanie myšlienok inymi ludmi :(
Caute, chce sa opytat, ten kto ma skusenosti alebo sa trochu vyzna do telepatie, ako sa tejto schopnosti zbavit, viem ze ludia obcas vedia na co myslim - teda som induktor , prosim o seriozne odpovede... Otvor fórum »
10. 1. 2018 00:30
32
Chalpi kam chodite ked chcete mat pokoj od zenskeho
pohlavia? zeny kam chodite ked chcete mat pokoj od muzskeho pohlavia? Otvor fórum »
9. 1. 2018 22:40
47
Prečo dievčatá
Girls, aký je väčšinou dôvod rozchodu s vašimi polovičkami? Nie vždy je to chyba "mužov". Čakáme zmysluplné odpovede, nehanbite sa povedať aj najhlúpejší rozchod. Triii... šty... ri ideeeš. Otvor fórum »
9. 1. 2018 10:16
4
Vysoké školy,, UKF
Zdravím, chodí niekto na UKF do Nitry ? Chcela by som vedieť aký je odbor Špeciálne chovateľstvo, aké boli prijímačky, či je štúdium náročné poprípade aké iné katedry sa oplatia študovať . Otvor fórum »
9. 1. 2018 08:24
18
Žurnalistika
Heeey.. No takže chcem sa vás opýtať, chcem byt veľmi novinár, redaktor no asi budem potrebovať výšku ako na tomorrowlande piko. Takže sa chcem poradiť kde sa oplatí BA/Nitra, aké veci na príjmačky si pozrieť a... Otvor fórum »
8. 1. 2018 23:29
5
IB
Môžem sa hlásiť na IB na GJH aj keď som momentálne v treťom ročníku? Otvor fórum »
8. 1. 2018 23:17
1
Krajinná a záhradná architektúra
Je tu niekto kto chodí na záhradnú architektúru v Nitre? Chcela by som sa opýtať na talentoky. Aké boli? Čo tam bolo? Je to dobrá škola? Otvor fórum »
8. 1. 2018 22:54
3
Vysoká škola: Psychológia
Rozmýšľam v poslednej dobe veľmi intenzívne nad vysokou školou. Rozhodovala som sa medzi medicínou a psychológiou. Hovorila som si pre a proti a vyhrala u mňa psychológia. Myslíte si že som sa rozhodla správne? Ak je tu niekto z... Otvor fórum »
8. 1. 2018 21:38
4
Politológia / Verejná správa?
Ahojte, rozmýšľam kam na výšku. Zaujali ma dva študijné odbory - politológia a verejná správa. Rozhodujem sa medzi nimi a vôbec si nie som istý. Čo by ste mi vy skôr poradili? Ktorou cestou sa uberať... Otvor fórum »
8. 1. 2018 18:28
38
Ktoré vedy sú vám najbližšie?
8. 1. 2018 15:40
17
Vysoká škola (ekonomia) študovať v ČR či lepšie na SR?
Čaute, je tu niekto kto študuje/oval odbor ekonómie alebo finance (môže byť aj iný odbor) na ESF MUNI? Potrebujem s niečím poradiť... Respektíve mám ísť študovať ekonómiu do ČR či ostať na SR? keď to... Otvor fórum »
7. 1. 2018 23:24
22
Právo?
Ahojte :) Mala by som záujem o štúdium práva ale nie som ešte pevne rozhodnutá či na Slovensku alebo v Čechách... Je tu niekto z Masarykovej z Brna , právnicka fakulta alebo z Ke ,... Otvor fórum »
7. 1. 2018 22:22
9
Bitcoin mining
Dobrý deň všetkým, prepáčte ak som to dal do zlej témy ale chcel by som sa opýtať. Mal by som záujem kúpiť si AntMiner R4, len ho neviem nikde nájsť na originál stránkach je všetko vypredané nepozná... Otvor fórum »
7. 1. 2018 22:19- 1 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny