Diskusie - 541. stránka fóra
2
Telefón na splátky
Ahojte, máte niekto telefón z o2 na faktúru a nejaké zlé skúsenosti alebo tak? Je v tom nejaký zádrhel a podobne ? :) Otvor fórum »
31. 1. 2018 15:56
23
Internet Privacy
Robíte niečo pre svoje súkromie na internete? Bránite trackerom ? Používate alternatívny vyhľadávač miesto Google-u ? ( duckduckgo. com / startpage. com ) Využívate VPN ? Alebo je Vám to úplne jedno? Otvor fórum »
31. 1. 2018 13:18
28
Sikanovanie
Boli ste na skole sikanovani alebo ste samy niekoho sikanovali ? O aky druh islo - fyzicka/psychicka ? Ako sa na to pozerate s odstupom casu, zanechalo to este vo vas nieco ? Otvor fórum »
31. 1. 2018 09:23
52
Uniza Fri
Čaute, Momentálne som prvák informatiky na Fri Uniza, ale takto na koniec skúškového zisťujem, že tá informatiku nedotiahnem do úspešného konca. Preto rozmýšľam nad zmenou fakulty, myslite že by som dal strojarinu keď... Otvor fórum »
31. 1. 2018 09:00
24
Isli by ste do vztahu s clovekom, ktory ma bipolarnu poruchu?
Ak neviete co to je: http://healthcare. sk/starame-sa-o-zdravie/4/64/co-je-Bipolarna-porucha Otvor fórum »
31. 1. 2018 07:25
10
Koľko by cca. stálo toto tetovanie?
Ahojte, viem, že cena tetovania záleží od štúdia, tatéra a pod. , ale možno by ste mi vedeli poradiť z vlastnej skúsenosti, podľa toho koľko a za čo ste platili vy. Koľko by mohlo... Otvor fórum »
30. 1. 2018 23:57
5
SZU BB
Čaute, chcem ísť na SZU BB ošetrovateľstvo tak či by ste mi poskytli nejaké info o prijímačkách, či sa stačí naučiť na test len človeka, genetiku alebo celkovo treba dobre ovládať zoologiu, rastliny? A... Otvor fórum »
30. 1. 2018 22:47
12
Bez maturity z matematiky na Matfyz UK
Nematurujem z matematikya ale chcela by som vyskúšať prijímačky. Na manažérsku matematiku nemôžem ísť bez prijímačiek keď nemám maturitu, a potrebujú nejakú autorizovanú skúšku. Akceptujú Scio. Aký výsledok treba na Scio, keď je namiesto maturity? Otvor fórum »
30. 1. 2018 20:54
4
Ak sa chystáte na zahraničný trip letecky, tak zájazd kupujete:
- Cez cestovnú kanceláriu (letenka,hotel,strava,sprievodca..)
- Zvlášť letenku + zvlášť ubytovanie
- Kúpim si len letenku a ubytovanie si nájdem počas tripu
Ďalšie možnosti »
30. 1. 2018 20:51- Zvlášť letenku + zvlášť ubytovanie
- Kúpim si len letenku a ubytovanie si nájdem počas tripu
Ďalšie možnosti »
6
Baby, odkiaľ si kupujete tiene, make-up, pomôcky na líčenie?
30. 1. 2018 20:11
4
Gymnázium Alberta Einsteina vs Ivana Horvátha, Bratislava
Ahojte. Som v 8. ročníku a chcela by som ísť na biling. Bola by som rada, ak by ste mi prosím napísali svoje skúsenosti s jednou, alebo druhou školou. Poprípade, chystá sa tam niekto... Otvor fórum »
30. 1. 2018 17:52
5
Čo si myslíte o obuvi pre bábätká do jedného roku, je to vhodné?
Čaute, máme doma bábätko a ženu prepadla mánia, nakupuje topánky pre malého, niečo takéto http://botis. sk/kategoria-produktu/obuv-pre-chlapcov/tenisky/ avšak nie som si istý či je to vhodné. Čítal že kým dieťa nevie chodiť, malo by chodiť len... Otvor fórum »
30. 1. 2018 17:46
5
Urbex Košice
Poznáte nejaké opustené budovy v Košiciach a okolí? Napíšte do komentov názov a GPS lokáciu. Otvor fórum »
30. 1. 2018 16:51Bilingválne gymnázium Alberta Einsteina vs Ivana Horvátha
Ahojte. Ako žiačka 8 ročníka som sa začala zaujímať o gymnáziá. Zaujali ma 2 gymnázia (obe ruská sekcia) Chcela by som sa opýtať, či niekto nemá skúsenosti s týmito školami a poprípade, čo všetko od Vás... Otvor fórum »
30. 1. 2018 14:50
18
Domov dôchodcov
Nepracuje tu niekto v domove dôchodcov ? Myslíte že to je lepšia práca než v nemocnici ako sanitar? Otvor fórum »
29. 1. 2018 21:44- 1 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny