Diskusie - 549. stránka fóra
7
Básne na recitáciu na Hviezdoslavov Kubín.
Práve je ten správny čas, keď každá matka hľadá pre svoje dieťa báseň na recitáciu. Všetky, ktoré ponúkajú knižnice, sú už otrepané. Preto tu môžete ponúkať stránky, na ktorých sú básne vhodné na... Otvor fórum »
18. 1. 2018 12:15
9
Vysoká škola externe alebo interne?
Neviem sa rozhodnúť či ísť na vysokú školu dialkovo alebo denne preto by som chcela počuť názory na to čo je lepšie, vyhodnejšie... :) Otvor fórum »
18. 1. 2018 09:30
21
3-ka na vysvedčení
Ahojte vychadza mi jedna 3 na vysvedčení a chcem sa poradiť ako mám presvedčiť učiteľku na tú lepšiu známku? (Dvojku) vážne NEMÔŽEM MAŤ 3 tak prosím Otvor fórum »
18. 1. 2018 06:49
1
Prijímačky VŠMU
Ahojte :) je tu prosím niekto, kto má nejakú skúsenosť s prijímačkami (hlavne s testami) na filmovú fakultu VŠMU a vedel by sa podeliť o nejaké tipy? Budem rada za každú užitočnú informáciu. Otvor fórum »
17. 1. 2018 23:46
7
Horor
Poraďte mi váš top horor pro ktorom sa totálne doseriem. Ale fakt že taký že minimálne týždeň nezaspím Otvor fórum »
17. 1. 2018 22:36
21
Polročné vysvedčenie
Je podľa vás vysvedčenie kde mám jednu trojku z MAT a ostatné 2-1 moc zlé? (7ročník na ZŠ) Otvor fórum »
17. 1. 2018 20:09Ako získať podporu/štipendium na štúdium na VŠ v USA/UK?
Poradte stránky/programy kde môžem získať štipendium alebo finančnú podporu na štúdium v USA/UK. Koncom tohto roka si budem podávať prihlášky na univerzity a v lete si robím A-levely (anglickú maturitu). Diky Otvor fórum »
17. 1. 2018 20:02
25
Tam dole
prosim vas ako sa najlepsie oholit tam dole? samozrejme si tam nevidim ziletkou sa dost bojim no ako je to najlepsie? Otvor fórum »
17. 1. 2018 19:45
11
Dospievanie a holenie
ahojte všetci chcem sa vas opitat že od ktorých rokov sa holý Otvor fórum »
17. 1. 2018 14:47
4
Pokračovanie Mgr. štúdia
Čaute ľudia. Mám vyštudovaný odbor rádiologická technika (Bc. ) a chcela by som sa opýtať, či neviete o nejakom pokračovaní magisterského štúdia. Najlepšie by bolo niečo v Brne :D :) Otvor fórum »
17. 1. 2018 14:06
3
Vysoká škola v Holandsku
Čaute, je tu niekto kto študuje v Holandsku? Dávam si prihlášku do Haagu, a chcela by som vedieť ako to finančne ustávate. Študentská pôžička/práca+štipko/posielajú Vám niečo rodičia? Za každú Odpoved som vopred vďačná! :)) Otvor fórum »
16. 1. 2018 21:45
1
Medicína Plzeň
Ahojte, je tu niekto kto tam študuje? :) najlepšie zubár, ak áno prosím TS. :) Otvor fórum »
16. 1. 2018 20:48
43
Ako zvladate stres ? Pouzivate nejaku antistresovu vecicku , alebo ratate do 10 ?
Ja pouzivam antistresovu lopticku . Otvor fórum »
16. 1. 2018 19:19
2
Vodičšký preukaz od 17. rokov
Ahojte, chcel by som sa spytat ci tu nema niekto informacie o tom ako funguje presne vodicak od 17-tich. Konkretne ma zaujima ci uz v 19 rokoch nadobudam 2 rocne skusenosti, kedze rok som bol tzv. ... Otvor fórum »
16. 1. 2018 18:36
38
Preco vlastne zeny zatajuju
pred chlapmi ze mali s niekym jednorazovy sex? ked vacsinou au nadrzane tak ako chlapi ak nie viac tak preco ta pretvarka? preco zenam vadi ked im chlap povie ze je kurva alebo radodajka? a peeco chlapom vadi ked pred... Otvor fórum »
16. 1. 2018 18:08- 1 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny