Diskusie - 545. stránka fóra
1
HELP! Kto musí robiť rozdielové skúšky na vš??
Ahojte, prosim poradte! Podavam si ziadost o zmenu studij. programu, splnila som pocet kreditov, aj priemer mam dobry, no v ziadosti je uvedeny navrh na rozdielove skusky, tyka sa to aj mna, ak si... Otvor fórum »
24. 1. 2018 13:59
24
Keby máte na účte 250 000 eur, kde by ste si kúpili byt alebo dom?
V akej lokalite? V ktorom meste? Na Slovensku, alebo v zahraničí? V centre mesta, alebo na vidieku? Čo je vašim snom v oblasti bývania? Otvor fórum »
24. 1. 2018 13:19
22
Ako sa zbavit strachu z lietania (ak je lietanie nevyhnutne)
Rovno aj otazka: Mate strach z lietania v lietadle ? teraz dajme bokom ostatne sposoby Dajte rady ako ho prekonat... co pomohlo vam pripane preco ste ho nikdy nemali....Najviac ma zaujimate vy co lietate... Otvor fórum »
24. 1. 2018 11:43
1
Externá Asistentka v Bratislave
Hľadám externú asistentku? Pôsobím pre spoločnosť ako self predajca a ponúkam možnosť využívania zľavy až 50% na služby externej asistentky. Viac o službe na http://www. sk. start-solutions. eu/externa-asistentka/. Otvor fórum »
24. 1. 2018 06:51
7
Kto čo lajkol na fb
ahojte pred tým mi na fb ked som bola prihlasena na pocitaci nad chatom vypisovalo kto co lajkol a teraz mi to zmizlo :( preco ? :( vam to ukazuje ? a ano som stalker co sleduje co niektori chlapci... Otvor fórum »
23. 1. 2018 21:01
8
Zadal som zle telefónne číslo pri objednávke.
Čo mám robiť ak som zadal zle telefónne číslo pri objednavke? Balík mi má doniesť kuriér ale ak náhodou nebudem doma nemá sa mi ako dovolať. Čo mam robiť? Nejaké skúsenosti? Otvor fórum »
23. 1. 2018 20:26
19
VŠ, kde ťa vyhodia až po 2. semestri
Ahojte, neviete o nejakej VŠ (odbor akýkoľvek :D), kde je kontrola štúdia až po roku? (t. j. ak tam vôbec nechodíš, vyhodia ťa až po 2. semestri) Ideálne, aby tam neboli prijímačky.... Otvor fórum »
23. 1. 2018 18:55Chart show
Ahojte neviem sa dopátrať v archíve na markize k časti chart show kde boli svadobné hity 2 ... konkrétne mi ide o tanec ktorý tam tancovali. Sú tam iba 30sekundove uputavky. Ak by ste vedeli sem hodiť... Otvor fórum »
23. 1. 2018 18:52
8
Neviem si vybrat strednuuuuuu!
Ako si mam vybrat strednu skolu? Mam znamky sjl 2 mat 2 fyz 1 che 2 anj 2 pls napiste Otvor fórum »
23. 1. 2018 17:00
29
Ako riešite depku?
23. 1. 2018 16:25
41
Najmilovanejšie jedlo na svete
Za ktorým jedlom by ste najviac plakali, keby zistíte, že už do konca života by ste si ho nemohli dať? :D Otvor fórum »
23. 1. 2018 14:51
28
Cudzí človek je mi bližší ako mama
S mojou mamou som nikdy nemala blízky vzťah. Vážim si čo pre mňa robí, no nedokážem ju brať ako mamu. Nedávno som spoznala človeka, ktorý mi ju akoby nahrádza. V nej som našla tú mamu,... Otvor fórum »
23. 1. 2018 12:44Paulo Coelho Fifth mountain
Čítal niekto túto knihu po anglicky a vie mi povedať či je tam použitá náročná angličtina alebo nie? Otvor fórum »
22. 1. 2018 22:31
17
Kam v bratislave?
Ahoj sme s priatelom este len mesiac v bratislave a o dva tyzdne nas maju prist pozriet kamarati ktori tu este tiez neboli, chceme sa spytat kam ich vziat cez den ale aj vecer sa zabavit posediet ale neprist... Otvor fórum »
22. 1. 2018 22:01
6
Pomoc s otázkou z chémie
Koľko ml HCl s koncentráciou w=20% (hustota=1, 095g/ml) potrebujeme na prípravu sulfánu zo sulfidu železnatého, aby sme z roztoku obsahujúceho 6, 3g BiCl3 vyzrážali všetok Bi vo forme Bi2S3? Mr(BiCl3)=315, Mr(HCl)=36, 5, Mr(H2S)=34, Mr(FeS)=88, Mr(Bi2S3)=514 Otvor fórum »
22. 1. 2018 21:54
6
Molekulárna biológia vs Genetika
Ahojte. Kto by mi vedel povedať niečo k týmto dvom odborom? Genetiku si predstavujem tak ze za genetikom príde človek a genetik v labaku skúma prenosnochorenia. A molekulárny biológ skúma v labaku vlastne čo? Co je viac... Otvor fórum »
22. 1. 2018 19:29
14
Internet bez sociálnych sietí
Používali by ste internet ak by neexistovala žiadna sociálna sieť, (komunikácia by bola postavená iba na e-mailoch) ? Čomu prikladáte vyššiu dôležitosť - internet ako nástroj pre vyhľadávanie alebo internet pre rýchlu komunikáciu a soc. ... Otvor fórum »
22. 1. 2018 18:59- 1 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny