Diskusie - 553. stránka fóra
15
Rozdiely medzi rasami
Su si podla vas vsetky rasy rovne?Prosim neriesme teraz rasovu nenavist, ale cisto z vedeckeho hladiska su si rovne? https://static. iq-research. info/20150809/img/iq_by_country. png http://i64. tinypic. com/ie15rc. jpg Otvor fórum »
12. 1. 2018 12:36
13
Myslíte si, že sa človek dokáže naučiť po čase každú činnosť?
- Skôr áno, po dlhom tréningu/praxi sa dokáže naučiť takmer všetko
- Skôr nie, potrebuje na to taktiež vlohy
- Iná odpoveď
Hlasuj »
12. 1. 2018 10:04- Skôr nie, potrebuje na to taktiež vlohy
- Iná odpoveď
Hlasuj »
20
Kto je najznámejší užívateľ na Birdzi?
Kto je podľa teba najznámejší, najdiskutovanejší? Otvor fórum »
12. 1. 2018 05:19
3
Priemer známok
Ahojte :) chcem si podať prihlášku na prirodovedeckú fakultu v KE, ale môj priemer známok je okolo 1, 3 za 4 roky. Nepoznáte niekoho kto sa tam dostal a aký mal priemer známok ? Som dosť v... Otvor fórum »
12. 1. 2018 02:15
5
Ako sa zoznamujú slepí ľudia?
Alebo nejak zle vidiaci... Asi nechodia na online zoznamky ako my čo :D Otvor fórum »
12. 1. 2018 00:02
7
SCIO testy
Prosím vás je potrebné mať do Bratislavy na katedru žurnalistiky Scio testy ? A ak áno, nájde sa tu niekto kto podstúpil scio? Otvor fórum »
11. 1. 2018 22:21
7
Vtipné príhody so starými rodičmi?
Máte dáke vtipné príhody so svojími starmi rodičmi? Alebo inými staršími príbuzními? Spôsobené hlavne snahou sa prispôsobiť dobe? Otvor fórum »
11. 1. 2018 22:01
9
Vymazané fotky
Ahojte, vedeli by ste mi niekto poradiť ? Mám iphone 5s a vymazala sa mi väčšina fotiek z albumu obľúbené, ostatné fotky sú vporiadku. Snažila som sa ich obnoviť pomocou recovery softvéru, kde mi... Otvor fórum »
11. 1. 2018 21:17
12
ALZA problémy
Ahojte chcem sa vás opýtať v novembri som si objednala z alzy tablet ten prišiel ale dostala som aj adventny kalendár a tam som vyhrala slúchadlá Hyper X Cloud Gaming Headset ale doteraz som ich nedostala. Vyplnila som čo... Otvor fórum »
11. 1. 2018 19:50
14
Nechutenstvo, ako zvysit apetit?
Je obdobie skuskoveho a na kazdeho stres posobi nejako inak. Ja som z tych ktory do seba nedokazu nic dostat. Dva tyzdne som uz poriadne nejedla a citim ako som uz fakt zoslabla. Ledva do seba dostanem... Otvor fórum »
11. 1. 2018 16:44Martin verejne zdravotnictvo
ahojte je tu niekto kto to študuje? prosím TS Otvor fórum »
11. 1. 2018 16:22
29
Ake nabozenstvo si vybrat
- krestanstvo, vacsina cirkvi povoluje sex a po svadbe inak nezakazuju nic
- islam - zakazuju alkohol - povoluju sex s kozami
- mormoni - povoluju alkohol a mnohozenstvo
Ďalšie možnosti »
11. 1. 2018 16:04- islam - zakazuju alkohol - povoluju sex s kozami
- mormoni - povoluju alkohol a mnohozenstvo
Ďalšie možnosti »
3
Fyzioterapeut bez titulu?
Ahojte chodim na masas k maserke ktora mi povedala že nemá Vš. Na stene ma osvedcenia, diplomy kurzy ale na dverach ma napisane ze je fyzioterapeut ako nim moze byt bez vš? mám totiž záujem tiez o takuto... Otvor fórum »
11. 1. 2018 15:48
1
Vysoká škola UKF/SPU
Študuje sa na všetkých katedrách SPU chémia? Kedže som mala na gympli profesora ktorému sa vyučovať nechcelo a teda z chémie toho veľa neviem. A či by som mala šancu na tejto škole aj keď neviem... Otvor fórum »
11. 1. 2018 15:44
8
Pôžička
Zdravím, viete mi niekto poradiť, ktorá finančná inštitúcia by mi vedela poskytnúť pôžičku vo výške aspoň 6000€, hoci mám len zmluvu o spolupráci? Pracujem už polroka a dostávam príjem každý mesiac, akurát nie som vedený ako... Otvor fórum »
11. 1. 2018 13:08
2
EUBA NHF 2. stupeň
Chcem sa opýtať kto chodí na NHF do Bratislavy najlepšie na 2. stupeň. Potreboval by som vedieť ako je to s príjmačkami. Ďakujem Otvor fórum »
11. 1. 2018 13:00
9
Blogeri na Slovensku
Sú na Birdze aj blogeri ? Chcela by som vedieť ako sme na to na Slovensku. Som Avon Lady a môj priateľ robí web straánky. Mám blog o Avone . www. avonblog. sk Otvor fórum »
11. 1. 2018 12:08- 1 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny