Diskusie - 551. stránka fóra
19
Sebapoškodzovanie , literatúra , knihy
Ahojte, idem robiť sočku o sebapoškodzovaní a chcem sa vás spýtať, či neviete o nejakej literatúre, kde by sa o tom písalo, alebo nejaké dobré webové stránky, proste kde nájdem niečo viac ako na wikipédii...... Otvor fórum »
14. 1. 2018 21:02
6
Zháňam respondentov. Za každého budem vďačný.
Ahojte. Potrebujem čo najviac odpovedí na tento dotazník. Prosím, odpovedajte zodpovedne. https://www. survio. com/survey/d/R5F7U6D1C2N6L8G5R Otvor fórum »
14. 1. 2018 20:55
1
UNIVERZITA RUŽOMBEROK
Ahojte, chcem sa spýtať na Ružomberskú univerzitu, a odbor urgentnej zdr. starostlivosti, či mať niekto skúsenosti s prijimačkami, a niečo o tom štúdiu, budem veľmi vďačná :) Otvor fórum »
14. 1. 2018 20:36
7
Rnb
myslite ze ked chlap obcas pocuva aj rnb alebo deep house a dokonca rozozna lososovu od ruzovej a fuchsiaovej tak je gay? Otvor fórum »
14. 1. 2018 19:30
19
Je mi do placu :(
kupil som nove zrkadlo nad umyvadlo fajnove aj s polickami som zistil ze je prilis siroke normalne zasahuje az do okenice... neviem ci mam teraz zrezat kus okenice a bude to presahovat az do okna normalne mi je tak... Otvor fórum »
14. 1. 2018 15:37Predaj kanekalonu
Potrebovala by som kupiť kanekalon na box braids ale neviem kde ho zohnať. Na českych e-shopoch su drahe postovne. Slovenske som žiadne nenašla. Ak by niekto vedel nejakú stránku alebo kamenny obchod napište ; ) budem vďačná Otvor fórum »
14. 1. 2018 14:47
5
Piercing v pere
chcela by som si dať piercing do spodnej pery.. ale kedže boxujem tak piercing nemožem mať ale rozmýšlam že ak by som si ho dala a ked by som ho už mala dlhšie že by sa to zahojilotak na treningy/zápasy... Otvor fórum »
14. 1. 2018 12:25
7
Simpsonovci
Cez čo pozeráte Simpsonovcov? Cez akú stránku kde su vsetky série od 1. Až po terajsu? Hlavne bez vírusov a zadarmo. Dakujem. . Otvor fórum »
14. 1. 2018 11:51
12
Ocuvajte ma sem birdzaci
kde sa da kupit vrtacka? ale aj s kufrikom s vrtakmi roznych hrubiek. a tiez elektricky srobovak riez ako kufrik s roznymi velkostami. a hmozdinky? poradte daky obchod kde maju taketo veci? Otvor fórum »
14. 1. 2018 10:38
9
Hrčka na uchu
ahojte na uchu hore na laloku sa mi spravila mala hrčka neboli ma a je tvrda objavila sa ani neviem ako viete mi poradit co to môže byt neni ani červená ani biela uz asi 14 dni ju mam ? Otvor fórum »
14. 1. 2018 05:57
22
Čo na to poviete?
Existujú podľa vás ešte ľudia ktorí chápu a snažia sa dodržiavať kresťanské hodnoty? Je možné aby som si v dnešnej dobe našla za partnera slušne vychovaného chalana? :D alebo mám ostať navždy sama? Otvor fórum »
14. 1. 2018 00:34
8
Napíš svojích 7 divov sveta?
Mojích 7 divov sveta sú. 1. mesto 2. ľudská prax 3. humor 4. láska 5. divadlo 6. viera 7. ľudský technický... Otvor fórum »
14. 1. 2018 00:07
16
Pokúsil si sa niekedy o napísanie básne?
13. 1. 2018 23:02
6
Nereagujú niektoré písmena na klávesnici
Ahojte, som technický antitalent a neviem ako sa mi podarilo na ntb to, že mi nepíše niektoré písmena Napr a, s, d, f ale keď ich stlačim vždy mi vyskočí okno ktoré otvoríte pravým klikom na myške Otvor fórum »
13. 1. 2018 22:48
10
Kniha o vegánskej (vegetariánskej) výžive
Čaute, poraďte prosím knižku (stránku, blog) o veganskej výžive a zostavovaní jedálničku pri vegánskej strave. Asi mesiac si cez cronometer checkujem kalorie a živiny a evidentne sa stravujem úplne napiču :D a aj pri tréningu sa občas... Otvor fórum »
13. 1. 2018 22:40- 1 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny