Diskusie - 538. stránka fóra
14
Spotify - vas release radar
Napiste sem prvu pesnicku z tohto vasho playlistu U mna je to momentalne Lykke li - time in the bottle (pocuvatelne ) Otvor fórum »
5. 2. 2018 20:26
7
Aljassky malamut - vychova
Ahojte. Mam 8 tyzdnove steniatko malamuta uz tyzden je u nas. problem je v tom ze ked ho zavolam na meno ani sa neotoci. ked mu dam piskot tak ako tak pride. dokonca mi da aj... Otvor fórum »
5. 2. 2018 16:21
6
Iphone 6 Dezoxidácia
Ahojte má tu niekto skúsenosť z oxidovanými kontaktmi na základnej doske Iphonu a jej následnou dezoxidáciou? prípadne aké prípravky ste použili Otvor fórum »
5. 2. 2018 15:58
32
Dokonalý život?
Bol by pre vás dokonalý život ak by ste pracovali z domu 2-4 hodiny denne a zarábali ako by ste chceli (samozrejme nemyslím milióny, ale slušný plat)? Čo by ste robili zvyšok dňa? :) Otvor fórum »
5. 2. 2018 14:19
18
13
Myslíte si, že sa zopakuje hospodárska kríza ?
5. 2. 2018 11:10
4
Farbenie vlasov
Baby chcela by som prejst na hnedu farbu chyti mi vobec na ciernu aspon zatial tmavohneda ci na tiez treba zosvetlovac alebo uplne odfarbenie? Dakujem za radu ; ) Otvor fórum »
5. 2. 2018 07:13
11
Vstupná prehliadka
Ahojte .. bol s vás niekto na vstupnej prehliadke pri nástupe do práce ? Čo všetko to obnáša ? Otvor fórum »
4. 2. 2018 23:25
3
Môžem pestovať čučoriedky na záhorí???Ahojte, rád by som vedel, či by čučoriedkam(či už záhradným alebo lesným) vyhovovalo na po
všade píšu, že čuč. vyhovuje veľa živín, kyslá, kyprá pôda(zvyšokým obsahom piesku) a veľa vody (podotýkam, že tam je PH 5, 5 a aj voda by bola), ale všade tiež píšu, že... Otvor fórum »
4. 2. 2018 21:58
13
Budovanie dôvery
Ako si vybudovať odznova dôveru k človeku, ktorý vás sklamal? Pokúšam sa o to už polroka a stále som neprišla na návod ako na to xD Otvor fórum »
4. 2. 2018 15:23
6
Technické lýceum?
Dobrý deň, hladám niekoho kto mi vie povedať viac o tomto "odbore" (najlepšie niekto kto tam chodí). Zamýšľam sa nad ním ale bojím sa či ho zvládnem ale hlavne nech mi niekto viac povie o ňom prosím :)... Otvor fórum »
4. 2. 2018 14:46
11
STU skuska, bakalarka
Ahojte, frajer študuje na STU odbor PSA, je štvrtak, tento rok ma byt bc... lenže teraz mu skončilo skúškové a jednu skúšku nespravil ani na 3. Krát.. a teraz tvrdí že nemôže ísť do... Otvor fórum »
4. 2. 2018 12:19
1
Štúdium
Zdravím, v decembri som ukončila štúdium na gymnáziu zo zdravotných dôvodov. Bola som v maturitnom ročníku, a chcem sa opýtať ako je to s tým , keď si budem chcieť dokončiť maturitu. Chcela by som si... Otvor fórum »
4. 2. 2018 10:33
7
KEA a VIA
Čaute, ktorá škola v Dánsku je podľa vás lepšia? a prečo? :) KEA v Kodani alebo VIA v Aarhuse? Ďakujem! Otvor fórum »
4. 2. 2018 06:06- 1 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny