Diskusie - 540. stránka fóra
79
Existuje bisexualita?
Nie je to len prechodné obdobie v ktorom sa človek hľadá až kým si uvedomí že je hetero, homo alebo asexuál? Je možné aby niekoho rovnako priťahovali aj ženy aj muži? Otvor fórum »
2. 2. 2018 12:51
4
AMT letectvo
Ahojte :) nájde sa tu niekto kto by mi vedel pomôcť? oblasť AMT - technik údržby lietadiel ... dakujeeem :) Otvor fórum »
1. 2. 2018 22:51
3
Najlepšie cestné enduro
Caute. Chcel by som vidieť vaše názory ake je najlepšie cestné enduro čo sa týka výkonu/ceny/údržby. Strašne sa mi páči Honda fmx 650. Len ako kukam moc ľudí to nepredáva. A ešte otázočka: oplatí sa kupovat... Otvor fórum »
1. 2. 2018 21:10
9
Windows 10 sa nechce preinštalovať
Zdravím, s týmto problémom už "bojujem" skoro týždeň a stále nič Takže, začalo to tým že som si kúpil xbox ovládač s bluetooth na PC v kt. mam bluetooth adapter Čiže logicky som si chcel spáčovať ovládač... Otvor fórum »
1. 2. 2018 18:18
29
Mononukleóza
Čaute, Je tu niekto komu diagnostikovali prechodenu mononukleózu poprípade s ňou teraz práve bojuje alebo ešte ma nejaké doznievajúce príznaky , každé info mi pomôže Otvor fórum »
1. 2. 2018 12:25
37
Obriezka v dospelosti
caute, bavil som sa so znamym- detskym chirurgom, ktory ju podstupil presne v 18 roku zivota- je to vraj ich zvyk v rodine. Nevie si to vynachvalit, preto zakladam temu. Zaujima ma vas nazor chalani... Otvor fórum »
1. 2. 2018 07:55
3
"Tuba"
Čaute ľudia, nevie niekto ako sa volá taká podlhovastá "tuba", ktorú keď krútite určitú časť tak sa vám ukazujú rôzne obrazce pomocou zrkadiel, ktoré sú vo vnútri? Otvor fórum »
31. 1. 2018 23:47
4
"Ružový formulár" u viac zamestnávateľoch
Ahojte. Áno, spravil som kravinu, už som to zistil. Za minulý rok som mal podpísané prehlásenie poplatníka - "ružový formulár" až 3x, u rôznych zamestnavateľov. Viac v komente. . Otvor fórum »
31. 1. 2018 23:10
8
Kam na výšku?
31. 1. 2018 21:31
26
Ako riešite svoje uplatnenie po škole?
Myslím si že to je dosť aktuálna téma, keďže vysokoškolákov je fakt veľa, tak ma zaujíma ,,čo robíte pre to aby ste po škole nezostali na úrade práce?'' Teraz mimo výberu školy... to som už pokazil :D Stáž/prax Otvor fórum »
31. 1. 2018 20:31
22
Ako často nabíjate telefón? (priemerne)
31. 1. 2018 19:12
10
FL Studio
Máte niekto skúsenosti s FLkom. Potreboval by som poradiť ohľadom samplovania a masteringu. Popripade nejaké rady. Asi rok a pol som mal Abelton. Samozrejme legit version. Thanks Otvor fórum »
31. 1. 2018 18:34
3
Online marketing
niekto kto sa rozumie tejto teme, prosim sukromna správa Otvor fórum »
31. 1. 2018 17:20
18
Nechce sa niekto zoznámiť, pokecať si?
zdravím, je mi 20, myslím že som chytré dievča a rada by som našla niekoho s kým by sa dalo rozprávať, inteligentného človeka čo je vekovo mne podobný a nebude ma úplne štvať, nemám problém sa... Otvor fórum »
31. 1. 2018 17:13- 1 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny