Diskusie - 536. stránka fóra
2
Apple watch
Ahojte, má tu niekto Apple watchky ? Chcel by som vedieť, či to má vážne aj nejaké výhody a využiteľné appky okrem toho že sú na machrovanie :D Lebo Gps, meranie tepu, posielanie správ, ... Otvor fórum »
9. 2. 2018 11:26
2
Odvádzanie daní
Dobrý deň. Priatelia chcem sa spýtať či je zamestnávateľ povinný platiť za zamestnancov v skúšobnej dobe dane (zdravotná atď. ) alebo nie. Ďakujem Otvor fórum »
9. 2. 2018 07:34
5
HELP ME !!!
Ahojte, chcem vás poprosiť, či by ste mi neporadili VŠ. Bavia ma filmy, kultúra, umenie, filozofia, dejiny, písanie a trošku aj politika. Viete mi poradiť nejaký odbor? A je tu niekto... Otvor fórum »
9. 2. 2018 00:22
26
Využívate sporiaci účet vo vašej banke?
8. 2. 2018 22:39
5
Dá sa zrušiť životné poistenie vo VUB ?
Založil som si účet a spravila mi aj životné poistenie na trvalý príkaz. Musel som zaplatiť 20e no teraz to už ľutujem, keď sa nechystám zomrieť ani na PN-ke byť. Dá sa to telefonicky zrušiť a vrátia mi tých 20e?... Otvor fórum »
8. 2. 2018 21:04
3
Vysoká škola
Ahoj som v tretiom ročníku na gympli a chcem sa spýtat mam dejepis a obciansku akémoznosti vysokych skol mam ked nechcem biologiu ale nechal by som si do stvrteho rocnika dejepis a obciansku a pridal napriklad zemepis Otvor fórum »
8. 2. 2018 20:52
3
Anglické časy, gramatika
Ahojte, nepoznáte nejaké dobré a naozaj že kvalitné slovenské stránky, kde nájdem kompletnú anglickú gramatiku + vysvetlivky k tomu? Blíži sa mi totižto maturita, tak by som si chcel niektoré veci ešte zopakovať. Ďakujem pekne! (: Otvor fórum »
8. 2. 2018 20:31
18
Kam na výšku?
Napíšte svoj názor, že aký odbor sa oplatí študovať v dnešnej dobe. Poprípade ak je tu niekto kto študuje v Košiciach sa môže podeliť o svoje skúsenosti. Otvor fórum »
8. 2. 2018 18:40
9
Aké máte skúsenosti so steelkami ? Ktorú značku/obchod mi odporúčate?
Plánujem si kúpiť "ťažké" topánky (punkérske), ale nemám ešte s nimi žiadne skúsenosti :D rozmýšľam nad značkami: steel, D. D. T a CAMPILOT Ak máte nejaké skúsenosti s týmito značkami pokojne sa vyjadrite mne to len pomôže... Otvor fórum »
8. 2. 2018 17:14
8
7
4
UNIPO SLOV. JAZYK A LIT. (učiteľstvo)
Prosím, študuje niekto tento odbor? Mením si na tento program a zaujímalo by ma, aký máte naň názor... len čisto jeho náročnosť, či sa to dá zvládnuť, poprípade iné detaily..naozaj budem veľmi vdačná..!!! Otvor fórum »
8. 2. 2018 01:32
4
VŠE Praha, Muni Esf alebo EUBA
7. 2. 2018 23:24
3
Názov?
Neviete ako sa volá film v ktorom biela žena išla myslím do Dubaja myslím a zaľúbila sa tam do miestneho dosť vysokopostaveného chlapa araba ale on mal dohodnutú inú ženu. Najskôr boli spolu ale potom odišla domov a on... Otvor fórum »
7. 2. 2018 21:44
1
Isť na Mendelu?
Ahojte chcela by som sa spytat, ci je Mendelu dobra skola , je tu niekto kto tam studuje (najlepsie ak systemove inzinierstvo) a vie mi povedat ci sa mu tam paci a ci sa to oplati , ... Otvor fórum »
7. 2. 2018 19:59
10
Musím sa spýtať.
Máte aj vy jedno ucho akoby hlbšie ako druhé? ... resp. viac zakrútené(vnútri) ... jakeby som v jednom nemal tú zábranu čo mám v druhom... Majú to tak všetci? Lebo mne sa to nezdá... ... Otvor fórum »
7. 2. 2018 19:28- 1 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- Je to liberálny odpad spoločnosti
- Som absolútne bez šajny čo to je
Ďalšie možnosti »