Diskusie - 542. stránka fóra
10
Kolikrát člověk může mít rád, tak opravdu z lásky?
29. 1. 2018 19:07
11
VŠ
Ľudia, ktorí tu navštevujú nejakú VŠ a máte sa na nej "fajn", možte mi napísať do komentu akú? Potrebujem inšpiráciu, akurát som s jednou sekla :D VŠ typu škola života atď atď nemusíte písať, o tých... Otvor fórum »
29. 1. 2018 18:40
9
Nečakaný balíček
Dnes sa mi stala dosť nepríjemná vec dostala som balíček za 80 eur ktorý som si nikdy neobjednala a zo zvedavosti som ho otvorila a tam boli topánky na kolieskach za 80 eur a 80 eur za takú blbosť by... Otvor fórum »
29. 1. 2018 13:55
19
Málo alebo veľa?
Ahojte. Chcem sa spýtať či je nie veľa alebo malo ked mám 13 r. a 15, 5cm vtáka... Otvor fórum »
29. 1. 2018 13:02
10
Poraďte rockový festival v blízkom zahraničí
Zdravím, tento rok sa rozhodujem medzi troma festivalmi: Nova Rock v Rak. , Rock am Ring v Nem. a Sziget v Maď.. Bola by som rada, keby mi tí, čo ste boli na jednom z... Otvor fórum »
29. 1. 2018 13:01
6
Nachádzajú sa v Optime v KE nejaké hudobniny?
Ahojte, jednoducha otázka pre Košičanov. Neviete, či sa v Optime nachádzajú nejaké hudobniny? Otvor fórum »
29. 1. 2018 12:00
28
Aké bolo tvoje prvé auto?
1. Značka / Model 2. Čo ťa stálo 3. Kolko si mal rokov keď si si ho kúpil / dostal Otvor fórum »
29. 1. 2018 08:57
3
Vape
Mám 14 rokov a chcem si kúpiť vaporizer. Neviete o nejakom obchode kde by mi to predali? Najlepšie Bratislava Viem že to je illegal ale chcel by som ten vaporizer xd Otvor fórum »
28. 1. 2018 20:25
15
História-Archeológia
Čaute, riešim trošku dilemu. Chcel by som ísť študovať históriu a archeológiu, poprípade egyptológiu, s najväčšou pravdepodobnosťou na UK v Prahe. Neviem ale, z čoho by bolo fajn ísť maturovať. Dejepis a k... Otvor fórum »
28. 1. 2018 18:51
22
Nahý alebo v plavkách?
Ahojte ; ) Keď sa sprchujete vo verejných sprchách napr. plavareň tak sa sprchujete nahý alebo v plavkách? Nejaké zážitky potešia. Otvor fórum »
28. 1. 2018 17:24
5
VŠ kam?
Ahojte, chcela by som od vás poradiť, kam na VŠ. O pár mesiacov maturujem a prihlášky už by sa patrilo podávať. Zatiaľ som si dala do Trnavy na učiteľstvo ANJ. Chcela by som robiť niečo s... Otvor fórum »
28. 1. 2018 15:56
1
Prestup TUKE -VUT
Ahojte. Má niekto skúsenosti s prestupom z TUKE na Ing stupeň na VUT? (Keď dokončím Bc) Na rovnaký odbor. Dá sa to? :) ďakujem z odpovede Otvor fórum »
28. 1. 2018 15:36
34
Výber psíka
Včera som sa pohádal s mojou segrou pri výbere psíka. Mne sa páči Yorkšir a segra hneď zadrela, že či mi nej*be, lebo to je podľa nej kabelkoví typ psa. Lebo jej sa hneď v jej... Otvor fórum »
28. 1. 2018 14:20
12
Odpustili ste niekedy neveru? (Ak áno, ako to dopadlo?)
- Áno, sme spolu doteraz
- Áno, ale i tak sme sa nakoniec rozišli
- Nie, neveru nedokážem tolerovať za žiadnych okolností
Ďalšie možnosti »
28. 1. 2018 12:46- Áno, ale i tak sme sa nakoniec rozišli
- Nie, neveru nedokážem tolerovať za žiadnych okolností
Ďalšie možnosti »
17
Čierne bodky na nose, ako ich čistiť ? baby poradte chalanovi
Ahoj, v poslednom case mam dost problem s ciernymi podkami na nose, a rozsirenymi pormi. Baby poradte mi, ako a s cim si cistite plet ? Nejaky overeny pripravok alebo cistiaca voda ? Dakujem Otvor fórum »
28. 1. 2018 02:30- 1 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- Z časti áno, z časti nie
- Nie, nevedel by som/bál by som sa
Ďalšie možnosti »